Friday 13 January 2012

gandrīz simtiņš sekotāju !

Jau pasen to vēlējos izdarīt, bet aizmirsās .
Man ne tikai patīk saņemt dāvaniņas, bet arī tās dot citiem . Tāpēc gribas apdāvināt kādu no savām lasītājām, pie reizes mudinot anonīmos pievienoties sekotāju pulciņam   :)
Dāvaniņa būs simboliska, bet gatavota no visas sirds -  varu pačukstēt, ka tajā būs arī mana iemīļotā Wet n Wild Greed paletīte .

Noteikumi, lai piedalītos :
Esi šī bloga sekotāju sarakstā  vai spied Like  Naktsmeitas facebook lapā
Uzraksti komentārā, kurš no maniem rakstiņiem  tev bijis  vismīļākais   un par ko vēlētos lasīt biežāk .
pievieno savu sekotāja vai feisbuka laikotāja vārdu un epasta adresi  .
( epasts tiks izmantots , lai sazināties ar laimētāju )

Termiņš , lai pieteiktos, ir līdz nākamajai  piektdienai , 20. janvārim , 20:00  . 
Veikšu izlozi un sazināšos ar uzvarētāju . Ja nesaņemšu atbildi līdz pirmdienas rītam, izvēlēšos nākamo laimīgo .
Dāvaniņu sūtīšu tikai Latvijas robežās, mīļās meitenes ārzemēs, piedodiet  .

Šī būs mana pirmā apdāvināšana, tāpēc  lūdzu nemest ar akmeņiem, ja nokļūdos :)

Bučas !



Update . Pieteikšanas ir beigusies !

42 comments:

  1. Piemērs :

    Man patika kaķa bildes un gribu biežāk blogā redzēt mīlīgus dzīvnieciņus :)
    Sekoju blogam un feisbukā kā Nakts Meita .
    mans epasts ir naktsmeita@inbox.lv

    apmēram tā :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jau kādu laiku sekoju tavam blogam. Grūti izdalīt kādu konkrētu rakstu, jo tie visi ir par sieviešu vājībām! :)
      kikii.ks@gmail.com

      Delete
    2. Nevaru izcelt vienu rakstu, bet man sevišķi interesē atsauksmes un raksti par tā firmām& produktiem ar ko man nav bijusi saskare un attiecīgi varu iedvesmoties tos iegādāties vai neiegādāties un tādu rakstu ir tiešām daudz. Man patīk, ka tiek rakstīts par ļoti dažādām produktu kategorijām un cenu amplitūdām, tā kā izmaiņas Tavā blogā nekādas nevēlos!
      Sekoju blogam kā Ieva. epasts: blade_best@inbox.lv

      Delete
  2. es jau labprāt piedalītos, bet vis tas jau izdarīts iepriekš :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tavu epastiņu zinu, tāpēc esi sarakstā :)

      Delete
  3. 1. Blogam jau sekoju. (:
    2. No pēdējā laika rakstiem mans mīļākais ir "Sigmas otu komplekts Nice In Pink", bet tādu rakstu, kas mani patiešām ieinteresē ir daudz. Manuprāt, ir ļoti vērtīgi dzirdēt kāda viedokli pirms iegādājies konkrēto produktu. Protams, ne jau visiem der viens un tas pats, bet šis viedoklis noteikti ir daudz objektīvāks, nekā tas, ko dzirdam no paša ražotāja. Par ko vēlos lasīt biežāk? Tā kā šis ir blogs par skaistumu, kosmētisku, tad par to noteikti arī vēlos lasīt turpmāk. Turpini to, ko esi iesākusi un lai veicas!
    3. E-pasts: aerotas@inbox.lv

    ReplyDelete
  4. Ou, tieši vakar gribēju pateikt paldies ar nemanāmu manis izglītošanu nagu lakās:)) Esmu galīgs nūģis un tumšzeķis tajā jomā, tāpēc skatos un priecājos par skaistām krāsām. Un TIEŠI vakardienas raksts par Tavu tumšo gliteru nagu laku mani iespaidoju, līdz sāku rakāties pa eBaju gliteru pētīšanā:D Ne sev. Meitai. Nu ja. Tad vēl man baigi patika tā rozā plastmasas kastīte;) Un dikti smukie iepakojumi rūžām(neatceros nosaukumus, bet atceros, ka uzprasījos, kas tie tādi).
    Nu vienvārdsakot-šis ir vienīgais šitāda veida blogs, ko lasu. Tāpēc, ko rakstīsi, to nu saproti-uztveršu kā neapgāžamu faktu savā ziņā!
    Piesakos.
    zkss at inbox dot lv

    ReplyDelete
  5. kopš uzzināju par tavu blogu esmu anonīmā sekotāja un paskatos vai nav kāds jauns rakstiņš katru dienu vairākas reizes.. :D forši, ka raksti netikai par chanel, dior, guerlain un tamlīdzīgiem brendiem, bet arī par studentu maciņam piemērotākiem produktiem. :) ļoti patīk tavi raksti kuros parādi kādu oriģinālu ideju, piemēram acu ēnu depotēšana(?), nyx zīmuļa pārveidošana, nevaru nepieminēt arī rakstus par otām, jo iepriekš nemaz nenojautu par tādu nepieciešamību, izmantoju acu ēnu aplikatorus un savus pirkstus.. jā vēl interesanti bija raksti par nagu stampingošanu, jo interesējoties par to arī uzgāju tavu blogu.. turpmāk vēlētos redzēt kādu atsauksmīti par tonālajiem, pūderiem varbūt arī bāzītēm un vaigu sārtumiem.. :) bet ar interesi izlasu katru tavu rakstu tāpēc nebēdāšos arī ja nesagaidīšu neko tādu :)

    sekoju feisbukā kā - Ieva Tālmane

    mans epasts - ieva2403@inbox.lv

    Paldies, esmu iemācījusies daudz ko jaunu pateicoties tev, un lai veicas arī turpmāk un sekotāju skaits desmitkāršojas :))

    ReplyDelete
  6. loģiski - sekoju un arī regulāri lasu. vislabāk man patīk visi raksti par nagiem un to dizainu :) pašai tāda vājība
    paulazeltina@gmail.com

    http://touch-of-luxury.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Jau sekoju :*
    Un ļoti patīk no pēdējiem Pašai sava ''China Glaze Techno (franken)'' šis rakstiņš,jo tur ir tik dievīgi nadziņi :))
    Un arī nedomāju ka no visiem varētu izvēlēties vienu rakstu,jo visi ir vnk perfekti :*Un novēlu tev veiksmi arī turpmāk :))
    n.masane@inbox.lv

    ReplyDelete
  8. jau esmu pie sekotājiem - andrasballe :)
    grūti izcelt kādu konkrētu rakstu, jo tie visi ir kopumā par tēmām, kas mani interesē.. laikam visvairāk mani uzrunā par acu ēnām un nagu lakām :)
    ar prieku pieteikšos uz Tavu dāvaniņas izlozi - andrasballe @ gmail. com

    ReplyDelete
  9. Nevaru izvēlēties vienu rakstu, jo vii ir superīgi^.^ Visvairāk uzrunā raksti par nagu lakām un acu ēnām (:

    e-pasts- megija1998@inbox.lv

    ReplyDelete
  10. vai tas nekas,ja nesekošu te blogā,bet tikai feisbukā? :) jo nu reģistrēties tā kā negribētu blogspot,jo neplāniju savu blogu taisīt,bet nu. :D obligāti arī jāpasaka,ka es esmu anonīmā sekotāja,jo katru dienu pārbaudu vai nav kādi jauni rakstiņi. pat vairākas reizes dienā. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jā , pietiek arī ar feisbuku :) sekot var arī caur twiteri, ja tā vieglāk :)
      droši raksti savu feisbuka laikotāja vārdiņu un epastu.

      Delete
    2. ok,sekoju twiterī un arī iespiedu faisbukā podziņu "man patīk". :)
      vārds - Dinija Ostrovska. epasts - dinija98@inbox.lv

      tātad arī par rakstiņiem. :) viennozīmīgi patīk visi rakstiņi par nagu dizainiem,nagu lakām,nagu stampošanu. it īpaši tas pēdējais par tevis pašizveidoto paparazzi un essences nagu lakām,puuurfect. patika arī par maybelline colorama nagu lakām.ļoti jaukas.
      sigmas otru rakstiņš,tas jaunākais bija pa pirmo. :) arī par acu ēnām wet n` wild,visi dikti forši. :))
      patiesībā es nevaru izvēlēties tādu vienu vis-vislabāko,jo visi man patīk ļoti. ^^ tas laikam īsumā. :)

      Delete
  11. zini,ko es tev varētu ieteikt? uztaisīt blogu tādu baudāmāku,vairāk krāsu,kaut ko interesantu un ar odziņu,tā,lai visiem būtu interese visu laiku atgriezties,tas tā - nākotnei. :) arī ja nekas netiks sataisīts,tas rakstu kvalitāti neietekmēs un raksti būs tik pat forši un jauki kā iepriekš. :) lasot nevar ne atrauties. veiksmi,naktsmeit. :)) laikam drīz būs mazie svētki - 100tais sekotājs. :D :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arī man gribās bloga dizainu pārtaisīt uz ko vairāk mani raksturojošu, bet katreiz kaut kas ne tā kā vajag, bildes izstieptas vai vēl kaut kas, tapēc pagaidām defaulta krāsās . Bet mizlīgs paldies par mudinājumu , noteikti centīšos personalizēt šīs lapiņas izskatu :)

      Delete
  12. Sekoju facebookaa (sekoju arii sheit bet chakars ir ar profila atlasiishanu) ;)

    Mans mīļākais raksts bija "Wet& wild Latvijā". Bez šī raksta es nebūtu uzzinājusi, šos super duper lieliskos jaunumus.

    e-pasts: lincha007@inbox.lv

    ReplyDelete
  13. Nezinu, vai "patīk" šajā gadījumā ir gluži īstais vārds, bet man labs šķita raksts par Wet'n'Wild rozīgo/pelēcīgu trīs toņu ēnu paleti, jo man bija līdzīga problēma -- iegādājos Knock On the Wood, kurā ir ļoti skaists tumši rozā tonis un tumši brūns, kas kastītē izskatās labi, bet uzklājot... Nu, neiet tās krāsas kopā -- brūnais padara tādu, hm, "dubļainu" rozā krāsu, ja atrodas tai balkus, un tonis, kas iecerēts kā highlighter, nu galīgi nav tam piemērots... Mna šķiet, ka būtu derīgi biežāk uzrakstīt par produktiem, kas nepatīk, lai citiem būtu vieglāk orientēties.

    No"laikoju" facebook (Annija), mans epasts ir rigasmetroblogs@gmail.com
    Starp citu, visticamāk, tavam blogam jau sen ir pāri tiem 100 sekotājiem. Es pati tev un citiem interesējošiem blogiem sekoju ar Bloglovin, jo nekad neesmu sapratusi, kā to Google lietu vispār lietot. Kaut kad pētīju un sapratu, ka Bloglovin ir smukāks, pieņemu, ka arī ērtāks un pārksatāmāks. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. man ir tieši tas pats ar Dancing in the clouds trīnīti . Neesmu atrādījusi, jo nesaprotu, ko īsti ar viņu var izdarīt .
      Nezināju par bloglovinu, paldies, ka informēji .

      Delete
  14. Es piederu pie tava bloga regulārajām 'anonīmajām' lasītājām :D Un, teikšu kā ir - šis ir mans mīļākais. Regulāri šeit ienāku, lai iečekotu, kas jauns skaistuma/meikapa pasaulē un katrreiz priecājos par jauniem rakstiem. :) Visvairāk mani aizrauj raksti par nagulakām, acu ēnām un, pateicoties Tev uzzināju par tādu foršu un nedārgu kosmētiku kā piemēram Wet'n'wild, Essence, Catrice. Priecātos redzēt rakstus par tonālajiem, kā arī par, tavuprāt, sliktākajiem produktiem.
    Sekoju Facebook (Zane R.), mans e-pasts sweetheart312@inbox.lv

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies, Zane . Starp citu , par manā īpašumā esošajiem tonālajiem rakstiņš ir sagatavots, bet bildes nepriecē , nolēmu pagaidīt iespēju sabildēt ar profesionālāku fotoaparatu :)

      Delete
  15. Visi tavi raksti ir lieliski un likt izvēlēties vismīļāko tas ir nežēlīgi ;D
    Kā jau tu zini sekoju tev facebook un epasts tev arī zināms! :))
    Greed palete tiešām superīga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja vinnētajai pašai Greed jau būs īpašumā , nomainīšu to uz kādu citu w&w :)

      Delete
  16. Patīk tas, ka var palasīt ne tikai, ko meitenes citās valstīs izmēģina un ieska, bet arī te LV un tad uzreizi tāda reālāka sajūta, ka tas nenotiek simtiem/tūkstošiem kilometru prom... :) Katru dienu cenšos ielūkoties un patīkami redzēt ko jaunu!

    Sekoju - evjucite, arī facebookaa!
    evjucite@inbox.lv

    ReplyDelete
  17. Mani iedvesmoja raksts par Wet and wild acu ēnām- arī iegādājos, lai pamēģinātu.
    Man ļoti patīk make up looks, tas būtu forši, ja Tu biežāk izmēģinātu ne tikai nagu lakas, bet arī acu ēnas.(Patika tās krāsainās kā biji izmēģinājusi.)

    Sekoju- Agnija, arī facebook.com
    comprend@inbox.lv

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rociņas nadziņu krāsošanā vairāk vai mazāk ir piešāvušās, bet actiņas prasa ilgaku laiku , tapēc sanāk retāk , bet tavi vārdi būs kā mudinājums darīt un bildet :)

      Delete
  18. Sekoju gan twitterī, gan facebookā.

    Man patika raksts "Zvaigznītes" (picture heavy), jo tajā uzzināju par nail marbling tehniku, par kuru līdz šim nebiju dzirdējusi.
    e-pasts: lindaz5@inbox.lv

    ReplyDelete
  19. Man patika raksts par Wet and wild ēnām, kas tiešām ieintriģēja.
    Vairāk gribētu rakstus par kosmētiku, kas viegli atrodama arī mūsmāju veikalu plauktos, par to kvalitāti un vai ir vērts pirkt.
    epasts: two.black.coffee@gmail.com

    ReplyDelete
  20. he,heii :)
    NAKTSMEITA,viens no mīļākajiem blogiem! :) superr!
    Mans mīļākais raksts laikam bija: Jaunākie pirkumi un stāsts par jauku cilvēku! šis!
    Bet visi raksti mani ieinteresē, un vienmēr ir prieks skatīties, ko jaunu esi iegādājusi utt. :)
    Sekoju facebook.com
    e-pasts: santakudrenicka@inbox.lv

    ReplyDelete
  21. esmu ļoti priecīga, ka uzdevu šo jautājumu :) Man ir interesanti uzzināt, kas interesē meičukus, kas manā blogā iegriežas un visi šie komentāri man sagādā smaidu . Paldies jums :))

    ReplyDelete
  22. sveikā!
    vismiļākie raksti ir par simgas otām, un wet n wild acu ēnām ,un ļoti vēlētos lai tu uztaisītu top 10 produktu sarakstu !mīlu tavu blogu ;)
    e-pasts: fafa335@inbox.lv

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mans mīļāko saraksts vēl ir mazs, bet pamēģināšu)

      Delete
  23. Hmm...Iepazinu šo skaistumlapu pateicoties MAC feiku produktu aprakstam un šķiet, ka to arī vēlētos godināt par vienu no labākajiem rakstiem. Ar šādu rakstu palīdzību izdodas lasītājus nepadarīt par pirkumu upuriem, kas iepazīstoties ar produktiem steidz tos iegādāties. Sanāk ka šādā veidā Tu vari kļūt par lasītāju naudas maciņu sargeņģeli :)

    Paldies Tev par to!


    Un būtībā gandrīz katrā rakstā ir kas noderīgs - tādēļ ieteiktu tā turpināt, lai ne vien lasītājiem ir prieks, bet arī pati ar mirdzošām acīm un iedvesmu pavēstītu pārējiem par to, kas pašu aizrauj un interesē!

    E-pasts: inta.kalvane@inbox.lv

    ReplyDelete
  24. Es arī piedalīšos :) (un laikam ar kaut kad vajadzēs giveaway uztaisīt. Man patika raksti par fake MAC otām (diezgan lietderīga informācija) man patīk drugstore finds raksti :) un visāda veida raksti par acu ēnām :) awrora@apollo.lv

    ReplyDelete
  25. Sveika! Tavs blogs ir tiešām noderīgs, grūti nosaukt mīļāko rakstu. Nu, noderīgākais varētu būt par Wet n Wild acu ēnām, jo iedvesmojoties no Tevis, pati iegādājos sev un esmu ļoti apmierināta!
    Sekoju facebook - Laura Šeine
    bellruche@gmail.com
    :)

    ReplyDelete
  26. 1)Mani ļoti piesaista daudzi raksti, kuri ir kā "review" kur vairāk pastāstīts par kosmētikas produktiem - par to kvalitāti, pigmentāciju utt. un tad es arī nosaku vai es vēlos iegādāties šo produktu vai tomēr nē. tas man daudz ir palīdzējis.
    2)sekoju facebook un šeit
    3)e-pasts honey.bear92@hotmail.com

    ReplyDelete
  27. 1.Visi raksti ir mani mīļākie , visi tavi raksti ir ļoti labi . (:
    2. man e-pasts ir : ancux011@gmail.com

    ReplyDelete
  28. Pirms kāda mēneša uzgāju tavu blogu, iepatikās, nu esmu nolēmusi pievienoties sekotāju pulkam :)Izdalīt kādu konkrētu rakstiņu nevaru, bet man patīk , ka raksti gan par dažādiem produktiem, ko var nopirkt Drogās, gan par ārzemju brendiem :) Kaut gan.. ar tavu rakstu par Flormar nagu lakām atklāju 2 super toņus lillo un asins sarkano! Paldies :)
    Sekoju kā Karina un e-pasts: swordlily_girl@yahoo.com

    ReplyDelete