Wednesday 31 October 2012

Essence Superfine Eyeliner

Supertieva acu līnija no Essences .


Solīts, izpildu :)
šoreiz par Essences  flomīštipa acu līniju .
 ar ļoti smalku un garu tipsīti.
 Nosaukumā nav ne gramu samelots . Tas ir visgarākais, kāds redzēts . Izmēram ir nozīme... ? ( hih)

Pirmās divas līnijas ir tādas, kādas tās būtu ar vidēja izmēra parasto līniju . šādu biezumu iegūstam, ja lainerīti nedaudz nošķiebj uz sānu, velkot līniju . vidējās divas ir parasti novelkot. pēdējās divas, smalkākās var iegūt,  ja laineri velk ar ļoti vieglu roku, knapi pieskaroties ādai .

Lielais BET ir tas, ka atšķirība no citiem Essences laineriem, (kas ir manā kosmētikas kastē) šis nav ūdensnoturīgs, kas man ir pārsteigums . Dienas laikā līnija neizsmērējās, bet asaras liet ar šo nedrīkstēs :)

Salīdzinājumā ar citiem laineriem .
Šie bija divi  konkurenti ar vistievāko otinu, kādus atradu .
piebildīšu par Esences 2 in 1 - man sākumā  ar to bija problēmas .  tā bija daudz par šķidru un  krāsojot izplūda pa ādas rieviņām . Tagad ir pagājis kāds laiks, neiznu, vai laineris ir pažuvis vai āda mazāk krokaina, bet viss kārtībā .
Visvairāk esmu iemīļojusi UD , jo  tā otiņa man šķiet visērtākā .  Neesmu flomīštipa cilveks , ja jāizvēlas, tad es ņemšu UD šķidro līniju vai gēla laineri .
tāpēc  visbiežāk Superfine lietoju ne tam mērķim, kam tas domāts :
Tā ka tas ir daudz tievāks par jebkuru flomīti , kas ir atrodams , mēdzu rakstīt uz rokas

Piemēram ,   pierakstu nosaukumus vaigu sārtumiem , lai pēc tam nesajuktu.
Bilde labi parāda , cik tieva līnija ar šo laineri sanāk . Ļoti .
Īpaši mākslinieciskie ar Superfine noteikti var apzīmēt ne tikai plakstiņus.
Derēs tiem, kas nebaidās no tik smalka flomīša  . Man ir bail :)

Kā ir ar tiem lainera tipiem ? Kādus biežāk izvēlamies  - otiņu, flomīti, gēlu, krēmu ? vai varbūt zīmuli vai pūdertipa laineri?



15 comments:

  1. Paldies par rakstu!
    Izskatās jau ļoti labs, bet vai ir arī citās krāsās? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Essences saitā šim nav papildus krāsu izvēles , tāpēc pienemu , ka ir tikai melnā krāsā.
      http://www.essence.eu/us/products/eyes/eyeliner.html

      Delete
  2. Man arī ir šis laineris, bet pēc vienas līnijas uzkrāsošanas, krāsojot nākošo laineris vairs nav tik mitrs un gandrīz vai vispār nekrāso.
    Bet Tev attēlos, gan izskatās, ka nav tādas problēmas un, ka viss ir ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jā, ar tevis minēto problēmu neesmu saskārusies . varbūt Tev gadījies izžuvis laineris ? :(

      Delete
  3. Man ir bijis gan flomasteris, gan otiņa, gan gēla. Patīk lietot vairāk tomēr gēla; ar to līnija iznāk daudz savādāka un var variēt starp līnijas biezuma, kā arī roka var uzvilkt precīzāku līniju. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ar flomīti man iet grūtāk nekā ar otiņām :)

      Delete
  4. Šis priekš manis par smalku, man ir ar otiņu :)

    ReplyDelete
  5. Izklausās jau lielisks, bet man jājautā vai tu viņu esi lietojusi uz veselu dienu? Lieta tāda ka es nesen viņu nopirku un man bija viss šusmīgākā pieredze! Varbūt nemācēju viņu uzlikt pareizi, bet man sanāca tā ka no rīta viss kārtībā bija bet jau uz pusdien laiku izveidojās otra līnija uz augšējā plakstiņa kas visu izpostija.

    ReplyDelete
    Replies
    1. esmu likusi uz nakti ,sanāk kādas piecas , sešas stundas . problēmu nebija , bet man ir sausi plakstiņi, nekad netaukojas, reti kas slikti turās . varbūt tev tas pie vainas ? laineri ķobītī no essences , turēsies līdz pati nenotīrīsi)

      Delete
  6. uhh, man ir gan Cake, gan šķidire, gan flomīš tipa... No iepriekšējiem man patīk Flomīš tipa- Art deco un NXY , Bet tagad esmu iemīlējusies līdz ausīm Maybelline krēmveida bundulītī- Nu tiešām ar visu otu komplekts var uzvarēt karu.. ( Mans šī brīža top produkts)

    ReplyDelete
    Replies
    1. MJaybelline jā , pilnība piektītu . lai arī man roka sniedzas gan pēc tā, gan Essences ķobīšiem . manuprāt, tie ir uz viena pjedestāla pakāpiena liekami :)
      Cake tipa gan nav lietots , noteikti labs . pats jocīgakais, kas mēginats bija Loreal Hip Kohl eyeliner . sanāk birstošās enas laineris . to gan es nemāku - birst :))

      Delete
  7. Man ir essence gel eyeliner, ak, Dievs! Vienkārši ideāls gēla laineris! Tikko kā LV parādījās Essence, paķēru lillā krāsā, tagad gan vairs neesmu šo krāsu veikalos redzējusi. Bet tas ir burvīgs, vispār neizsmērējas visu dienu, pēc ballēšanās nakts gan ir drusku izsmērējies no rīta. Nav arī īpaši grūti noņemams ar tīrāmo līdzekli. Vienīgais laineris, ko nēsāju visur līdzi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. gēla lainerīši bija pirmais, ko no Essences iegādajos, vēl laikos, kad tā nebija pie mums nopērkama . vissiltakās atmiņas par tiem, rakstiņi arī ir , pameklē meklētājā :)

      Delete