Thursday 24 February 2011

China glaze Medallion un Nova (updated)

Spīdumiņi ir mana vājība. Tie reti ir praktiski izmantojami, bet dikti patīk, tāpēc no nagulakām , kas man sapirktas, lielākums ir ar mirdzumiem, spīdumiem un citām nepraktiskām lietām  :) Nadzini man nedaudz nomocīti, , bet ļoti gribējās padalīties ar šo smukumu . vēlāk pārbildēšu :p

China glaze Nova  ir caurspīdīga gēla tipa bāze ar maziem sudraba un nedaudz lielākiem hologliterīšiem . Ļoti skaista , bet diemžēl spīdumu lakas  īpaši bildēties nevēlas , tāpec bildēs īstais skaistums neatklājas .


China Glaze Medallion , Nova
 

Klājas debešķīgi . Nožūst gandrīz momentāli . Atšķirībā no lētajām lakām, kas, uzklājot kārtu pēc kārtas, žūst lēni , China glaze var uzlikt cik kārtas gribi , nogaidīt 2 minūtes un nagi pilnīgi sausi . Agrāk, lasot atsauksmes, brīnījos, kā tiem cilvēkiem pietiek pacietības krāsot 4, 5 kārtas , bet kad izmēģināju, sapratu, ka āķis ir nagulakas formulā . Pacietība nav vajadzīga , nagi lakojas ātri un superīgi :)

China Glaze Nova   3 kārtas

China Glaze Medallion ir līdzīga . Vienīgā atšķirība ir zelta gliterīši, kas ir nedaudz smalkāki , tāpēc laka klājas gludāk.

China Glaze Medallion
Zeltu mans "ziepītis " tiešām nevēlējās bildēt, bet  varu ar roku uz sirds apgalvot, ka Medalions izskatās dievīgi . It īpaši dabīgā apgaismojumā . Ja gadīsies  laba saulīte un  labāks fotoaparāts , mēgināšu iemūžināt .

China Glaze Medallion 3 kārtas
Mīnuss ir tas, ka šis smukums ir grūti noņemamas. Ir vieglāk uzklāt vēl pāris kārtas un aizķerot ar nagu, nolobīt nagu laku nost vienā gabalā, nekā censties to noņemt ar nagulakas noņēmēja palīdzību . vismaz mans pacēla balto karogu un atzina nespēšanu dabūt  spīdumus nost. Varbūt ir līdzeklis, kas to var,ja tā , iesakiet :)
Nesen tik  uzzināju, ka arī Latvijā (beidzot) ir veikals, kurā uz vietas var nopirkt China Glaze un citus brendu produktiņus nagiem .  Pagaidām neesmu vēl to apmeklējusi ,bet tas tiks labots , jo man ir vajadzīgs labs "topcoat " .
būs  superforši, ja varēšu aptaustīt un apskatīt  nagulaku, pirms to  nopirkt . Vienīgais, kas var izbojāt vēlmi iepirkties veikalā, nevis internetā , ir slikts pārdevējs  .  :))


 ........................................................................
Updated
Papildus  bildītes


China Glaze Medallion  / sunlight

China Glaze Medallion  / sunlight


No comments:

Post a Comment