Sunday 26 June 2011

Vissvarīgākais produkts manā kosmētikas somiņā

Pamazītēm , ar maziem solīšiem un pavisam nemanāmi nagu tēma ir aizpildījusi visu :))  Nav jau tā, ka kosmētiku vairs nelietoju :) Vasarā , protams, daudz mazāk , bet viena lietiņa man ir aktuāla jebkurā gadalaikā . KONSĪLERIS .  Ja man vajadzētu izvēleties tikai vienu lietu no kosmētikas somiņas, tas būtu mans Laura Mercier Secret Concealer  nr 1 ^^




Jaunāka būdama, es ar varītēm centos nomaskēt nepilnības, sarkanumus un pumpas ar tonālo . Kā visas manas draudzenes :D  Pēc tam uzzināju, ka tonālais ne tam ir domāts un paliku gudrāka un sāku lietot konsīlerus . Konsīleri pumpām , konsīleri sarkanumiem un pašu pēdējo un svarīgāko - konsīleri acu zonai , jeb riņķiem zem acīm . Par šo tēmu es varētu uzrakstīt romānu, jo esmu izmēģinājusi tiešām daudz dažādu firmu produktu  , bet šis ir mans favorīts .

Sāksim ar galveno - tas ir konsīleris acu zonai . Citiem mērķiem to var mēgināt  lietot, bet galvenais tā uzdevums ir maskēt riebīgos riņķus zem actiņām . Un to šis mazais brīnums dara perfekti.  Tik perfekti,ka man ir 2 mazi brīnumi  - tonis numur 1 un tonis numur 2  :)


Tonis nr 1 ir ar rozīgu pieskaņu, tonītis nr 2 - ar dzeltenu . Kā redzams, es vairak  lietoju pirmo, jo mani rinķīši zem acīm ir vairāk pelēki, nekā violeti vai zili, tāpēc rozīgais man der labāk . Dzelteno lietoju reti, bet  gadās. Dažreiz es no aukstā ādas tipa pārvēršos par silto ( pateicoties veselības problēmām ) un tad dzeltenais tonis der labāk .
Izmaksāja šis mazais ķobītis 22 eiro ( ap 15 latiem )  . Pirkts strawberrynet . Ja es saku, ka tas mazs, tad tā arī ir

Un nedomājiet, ka viss šis podiņš ir piepildīts ar konsīleri . Tā nav.  Produkta ir mazāk, nekā liktos . Bet tik un tā , Laura Mercier ir šīs naudas vērta, jo konsīleri vajag pavisam maz . Ļoti maz. Es šo ķobīti nopirku ziemā un n tas nav pat uz pusi izlietots, kaut arī tiek izmantots ikdienā  :)

Ja man būtu jāizvēlas divas lietas, tad noteikti paķertu arī YSL  Touche Eclat , jo Laura Mercier + YSL ir perfekta kombinācija .

Vienīgais mīnus YSL'am ir tas, ka neraugoties uz augsto cenu, tas izbeidzas diezgan ātri . Šis ir jau ceturtais , ko esmu nopirkusi un arī tas iet uz beigām . Piekto nepirkšu , jo šķiet, ka esmu atradusi lētāku aizstājēju :) Vēl patestēšu , bet Farmasi (ap 2 latiem drogās ) un Loreal Touche Magique (ap 6) ir līdzīgi ne tikai iepakojuma veida, bet tīri labi tiek galā ar bēdīgās zonas izgaismošanu :)
Ja pēkšņi man nāktos aizstāt Laura Mercier Secret Concealer, tad tad tas būtu Make Up Forever Lift concealer . Tas ir  šķidrs un  tiek galā ar rinķiem ne sliktāk .

Kā noslēpt  riņķus zem acīm ? Ar ysl izgaismoju zonu, ar Laura Mercier noslēpju . Svarīgi ir nebraukāt ar pirkstu šurpu turpu, cenšoties izsmērēt produktu pa ādu, bet ar ar zeltnesi vai mazo pirkstiņu (ne ar rādītajpirkstu, bet ar kādu no vārgajiem pirkstiem )  maigi bungojot pa ādu , " iesist" konsīleri ādā . Tā produkts nesaies grumbiņās un nepadarīs skatu vēl skumjāku .Tikpat svarīgi ir  lietot maz konsīlera, nelikt lielu daudzumu . Ja būs par maz, uzliksi vel nedaudz, bet nekādā gadījumā nevajag zeķēt to kā tonālo, jo gala iznākums būs baiss .
Atceramies - less is more (maz ir vairak ) Šobrīd meklēju izgaismojošu  pūderi acu zonai,ceru izmēgināt Laura Mercier Secret brightening powder.


So, today im showing the one product i would bring to island if i vould have to :) Its my Laura Mercier Secret Concealer nr 1  . Its small, its pricey and its Magic! and if you add YSL Touche Eclat before LM , its double magic. YSL highlights the bad zone and Laura Mercier conceals . Perfect combination . how i use it ? i take product with my ring finger  ( cos its weaker ) and  gentle (dab, dab, dab)  beat it into my skin . 
Im still looking for perfect highlight powder . i guess i will go for Laura Mercier  .
Whats yours favorite concealer for eye zone?

6 comments:

  1. Labs raksts - bija īpaši noderīgi dzirdēt par konsīlera uzklāšanu, jo man vienmēr konsīleris saiet grumbiņās un gala rezultāts ir vienkārši briesmīgs. Es vispār nevaru iedomāties, kā var tik daudz dažādu produktu likt zem acīm - man beigās iznāk vienkārši BIG MESS. Varbūt tas ir atkarīgs no acu anatomijas :)

    ReplyDelete
  2. viss svarīgs no tā, cik kvalitatīvs konsīleris ir , vai der tavam adas tipam , problēmai un kā tiek lietots :) katram sava pieeja :) gan jau vēl neesi atradusi savu :)

    ReplyDelete
  3. Ooo, īstā bībele priekš manis! Izlasīju vienā elpas vilcienā, tagad iedziļināšos! Paldies!!! :)

    ReplyDelete
  4. Par izgaismojošiem pūderiem, Krievijas meiteņu blogos salasījos slavas dziesmas par Shiseido tuvām un tālām gaismā (High beam un to otru neatceros).

    ReplyDelete
  5. es zinu, ka nedaudz off temata, bet es par eye liner gribēju uzjautāt, kādus varētu ieteikt, bet nu ne super dārgos, jo es to nelietoju katru dienu, bet, kas zin, ja labs moš arī sāku :) metu acis uz make up forever color liner vai maybelline gel eye liner, nu neesmu tā pārāk daudz skatījusies, bet negribu kaut kādus pa 20 ls vai vēl nez cik, līdz 15 ls jau būs gana un pārlieku labi.

    ReplyDelete
  6. kāda veida laineri gribi ? ja gēla, tad vienīgais, kuru esmu lietojusi ir no Clinique un tas bij ļoti jauks , ūdensnoturīgs .
    ja zīmuļtipa, tad noteikti Avon Supershock ! Tas ir lēts, superīgs un ilgnoturīgs . Reiz jau apsolīju par to uzrakstīt, bet aizmirsās . šonakt labošos :)

    ReplyDelete