Wednesday 26 October 2011

Uzdevums - nomierināt sejas ādu

pēc manas mazās slimošanas seja ir kā karalauks . Nav labi .  Izrakāju internetu  pēc glābiņiem un devos uz aptieku

Naktssveces eļļa kapsulās , Babe spf krēms ( atkārtoti pērku, patīk ) Avokādo eļļa ( arī atkārtoti , jo pirmo nopirkto pudelīti vairs nevaru atrast ) , jocīga paskata tējas koka eļļas gēls  un jogurta kapsulas .
Tējas koka eļļa - it kā visiem zināma, bet gēls mani nedaudz mulsina . 

Naktssveces eļļa - par to ir tik daudz leģendu un mītu, ka visus uzrakstīt būtu grūti.   Kāda ir ilgstoši lietojusi ?
Avokādo eļļu jau paspēju nomēģināt - sajūta superīga . man vienmēr licies, ka eļļa būs kaut kas pretīgi lipīgs, bet nē . patīkama .

Varbūt ko ieteiksiet pec savas pieredzes ?  Problēma - sausa ,nogurusi ,  nelīdzena āda, izsitumi .

Kāda no jums zin , kāds  ir "gotu kola "  latviskais nosaukums? Aptiekā man nespēja ar šo palīdzēt .

15 comments:

  1. Nu gan vesels kaujas arsenāls iepirkts!
    Bieži vien savu sejas ādu palutinu ar kumelīšu tējas tvaikiem. Kad poras atvērušās lieku virsū kādu sejas masku.

    ReplyDelete
  2. Avokado eļļu var nopirkt aptiekā?

    ReplyDelete
  3. Kristīne, man poras izskatās, ka ir tīras. galvenā sāpīte ir ādas elastība , tik nogurusi izskatās :( Bet paķeršu kumelītes arī, paldies :)

    Anonīmais , jā . Aptieka diezgan maza, bet dabīgo eļļu klāsts liels . vienmēr aizmirstu apskatīties aptiekas nosaukumu:)

    ReplyDelete
  4. Es ieteiktu sākt ar pīlingu, kādu ar augļskābēm, tad kādu mitrinošu masku. Loti laba ir Logona Relaxation Mask Organic rose and aloe, manā blogā par to ir, kā arī Caudalie arī laba, bet dārgāka. Es vispār uzskatu kā tādas nopietnās problēmas ir jārisina ar maskām, tas tomēr iedarbīgākas. Un esi ar eļļam uzmanīga, ja ir izsitumi, daudzas eļļas tos provocē.

    ReplyDelete
  5. paldies, ņemšu vērā . Kur Lagona ir nopērkama ?

    ReplyDelete
  6. Tās kumelītes vairāk varētu līdzēt pret tiem izsitumiem un nedaudz nomierināt ādu. ( http://lv.wikipedia.org/wiki/%C4%80rstniec%C4%ABbas_kumel%C4%ABte )

    ReplyDelete
  7. Liels paldies , jūs esat dikti izpalīdzīgas :*

    ReplyDelete
  8. elpis eļļas ir arī drogās nopērkamas

    ReplyDelete
  9. a par gotu kola re atradu krievu sait'a citus nosaukumus (var būt tas līdzēs) http://www.ortho.ru/1_Herba/gotu_cola.htm#2

    ReplyDelete
  10. Naktsmeita, vai tai avokado eļļai piemīt kaut kāda smarža?

    ReplyDelete
  11. Camille, es latīnisko nosaukumu uz lapiņas rādīju aptiekāriem, neatrada, kas tas par brīnumu:) pasūtīju no štatiem

    Sandija, tikko apostīju, nekādas smaržas . Vēlāk uzjautāšu vīrietim, viņš parasti asāk izjūt kosmētiskās smaržas , bet es nevaru saostīt aromātu ne pudelītē, ne uz ādas :)

    ReplyDelete
  12. Gotu cola jebkurā ajūrvēdas veikalā var dabūt, piem., pie krišnām. Pamēģini sasaldēt kumelīšu vai kliņģerīšu tēju un no rīta paberzēt ādu ar tiem. Laba maska ir no samaltām auzu pārslām un kliņģerīšu tējas. Par naktssveces eļļu- to man ieteica gan kosmetologs, gan ginekologs :) Ja ilgtoši lietoju, nesāp vēders MR laikā un uzlabojas ādas stāvoklis. Un dzer daudz ūdeni :)

    ReplyDelete
  13. paldies, ievērošu katru padomu :) ūdeni dzeru daudz un dikti . Auzu pārslas manai ādai ļoti patīk , reiz biju atradusi burvīgas dabīgās ziepītes ar auzu pārslām , bet tās sen jau beigušās , un neatceros, kur nopirku . :(
    naktsveces eļļu man ieteica mana amerikāniete , jo tā mazinot hormonu maiņu izraisītās problēmas .
    Viņa naktsveces kapsulas lieto regulāri , izskatās un jūtās lieliski

    ReplyDelete
  14. es gan lietoju kapsulas, ko man ieteica kosmētiķe, ādai speciālas, Jovenesse atjauno ādā elastīnu, kolagēnu un ko vēl tur, īstenībā esmu pamanījusi, ka āda tāda mierīga, nav jūtīga pēc pirts un vannošanās. un ja runā par saules aizsardzības krēmiņu, tad Babē man ļoti patīk, Pirkumiņā.lv man teica, ka būs jauns 50 krēms sejai ar minerāliem, kas izlīdzinās ādas toni un matēs... mmm nevaru vien sagaidīt :)) iesaku arī pamēģināt babē atjaunojošo eļļiņu, tā kā man ir normāla sejas āda, netaisa taukainu un ziemai īsts atradums :)

    ReplyDelete