Friday 6 January 2012

ELF ūdensnoturīgais flomīša tipa laineris

Ātrais rakstiņs par foršu laineri no ELF , kurš ir pelnījis jūsu uzmanību .




Melns ,ērts , noturīgs un lēts  acu  laineris no ELF .
Cena ELF uk saitā nedaudz vairāk par latu . Bet ar kuponiem un atlaidēm sanāks pavisam smieklīga cena .
Vienīgi lētās cenas dēļ jāpatur prātā , ka iepakojums dažreiz var nebūt perfekti nostrādāts  . Man vienu reizi uzgalis atdalījās un palika korķītī , tāpēc stūķējot to atpakaļ tur , kur tam būtu jābūt , nedaudz sabojāju pašu otiņu  un tagad tā nav tik precīza kā agrāk  .
Vairāk ķibeļu gan nav bijis , tāpēc,  ņemot vērā cenu ,iesaku izmēģināt.

Krāsu izvēle - melns, brūns, tumši zils, pelēks , plūmju violets un spilgtāks violetais .
Gandrīz visas krāsas šobrīd saitā ir izpirktas, par ko noteikti jāpateicas svētku izpārdošanām un  tam, ka jaunajiem "flomīšiem " esot uzlabota, vēl smalkāka otiņa . Tiklīdz  pārdošanā atkal  būs pieejams brūnais acu flomītis , to pasūtīšu un varēšu salīdzināt .


ELF Waterproof eyeliner pen . Its cheap and nice . Packaging isnt the safest and can broke up  easily, but for the price - its almost perfect eyeliner .

9 comments:

  1. es pagaidām palieku pie gēla lainera. Man ar flomīšiem slikti iet uzklāšanas procesā

    ReplyDelete
  2. Es tieši gribēju jautāt, kā ar uzklāšanu?

    ReplyDelete
  3. Es arī šo pašu rudenī pasūtīju, tikai manējais īsti negrib nākt ārā... Pagaidām domāju, ka nemāku ar viņu apieties, bet jau sāku atmest cerības!

    ReplyDelete
  4. Santa, uzklāšana ir ok. Tikai pēc mazā incidenta flomītis bikīt izspurojies , smalka līnija vairāk nesanāk :) Esmu izmēginājusi arī ElF studio cream laineri , tas arī jauks un klāt tam vienkārsi superīga mini otiņa :)

    Evjucīte , kāpēc nenāk arā ? varbūt izžuvis?

    ReplyDelete
  5. Varētu būt, ka izžuvis un galiņš arī jau sapūkojās.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Sveiki! Vai nevarētu man palīdzēt?! Es pirmo reizi grasos kaut ko pasūtīt internetā. Vēlos pasūtīt elf kosmētiku, bet nesaprotu, kas jāraksta šajos lodziņos - Billing Address un Delivery Address. Tur jāraksta savas mājas adrese jeb Pastu nodaļas adrese?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Billing adress nozīmē adresi , no kuras tiek veikts maksājums . Cik noprotu , tā ir adrese, kuru ierakstīji kā savu dzīvesvietu , kad atvēri kontu bankā .

      Delivery adress - uz kurieni jāpiegādā sūtījums .
      Parasti abi lauki ir aizpildīti vienādi , vienkārši raksti savu adresi . tur parasti ir poga Delivery adress same as Billing adress.

      Delete