Thursday 31 May 2012

Maybelline Illegal skropstu tuša

Cerības stariņš īsskropstītei :)

Ražotājs saka :
" Illegal Length skropstu tuša ir īsts sasniegums, tā veido īpašus 4 mm garus melnas šķiedras pagarinājumus, kas padarīs skropstas ievērojami garākas.
Neilona šķiedru, kas ir Illegal Length sastāvā, izmanto arī mākslīgo skropstu izgatavošanā. Gludā šķiedras pagarinājumu forma atgādina skropstu dabisko formu un lieliski piekļaujas tām, radot skaidri atdalītu un garu skropstu efektu. Tušas intensīvi melnais tonis palīdz pieaudzētajām šķiedrām un skropstām saglabāt izteiksmīgu krāsu.

Jaunā neatkārtojamā birstīte ir ideāli piemērota tušas uzklāšanai, tās seši tiešas saskares punkti ir īpaši izstrādāti, lai veiksmīgi pagarinātu skropstas ar šķiedrām. Illegal Length tuša noklāj un pagarina katru skropstu no jebkura leņķa. Skropstu apjomu palielinošās formulas sastāvdaļas savienojumā ar jaunās paaudzes šķiedru rada tušu, kas perfekti piekļaujas birstītei, ko esam īpaši izstrādājuši šķiedras pagarinājumu pieaudzēšanai.  Klasiska krēmveida struktūra vieglākai tušas noņemšanai.
Pieejama veikalos no maija beigām.
Cena 7,99Ls. "

Neatejot no kases , gribu padalīties ar izjūtām . Nu , nemīlu es tos reklāmas skatus  ar milzīgajām pielīmētajām skropstām !  Nedomāju, ka vēl ir cilvēki, kuri spētu noticēt , ka lūk " tādas man būs, ja nopirksi šo tušu " .  Nepatīk, ai kā nepatīk  . Tāpat ar pārspīlēto spīdumu matu kopšanas līdzekļu klipiņos ..

Aizvēršu actiņas uz reklāmu , parunāsim par tušu :)

Izlasot Velvet Mimosas atsauksmi, ar nepacietību gaidīju , kad tikšu klāt šai tušai .
Tad nu man skumīgi jāatzīst, ka manām superīsajām skropstām tik skaisti gan  neizskatās .
Man skropstas saķepina un novelk uz leju  :(

Padoties negribu un mēģināšu vēl pieradināt , jo uz vidējā garuma skropstām tuša strādā un rada drāmu . Lai to parādītu,  atkal ņemu talkā ierasto izmēģinājuma trusīti - draudzeni :) 
Blondīnei ir dabīgi skaistas, garas skropstas .  Tās nesen tika  nokrāsotas skropstu pieaudzēšanas procesā ( par to būs atsevišķs stāsts )  , tāpēc ir  kluvušas tumšākas .
Tuša darbībā :

Nokrāsoju tikai vienu actiņu, lai starpība vairāk redzama .
Domāju, ka pamanāms, kurā pusē  skropstas plikas, kurā - ar  tušas kārtu   ----->    :)


Abas actiņas pirms un pēc .

Tā sanāks, ja uzklāta daudzās kārtās . Iedevu meitēnam , lai pati sakrāso otru aci .  Pie birstītes ir kādu laiku jāpierod, tad sanāk akurātāk .

Tuša patīk , bet šoreiz laikam ne priekš manis . Gribētos  vairāk tos mākslīgos matiņus  tūbiņā un mazāk kuplinošo efektu .  Kamēr cenšos pieķert vairāk  falšo matinu pie skropstām, salipinu savējās .
Ideāls būtu komplekts no divām tušām - viena pagarinošā  un otra - tikai matiņi caurspīdīgā bāzē .

Kā domājat jūs - patīk, nepatīk ? 
Kā piespiest šķiedru tušas  strādāt, ja ir tiešām īsas skropstas ?  Ja kādai izdodas, padalieties ar padomu :)

Šī būs skropstu nedēlas nogale, jo esmu aizmirsusi publicēt stāstus par divām citām  Maybelline tušām . Bildes tiek aktīvi meklētas pa datoru , ja neizdosies, nāksies vien  pārbildēt .

..............................................................................................
Papildināts
vēl atsauksmes par Maybelline Illegal var apskatīt šeit :
Skaistumlapa
thekalninablog
velvetmimosablog


18 comments:

  1. Iesaku rimmel lash accelerator. Lietoju jau diezgan ilgi un skropstiņas ir palikušas kuplākas, garākas un galvenais arī pamanāmākas. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies, pierakstīts un tiks apskatīts :)

      Delete
  2. Nekas nelīdzinās Love Alpha divdaļīgajai tuša...Es dievinu to un no sirds iesaku visām!!! No sākuma pa durvīm ienāk manas skropsta un pēc tam tikai es pati :D :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh, divas tušas ? Izskatās pēc mana ideāla . Kur pērc?

      Delete
    2. Jā, divas tušas - melnā bāze, kuru var lietot arī vienu pašu, un dabīgās šķiedras, kas dod TAAADU kuplumu un TAAAADU garumu :) Es tās vedu no UK.

      Delete
    3. Atradu ebayā , bet ja tev ir uz vietas, varbūt uzraksti man uz epastu , iegādāšos :)

      Delete
  3. Daudzās kārtās es tomēr laikam nevalkātu, bet ja šāds efekts tīk, kādēļ gan nē?
    Dioram un Lancomam ir kkas no šitām baltām pagarinošām bāzēm, neesmu pētījusi, bet, papēti, atceros tax free visas kkas ap 16 maksāja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Redz, kas par lietu, es tušu ikdienā nemīlu likt , tikai tad , ja kur jāiziet . un sabojājas viņas ātri, man žel tās naudiņas .
      bet ja atrodas brīnumlīdzeklis, varētu smērēt arī katru dienu :)

      Delete
    2. Es tagad smērēju L'oreal ķiti skropstu nostiprināšanai un agšanas stimulēšanai, sabildējos, gribu redzēt rezultātus!
      P.S. bet man tomēr šķiet, ka tas arī ir kaut kas ģenētiski noteikts, cits nevar ataudzēt matus, es ar visu savu nag kopšanu, vitamīnu rīšanu nevaru ataudzēt tos.

      Delete
    3. Mati man aug diezgan labi , pie tam skolas gados nezināju, kur likties ar viņu biezumu. Kāpēc skropstas tad šitā apbižotas ? :(

      Delete
  4. Es piebalsošu par kaitinošajām mākslīgajām skropstām reklāmām! Mākslīgās skropstas ir pārāk uzkrītošas, lai noticētu, ka šādu efektu sniegtu skropstu tuša :D
    Runājot par skropstu tušu - šī arī nebūs tā, kas man patīk. Meklēju tādu, kas vairāk pagarina un atdala skropstas. Šī, manuprāt, ir pārāk "uzkrītoša" :D

    Miss?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Velvemimosai gan daudz vieglāka roka, viņai dabīgāk sanāca uzkrāsot :p

      Man līdzīgas prasības , apjoma tušas ir liels bubulis manām skropstām.
      Es ilgu laiku lietoju Maybelline lash Stiletto ar sarkano korķīti . un vēl Bourjois 1001 lashes ( balta tūbiņa , nezinu vai vēl tiek ražota)

      Delete
  5. Tagad noteikti rūpīgi ieklausīšos tavos skropstu tušu padomos, jo arī man ir ļoti īsas skropstas un neesmu atradusi savu ideālo tušu. Ar lielajām birstītēm kā Maybelline Colossal galīgi neder, jo skropstas ir pārāk īsas, lai ar tik lielu birstīti kaut ko izdarītu. Šobrīd lietoju Loral Telescopic un arī neesmu gluži mierā, jo saķepina skropstas par daudz un dabisks izskats īsti neizdodas, tomēr noturība ir tika laba kā nevienai citai tušai.

    Ceru, ka atradīsies kāda laba tuša arī īsu skropstu īpašniecēm :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Man atkal skropstas ir garas, bet prasās biezākas, tāpat, lai es ienāku pa durvīm uzreiz pēc tām! :D
      Maybelline Colossal, tāpt kā VISAM, līdz ideālam pietrūkst principiāls sīkums - pārāk ātri izkalst un sāk drupt. To varētu piedot, ja visu laiku būtu dabūjama par akcijas cenu zem ls4, bet nejau ik 2/3 mēnešus atjaunoties pa ls9..:(

      Delete
  6. mmm,laikam būs jāiegādās šo tušu,jo man ir tieši tādas pašas skropstas.:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. meitene, kura bildēs,jau tušu noskatīja Drogās :)

      Delete
  7. Tāda skropstu tuša laikam, ka bija Too Facd arsenālā - 1 tuša ar skropstiņām un otra ar krāsu, vai kā tur tas sadalījums, bet doma tāda, ka pati vari regulēt spalviņu/skropstiņu daudzumu. (Vispār, kā vecos laikos dāmas tā arī krāsoja skropstas, viss vecais nāk apakaļ.)
    ŪUUnnnn, gribu pateikties ka'dai fortūnai, kas mani noveda līdz Tavam blogam, te ir tik daudz forša info un atsauksmes par URban Decay, Too Faced,NYX utt utt produktiem, uz kuriem pati siekalojos un medīju utt. Pāaaldies Tev, ka esi!!! :))) Forši un viegli lasās arīdzen, patīkama valoda, bez liekiem pārspīlējumiem un ar devu pozitīvisma! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies TEV :))) Ja nebūtu tādu lasītāju kā tu, es te sarunātos pati ar sevi kā traks tantuks :)


      Par Too faced es skatījos , bet velvet Mimosas Lancome rīks izskatās vēl apetelīgāks :)

      Delete