Thursday 20 September 2012

Ziņa no Maybelline

Iespēja iegūt dzīvespriecīgu pulkstenīti :)
       
MAYBELLINE NEW YORK, turpinot tradīciju, veiksmīgi sadarbojas ar latviešu modes zīmolu. Šoreiz kopā ar pasaules slavu guvušo MAY28TH, tika radīti īpaši MAYBELLINE NEW YORK dizaina rokas pulksteņi.

Pagājušā gadā Maybelline pircējām deva iespēju iegūt košās Latvijas modes zīmola QooQoo kosmētikas somiņas. Tā kā sadarbība ar vietējo modes zīmolu tika novērtēta ļoti atzinīgi, MAYBELLINE nolēma turpināt tradīciju un šoreiz sadarbības projektam izvēlējās citur pasaulē jau novērtēto Latvijas rokas pulksteņu ražotāju MAY28TH, lai radītu īpaša dizaina rokas pulksteņus Maybelline pircējām Latvijā.
Sadarbības rezultātā tapa ekskluzīvi rokas pulksteņi ar īpašu dizainu, kura veidošanai tika izmantotas jaunās Maybelline COLORAMA nagu lakas. Katrs pulkstenis ir unikāls roku darbs, kura dizaina glezna uz kanvasa papīra ir veidota tikai ar jaunajām COLORAMA nagu lakām.

May28th ir latvietes Agnijas Tillas 2010.gadā radīts rokas pulksteņu zīmols. Agnija iedvesmu košajiem un krāsainajiem pulksteņu dizainiem gūst gan celojumos, gan ikdienā. Ir tik daudz krāsu un faktūru, kas ierāmētas izskatās satriecoši, tādēļ katrs var piemeklēt savai gaumei atbilstošu aksesuāru.
„Maybelline New York COLORAMA nagu lakas bija lielisks materiāls, lai radītu krāsainu un unikālu May28th rokas pulksteņu dizainu,” saka Agnija.

MAY28TH sadarbībā ar MAYBELLINE NEW YORK īpašie rokas pulksteņi būs eksluzīvi pieejami kā balvas loterijā, kas norisināsies veikalos Drogas no 28.septembra līdz 17.oktobrim. Laimēt kādu no 30 pulksteņiem varēs pērkot vismaz vienu Maybelline New York kosmētikas produktu un reģistrējoties loterijai Maybelline New York Latvia Facebook lapā – www.facebook.com/MaybellineNYLatvia

Maybelline New York pasaulē plaša patēriņa tirgū ir dekoratīvās kosmētikas zīmols  Nr.1, kas pieejams 129 pasaules valstīs. Maybelline ir Ņujorkas modes nedēļas oficiālais kosmētikas zīmols, kas organizē dažādus ar modi saistītus pasākumus un šovus, sadarbojas ar pasaules lielākajiem modes žurnāliem un atbalsta arī jaunos dizainerus. Arī Latvijā jau vairākus gadus Maybelline ir Riga Fashion Week oficiālais kosmētikas sponsors.

1 comment: