Tuesday 22 July 2014

šodien par bronzeri

Šī brīža bronzējošo produktu kolekcija

Nojaušu, ka uzreiz būs jautājumi par paleti , tā ir Anastasia Beverly Hills Contour Kit , manā īpašumā jau kādu laiku, bet vēl nezinu vai tā man patīk un tiks paturēta .
Blakus gozējas Too Faced Chocolate ,  man iepriekš nezināms Couleur Caramel  , pašas jaukts pūderis no visa, kas bija mazāk vajadzīgs un svapā iegūts Guerlain Terracotta brunetēm.
Neraugoties uz izvēles iespējām , lietoju  tikai vienu un tas tiek ņemts rokās katru dienu

Mans mīļotais un slavētais Too Faced Chocolate Soleil, iegādātājos pilnu versiju , jipiiiii!! :)
Salīdzinājumam ar veco Chocolate Soleil/Candlelight Duo .
p.s Candlelight tik jauki mirdz saulītē , palieliniet bildi, lai pamanītu

Tas uzvedina uz domām : vai jums ir produkti , kas tiek lietoti un pirkti vēlreiz ?
Man tādi ir tikai četri vai pieci .

Favorite bronzer

18 comments:

  1. Šovakar tieši taisījos rakstīt rakstu par Physicians Formula bronzeri un vaigu sārtumu. Un šodien pirmo reizi iemīlējos Benefit bronzerī. Visu laiku nu nekādi nepatika, bet šodien uzklāju sev perfektāko grimmu mūžā lietojot Benefit Hoola bronzeri, labi, ka devu tam otru iespēju.
    P.S. Prieks, ka esi sākusi aktīvāk blogot. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Es arī izmēģināju benefit , Boots veikalā pierakstījos uz meikoveru ;)
      Holla nenopirku, bet lūpukrāsu un trīs spīdumus gan nenoturējos . Man ir tādas divas jaukas kastītes no w7 , kur skaidri var redzēt , ka iedvesmojušies viņi ir no benefit , aizskriešu sabildēt , domāju, daudzām būs interesanti :)
      bronzeris nekāds , bet "dandelion" vaigu sārtums gan jauks , lietoju diezgan bieži

      Delete
    2. Nezināju, ka Boots var pieteikties uz makeover. Kā tas notiek? Tu pie kaut kāda konkrēta zīmola, ja? Es citreiz Mac veičos redzu,ka citas dāmas krāso tur no skropstām līdz vaigu galiņiem, kārtīgs dienas/vakara grims, es gan parasti tik palūdzu kādu konkrētu produktu uzlikt, lai redzētu kā piestāv.

      Delete
    3. Es biju tieši Benefit stendā . Lielākā daļa brendu gan Boots , gan John Levisā taisa meikoverus un piemeklē produktus , ir tādi, kas pat paksatīsies tavu esošo kosmētikas somiņu un patiks, kas der, bet ko vajadzētu nomainīt uz citu toni . Tik iepriekš jāuzjautā , ir tādi, kā Benefit vai YSL un būs bezmaksas, bet Smashbox stendam Boots bija nosacījums, ka jāiegādājas produkti 30 poundu vērtībā .

      Delete
  2. man bronzeri ir laikam tikai 3 , 2 MAC un 1 Inglot. Visus lietoju regulāri un visi ļoti patīk. Bet diemžēl TV un kamerām Bronzeris nav aktuāls produkts. Vairāk izmantoju sev un klietnēm uz pasākumiem veidojot make-up :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kādi tonīši tev ir ? padalies ar nosaukumiem lūdzu, īpaši jau inglot ;)

      Delete
    2. INGLOT 75, MAc man ir Give me sun ( tas bija pirmais vēl nav beidzies, bet labprāt atkārtošu) Tagad jaunie ir matt bronze & medium deep. matt bronze perfektākais kas man bijis modelēšanai un medium deep superīgs iedeguma efekts :)

      Delete
    3. Mat bronze izskatās super . swatčos manīju arī golden, bet man laikam pēc toņa nederētu , bet patīk un viss .
      Tik žēl, ka man nav MAC stenda tuvumā, būs jāieplāno iepirkšanās brauciens

      Delete
  3. p.s. To Anastasia gan man gribētos .. gribētu zināt, kapēc tev nepatīk.. It sevišķi viņus var pats sakomplektēt un diezgan daudzas Youtube meitenes ļoti bieži tos izmanto :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Es tieši dēļ youtuba arī iegādājos :)
      nepatīk man galvenokārt pūderu izmēri , biju gaidījusi lielākus panus , ļoti patīk abi gaišie matētie pūderi , it īpaši jau banana - sveiciens Ben Nye :) uz iedegušas ādas izskatās vienkārši burvīgi , draudzenei tik smuki, ka pati atsāku domāt par spēcīgāku iedegumu .

      Nepatīk mirdzošais . pēdējais arī šķiet par rižu , daudz vairāk noderētu kāds caurspīdīgs finiša fotošoppūderītis.
      Sajūtas tādas miksētas ,it kā patīk , nav pūderaini , ziežas kā sviests, bet nav ideāli kā biju sacerējusies . Tas varētu būt tas pats variants kā man bija ar Revlon lip butteriem - tie bija tik izslavēti, ka neviļus gaidīju salūtu, kad noņem vāciņu . Un tā kā salūta nav, ir maza vilšanās .

      Es tagad jau skatos uz Nars kontūrkitiem , izskatās jau lieliski :)

      Delete
    2. Njā, laikam tā vienkārši ir ar visu... jāsaka jau ka dāvinātam zirgam zobos tik ļoti neskatās un tās slavas dizesmas ir skaļākas, tapēc arī mums, kas tiešām maksājot par to naudu cerības ir ļoti augstas :)
      Njā Nars vispār ir man arī sācis kkur skaņas līmenī ausīm iepatikties. Cerams, ka nākamajā Londonas lidojumā tikušu arī pie kāda no tiem :)

      Delete
    3. Man iepatikās , ka abas puses bez spīduma , tikai toņu ziņā nespēju izšķirties , tāpēc arī nav vēl :)

      Delete
  4. Mani ilgdzīvotāji ir Nars Laguna un Pixi Beauty Bronzer, kas abi ir ar mazliet spīdumu.. Bet nezinu, vai būs atkārtoti pirkumi, ir tak tik daudz, ko izmēģināt.. Rindā jau stāv 2 gab. no Too Faced - Tevis pieminētais Chocolate Soleil un Sun Bunny.

    ReplyDelete
    Replies
    1. laguna, cik atceros, ir viens no pārdotākajiem Sephorā , noteikti jābūt labam :)

      Delete
  5. Es ar bronzeriem vēl esmu uz jūs, man ir tikai viens. Bet Anastasia contour kit gan ļoti gribu izmēģināt, tikai pagaidām vēl žmiedzos, naudas žēl.

    ReplyDelete
    Replies
    1. atklāti, es tā kārtīgi apskaužu meitēnus, kas tagad atklāj kosmētiku , pilns nets informācijas . Manā skolas laikā bija pliks tonālais virsū un paveicās, ja tonis bij kaut biķīt līdzīgs . un zilas ēnas no Avon , ha

      Delete
    2. Es gan meitēnu kategorijā vairs nu nekādi neierakstos, bet vienalga ir ļoti daudz tādu produktu bez kuriem līdz šim mierīgi iztiku, tie paši bronzeri un izgaismotāji. Tik daudzus gadus esmu bez tiem iztikusi, bet tagad tomēr prieks, ka esmu atklājusi :)

      Delete
  6. Es arī dievinu Too Faved chocolate bronzeri! Tā pat kā tu, ņemu to rokās katru dienu. :)


    www.beautybyadnill.blogspot.co.uk

    ReplyDelete