Tuesday 22 July 2014

Interesantas lietas

Kaut kas ļoti pazīstams , vai ne ? :)
Atradu mazākā veikalā w7 kosmētiku un pirmais iespaids bija Oho...



Viss no w7 likās tik redzēts , bet tai pašā laikā ne gluži , bija gan Too Faced leoparda līdzinieks, gan Urban naked palete . To arī gribēju paķert , bet tajā jau kāds bija ielīdis ar pirkstiem. Galu galā izgāju ārā ar pāris acu  ēnām ( tās gan ir briesmīgas, nekad neņemiet ) un diviem pūderiem

Honolulu .

Candy Floss

Ar šiem ir savādi . It kā pūderi ir ļoti maigi  un zīdaini  , bet gadās iekšā pa kripatai , kas ir cietāka un sataisa uz sejas šmuci .
Izskaidrot var to tā , kad es paķēru Honolulu un pļāpājot , īpaši neskatoties spogulī ,  sāku ar ierastajām kustībām veidot vaidziņus, pēc tam iečekojot izskatu spogulī , sašausminājos , jo biju pleķos . Citur spēcīgāk, citur mazāk . Ar Too Faced tā man nav gadījies .
pret Dandelionu, tfu , Candy Floss  pretenziju nav , tiešām prātīgs :)

paskat, cik krēmīgs , pilnīga ņamma


Kas attiecas uz pašu Benefit , man nav pārāk daudz viņu produktu.
Ir savākusies maza kaudzīte, no kuras dažas lietas vēl nav pat vaļā vērtas .
Un pārdomu stūrītī var piebilst , ka bieži Benefit , kā arī The balm iepakojums ar pinup beibēm mani vairāk atgrūž nekā piesaista. Ja pret pinup stilu man ir tikai simpātijas,  tad citāti., kas pavada jaunos produktus , manī parasti izraisa tādu smīniņu . Tāpat kā Bed Head Dumb Blonde līnija  vai Nars ar saviem vaigu sārtumu nosaukumiem . Spriežot pēc augstāk minēto popularitātes , nepatika ir tikai man   :)

W7 Benefit Blush dupes 

10 comments:

  1. eee, kur var iegādāties W7 Anglijā? Gribu uzmest acis viņu produktiem. Jā, šie tiešām ietekmējušies no Benefit, pēc iepakojuma jau vien spriežams.
    Starp citu, Tev e-pasts!

    ReplyDelete
    Replies
    1. es pirku veicītī , kurā tirgoja nagu lakas, krāsainas lēcas, clip in matus un viskaut ko citu , nosaukumu neatceros . Kad iešu garām, paskatīšos :)
      Websaitā ir pāris veikali, varbūt kāds tev tuvumā būs
      http://www.w7cosmetics.co.uk/where-to-buy/

      Delete
    2. Es pērku w7 www.xtras.co.uk. IMHO vislabākā cenu un shipinga kombinācija.

      Delete
    3. paldies par linku, man arī noderēs :)

      Delete
    4. Vēl arī ir http://www.eastendcosmetics.co.uk/ Tur it kā kosmētika bija lētāk, bet toties piegāde dārgāka.

      Delete
  2. ah, Benefitam tas higlighters ir incīgs, nevaru vēl šodien saprast kapēc viņu nenopirku varbūt tāpēc ka es vienīgā veikalā un 4 pārdevējas tik skaļi pļāpāja savā starpā ko nosita no iepirkumu nots :( a tās sārtum kastītes interesantas... vienīgi es kārtējo reiz neņemtu, jo man koferī jau tā nav vietas un izskatās tādas izmērā dikti paprāvās.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atcerējos, ka W7 manīju arī Highlighter kopijas :) Nākamreiz paķeršu, ja neaizmirsīsies.

      Tev vajag lielu skapi, kurā noslēpt tās nepraktiskās lietas :p
      Es nesen iegādājos Makeup atelier T22 . Sķiet , ideāli, viss , vairāk brūnās ēnas nebūtu jāpērk , bet nedēļu vēlāk pie manis atceļoja arī Too faced Chocolate Box . Tomēr gribās to nepraktisko un smuko arī :)

      Delete
  3. Man arī kaut kā tas Benefit stils attur.. Nav neviena pirkta produkta, ir tikai vairākas bonusos dabūtas lietas, pārsvarā praimeri un tml. Pašlaik mēģinu pieradināt jauno push-up laineri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Urā , vēl kāda !
      Man šķiet , ka ja uz kastītes rakstīts kaut kas stilā "esmu muļķīte, bet tas nekas, jo smuka " ( lai Benefits un Balms man piedod, bet tieši tā es redzu lielāko daļu viņu citātus ), tad to nopērkot, es automātiski parakstos zem tā saukļa . Un ja Essences bērnišķīgums man ļoti patīk , tad šitā lieta gan nē :)

      Kāds ir tas laineris ? Otiņa jau izskatās ļoti parocīga , es ar līdzīgu zīmēju actiņas , bet tā ir nagu dizaina ota un laineris ir krēmveida .

      Delete
  4. Iskatās bagi līdzīgi Benefit :) Man no Benefit traki patīk PoreFessional praimeris :)

    ReplyDelete