Hmsī, es domāju, ka pirmā rakstīsi, ka tev viņa ir :)
negrib bildēties , tonīšus izgaismoja , tāpēc šoreiz svatčus neiemetu :(
Pirku www.makeupatelierparis.co.uk, cena 25 poundi , vienīgi nācās gaidīt gandrīz mēnesi , lai to varētu pasūtīt . Klientu servisā atbildēja, ka lielā pieprasījuma dēļ t22 ātri izpērk un katreiz jāgaida , kamēr atsūtīs jaunas no Francijas .
Svatčus atrādīšu , bet ar roku uz sirds var teikt , ka šīs pagaidām lieliskākās matētās ēnas, kādas man bijušas , tas ņemot vērā mīļotās wet n wild, urban decay un jauno milzīgo Smashbox paleti :)
Plus, man ļoti patīk pēdējais tonis kā laineris , samitrinot otu ar parastāko ūdeni . tagad skatos uz viņu pressed cake lainerīšu paleti .
Ūuu! Izskatās smuki! Atgādina manu MUFE konsīleru paleti :)
ReplyDeleteir arī atelier konsīleru palete, bet vēl ilgāk jāpalieto :)
DeleteNice :) pastāsti par cenu ;) un atrādi pigmentāciju :) toņi izskatās skaisti :)
ReplyDeleteP.s. Un tas viss ar vārdiņu " Lūdzu" :)
DeleteHmsī, es domāju, ka pirmā rakstīsi, ka tev viņa ir :)
Deletenegrib bildēties , tonīšus izgaismoja , tāpēc šoreiz svatčus neiemetu :(
Pirku www.makeupatelierparis.co.uk, cena 25 poundi , vienīgi nācās gaidīt gandrīz mēnesi , lai to varētu pasūtīt . Klientu servisā atbildēja, ka lielā pieprasījuma dēļ t22 ātri izpērk un katreiz jāgaida , kamēr atsūtīs jaunas no Francijas .
Svatčus atrādīšu , bet ar roku uz sirds var teikt , ka šīs pagaidām lieliskākās matētās ēnas, kādas man bijušas , tas ņemot vērā mīļotās wet n wild, urban decay un jauno milzīgo Smashbox paleti :)
Plus, man ļoti patīk pēdējais tonis kā laineris , samitrinot otu ar parastāko ūdeni . tagad skatos uz viņu pressed cake lainerīšu paleti .
Smalki! Šo firmu man ar gribētos pamēģināt, runā jau, ka dikti labi produkti..
ReplyDeleteMan arī ir tieši šī palete. Vienīgais īsti to rižo nesaprotu. Starp citu, sen neesmu lietojusi, paldies, ka atgādināji :)
ReplyDeleteMan tas tumšais tonis ļoti, ļoti iet pie sirds! Bet vispār visi toņi izskatās fantastiski! :)
ReplyDeleteToņi izskatās baigi labie ikdienai! :)
ReplyDeletea fantastic readcheck my blog useful referenceimp source newsofficial website
ReplyDelete