Wednesday 29 June 2011

Avon Supershock gel Eyeliner

Man ir kastīte ar Avon produktiem, kurus esmu pasūtījusi vājuma brīdī un nelietoju . Bet ar šiem  zīmulīšiem ir citādi . Ļoti patīk un lietoju bieži . Tos  pasūtīju pēc tam, kad manas mīļotās Pixiwoo meitenes to parādīja savā  youtube video ( video pievienošu zemāk)
Sīkāk par šiem acu zīmuļiem :

Es pasūtīju melnu un sudraba . Tie ir supermīksti,  ļoti krēmīgi un ūdensnoturīgi.
Diemžēl melnais kādu laiku ir pabijis bez vāciņa , tāpēc ir zaudējis daļu savas "krēmības" un klājas sliktāk, bet tas netraucē to lietot.

Vienīgais mīnuss ir asināšana . Zīmulīši ir tik mīksti, ka ir vajadzīgs superass un kosmētikai domāts asināmais , pretējā gadījumā būs grūti .























Ja Tev ir vajadzīgs lēts un labs ūdensnoturīgs  acu zīmulītis, iesaku izmēgināt šo  .

Manis sakumā minētos Pixiwoo video, kuros tiek izmantots šis zīmulītis var apskatīt  šeit , šeit  , un šeit . Neesmu minējusi, bet Pixiwoo ir vienīgais "makeupguru kanāls" , kuram aktīvi sekoju youtubā .

I have box stuffed with Avon products, that ive had bought but never used. But this is different . Avon supershock Gel eyeliner.  I bought them after Pixiwoo sisters mentioned these babies on their youtube video.  These pencils are cheap and GOOD . Smooth and  very creamy. The black one was off-cap for some time, so its little dried out and not so smooth, but its still good to use . If you need affordable  eye liner , check them out :)

No comments:

Post a Comment