Friday 15 July 2011

Bioderma attīrošais ūdens

Iepazīstinu ar mīļāko  kosmētikas noņēmēju
Bioderma Sensibo H2O Micelle solution . :



Kas tas ir un ko  tas dara ? Tas ir attīrošais ūdens (saukts arī par micellu šķīdumu )
Tas noņem kosmētiku , pie tam ļoti maigi , negraujot ādas  līdzsvaru .
Ir dažādi veidi, gan taukainam, gan normālam , gan jūtīgam ādas tipam . Mans ir jūtīgai ādai ,  bez smaržas un hipoalerģisks . Nekairina.  Der arī acu zonai . Lietoju ikdienā , pat ja nav kosmētikas uz sejas. Pilnībā pietiek iziet ārā un  sejas āda ir nogurusi , tāpēc rītā un vakarā notīru seju .
Atkāpe - nepārcenšieties ar ādas mazgāšanu un tīrīšanu . To nevajadzētu darīt  vairāk kā divas reizes dienā . Ādai tomēr ir savs dabiskais  aizsardzības slānis , kuram tādejādi traucējam .

Kur nopirkt ?
Mana pirmā Bioderma pudele bija pasūtīta no franču online veikala , 500 ml un izmaksāja ap 9 latiem + šipings .   Diemžēl  kaut kas ir noticis un šis saits pēkšņi kļuva par "tikai frančiem " . Nācās meklēt šķīdumu mūsu aptiekās  .   Atrodams ir, bet ne visi veidi un arī lielākais tilpums , ko atradu , bija 250ml .
Un tagad skumjā nots  - par 250 ml pudeli samaksāju 8, 42 ls . domāju , ka Rīgas lielajās aptiekās  cenas ir vēl skumjākas  .

Ko jūs lietojat kosmētikas noņemšanai  ?

sastāvs : WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE


Meet my make up remover  - Bioderma Sensibo Micelle sollution . Its really gentle, nice for sensative skin , good for removing face and eye makeup . No fragrance  . No alcohol . Hypoallergenic  .
Its everything i need :) its my 2nd bottle , and i love it ! What do you use for make up removal?

8 comments:

  1. Mans favorīts arī ir Bioderma, bet, tā kā man vairāk uz taukaino ādu, tad izvēle par labu bija H2O Sebium (zaļais). Izmēģināju arī Tevis aprakstīto, bet man par vāju! Jā, cena ir diezgan augsta. Kurā vietā iegādājies? Es par 250 ml Ģimenes aptiekā šķīros no 10,40! :( Bet, kamēr esmu sajūsmā, to naudiņu neskaitu līdzi! :D

    ReplyDelete
  2. visu laiku ģeniālākais produkts!

    ReplyDelete
  3. Es tieši gribēju rakstīt postu par Sebium ūdeni, un uzrakstīšu arī, tiklīdz palietošu vairāk, pagaidām nevar saprast! :) Kāpēc es to saku, jo pamanīju, ka Tev ir posts par CG Encouragement, esmu arī nopirkusi, lakots vēl nav. Kāda līdzība!:)

    ReplyDelete
  4. Anonīms, nezinu Aptiekas nosaukumu, iešu garām apskatīšos. Joprojām rakstu emailus franciem, ja atbildēs, ka var pirkties, uzrakstīšu saitu.

    Skaistumlapa, jā man ļoti patīk. it īpaši, ka pēc tam nav āda sausa . piemēram, no nivea un garnier tīrītajiem vienmēm bija velkoša sajūta un pēc tīrīšanas vajadzēja obligāti likt krēmu .

    Liene , mēs laikam esam dikti līdzīgas :) Encouragement nopirku, jo vajadzēja kaut ko piezemētāku iešanai uz kāzām , un viņa izskatās tik eleganti ^^

    ReplyDelete
  5. mhm, man arī nedz krēms, nedz toniks neprasās pēc Sensibio.

    ReplyDelete
  6. Vakar ieklīdu Ģimenes aptiekā un pamanīju, ka tur ir nopērkamas arī 500 ml pudeles! Cena bija 13 lati ar santīmiem!

    ReplyDelete
  7. jā, 500 ml pudeles ir tikai ģimenes aptiekās, tagad saucas benu aptieka

    ReplyDelete
  8. lūk lielā pudele nopērkama http://www.webaptieka.lv/lv/product/bioderma-micelle-solution-sensibio-attiross-udens-500-ml-1

    bet lētāk un mazā pudele un citi bioderma produkti stipri lētāk
    http://www.medicinaspreces.lv/shop/products/startpage/lv/

    piemēram bioderma matricium kapsulas 42,56 , aptiekā 48,64

    ReplyDelete