Tuesday 2 August 2011

Liz Earle sejas kopšanas produkti / Liz Earle skincare

Mana āda ir palikusi ļoti jūtīga un neatzīst neko . ne Drogu līdzekļus (  clean & clear , Garnier )   ne dārgākos ( Lancome , Clinique)  .
Seju vienkārši dedzina . Pie tam viss, pat parastā balto mālu maska, kuru agrāk varēju likt,nebaidoties. Tāpēc pēdējā laikā sejas kopšanas līdzekļus nākas izvēleties ļoti  uzmanīgi . Daudzos esmu vīlusies .

Šodien saņēmu pasūtījumu no Liz Earle . Sakumā vēlējos pasūtīt tikai tīrītāju, bet bija labs piedāvājums, tapēc pasūtīju izmēginājuma  komplektu sausai , jūtīgai ādai .





Tajā ietilpst slavenais Liz earle Cleanse & Polish Hot cloth tīrītājs, toniks , mitrinātājs un kokvilnas lupatiņa sejas tīrīšanai .

Par brīvu  saņēmu 30 ml Hoth cloth cleanser   un papildus vēl vienu  kokvilnas drāniņu .
Man ļoti patīk, kad mani apčubina, un dāvanas ir ļoti patīkama apčubināšana :))

komplekts   izmaksāja  23 Ls,  + pasta izdevumi - 4 Ls

Kā lietot:
Piepildu izlietni ar karstu ūdeni un iemasēju ādā nedaudz cleanser'a  , tad samērcēju karstajā ūdenī kokvilnas drāniņu un maigi berzējot , notīru seju, neaizmirstot acis un kaklu . Lieliski noņem kosmētiku.
aši noskaloju seju ar aukstu ūdeni, nosusinu dvielītī  ,  ar vatītes plāksnīti uzlieku toniku, pēc tam mitrinātāju . Viss .

Par iespaidiem :
Tikko  pirmo reizi visus produktus izmēģināju un varu teikt , ka ādu nededzina ( kas,  priekš manis  jau ir uzvara )  smaržoju patīkami un āda šķiet mitrināta, ne taukaina.
Pilnīgāku atsauksmi varēšu dot pēc kāda laika, kad būšu vairāk palietojusi un būs redzams rezultāts . Bet pirmais iespaids ļoti labs :) Ja tas  nemainīsies , noteikti  pēc tam pirkšu lielo komplektu .
Piebildīšu, ka Liz Earle netestē uz dzīvnieciņiem ^^


Video, kura dēļ es nolēmu iegādāties Liz Earle ( un arī bioderma ) produkciju.




I have dry and very sensitive skin, and i ordered Liz Earle Healthy , beautiful skin kit for dry/sensitive skin  . Also i got free gift  (30 ml cleanser  & additional muslin cloth )  
i just tried all products  and i can say that first impression is good . My skin isnt burning like from other cleansers , i smell nice and feel moisturized.
btw -  Liz Earle dont test on animals . Yay for them ^^
.........
updated
i added video from Pixiwoo sisters . i bought Bioderma ( earlier) and Liz earle because of this video . im looking to try embryolisse moisturizer too :)

9 comments:

  1. kā izdomāji pamēģināt tieši šo firmu ( godīgi sakot pirmo dzirdu) es savai ļoti jutīgai ādai lietoju Av`ene

    ReplyDelete
  2. iedvesmojos no Pixiwoo māsām .
    (papildināju rakstu ar viņu video, kurā Samanta stāsta par Liz earle cleanseri)
    viņām ir iespēja izmēģināt daudz dazādu firmu produkciju un tā kā mans ādas tips ir līdzīgs, es sekoju līdzi tam, ko viņas lieto un iesaka :) pagaidam neesmu vīlusies

    ReplyDelete
  3. hm kaut kas līdzīgs Lazlo sistēmai, par kuru gan ir pretrunīgās atsauksmes. Uzraksti vēlāk plašāku apskatu, man šitādas sistēmas interesē:)

    ReplyDelete
  4. Skaistumlapa, noteikti , kad būs regulāri palietots . šobrīd varu teikt, ka esmu ļoti apmierināta , pirmajā vakarā uz vaiga uzradās sarkans pleķītis lata lielumā , bet no rīta seja pilnīgi noteikti bija vienmērīgākā tonī nekā parasti .

    ReplyDelete
  5. Šo brendu lietoju jau ilgu laiku, sejas tīrāmajam nav neviena līdzīga, esmu sajūsmā, vēl ļoti labs ir instant boost skin tonic, tas arī jau kādu laiku ie mnā topā!

    P.s Ja Tev patīk pixiwoo Tev noteikti vajadzētu iecekot http://www.lisaeldridge.com/

    ReplyDelete
  6. ow super! es arī skatos pixiwoo ;DD
    vispār mana dermatoloģe teica, ka clean & clear , Garnier ir ļoti agresīvi kopsānas līdzekļi sejai... bet žēl naudu tērēt dārgajiem produktiem, kas nedara neko... :(
    Bet par šo varētu padomāt.. :)

    ReplyDelete
  7. Sveika! Vai tīrīšanas līdzeklim sastāvā ir SLS propilēna glikols, parabēni uc sliktumi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pat, ja raksta, ka nav- tāpat nevar būt drošs...

      Delete
  8. Anonīmā , pilns sastāvdaļu saraksts te - http://uk.lizearle.com/cleanse-tone-moisturise/cleanse-and-polish-hot-cloth-cleanser.html?ingredients

    ReplyDelete