Friday 21 October 2011

Maybelline Color Sensational Luscious lūpu spīdumi


Pirms kāda laika ar mani sazinājās Maybelline pārstāve Kristiāna un piedavāja izmēģināt viņu produkciju . Protams, ka tik jauku iespēju garām nelaidu :)




No ražotāja :

Pēc rūpīga un pedantiska darba, kas ilga vairāk nekā 18 mēnešus, iesaistot arī parfimērijas ekspertu, kurš specializējas aromātu un noskaņu noteikšanā, jaunajai Color Sensational Luscious lūpu spīdumu kolekcijai tika izvēlēti viskārdinošākie aromāti. Ar izsmalcinātām eļļām un augļu bagātību jaunā sērija dāvā valdzinošu spīdumu, radot vēl bagātīgāku sajūtu uz lūpām. Desmit pievilcīgās, mirdzošās tūbiņas ir piepildītas ar kārdinoši sulīgiem augļiem un saldiem gardumiem, kas uzplaukst neatkārtojamā garšā un aromātā. Sākot no Peach Sorbet, līdz pat Tempting Toffee vai Minty Sheer un Berry Bella, katra tūbiņa ir rotāta ar atšķirīgu, valdzinošu augļu attēlu, piesaistot jau no pirmā acu skatiena un sniedzot patiesi satriecošu baudījumu!



·       Sastāvā augļu nektāru formula

·       10 dažādu augļu un saldumu garšas

·       Bagātīgs, noturīgs spīdums

·       Nav lipīgs

·       Kārdinoši garšīgs un tikai 0 kalorijas!

Color Sensational Luscious lūpu spīdumi  Baltijā ir pieejama ar 10  satriecošām garšām.

Man bija iespēja izmēģināt trīs spīdumus - Treat Me Sweet ,  Peach Sorbet  un Tempting Toffee. Un lai arī man sejas āda šobrīd neuzvedās labi, te jums būs bildītes :)  Ar zibspuldzi fotoaparāts nevēlējās fokosēties uz lūpām , " sak, par mazu " tāpēc bildes dienasgaismā .












Treat Me Sweet











Peach Sorbet















Tempting Toffee



Treat Me Sweat - rozā ar sudraba spīdumiņiem ( varbūt arī hologrāfiskiem, neesmu pārliecināta, jo saulītē mirdz). Garša patīkama,  pēc  košļenēm . Nezinu, vai manām lasītājām bij iespēja bērnībā tādas paēst, bet es atceros rozā košļenītes zaļos papīrīšos, kas smaržoja tieši kā šis spīdums, nostaļģija :)
Nedaudz lipīgs. No visiem trim, šis ir  visvairāk pamanāms uz manām lūpām  un patīkami tās "izgaismo"

Peach Sorbet - Tūbiņā izskatās oranžs, bet manas lūpas oranžo krāsu neuzrādīja . Teikšu, ka uz manis tas ir caurspīdīgs . Garša grūti nosakāma, persiki tie gluži nav, bet nav arī nepatīkama. Ziniet, dažreiz gadās lūpu produkti ar izcilu plastmasīgu garšu . Šī nav plastmasīga, bet tomēr sintētiska  , kā  Yupī  . Minimāli lipīgs .

Tempting Toffee - Mans mīļākais :)  Uz manām lūpiņām rada tādu kā Nude tonīti . Smaržo superīgi un izskatās naturāli  . Pēc karstās šokolādes vai kapučīno dzēriena .  Ņammīgi . Šis tiek ikdienā staipīts līdzi . Patīk

Eksperimenta pēc  iedevu visus trīs izmēģināt draudzenēm , un viņām  pirmā reakcija bija "garšīgs " . Piebildīšu, ka Peach Sorbet uz citām lūpām bija ar oranžo toni. Manas lūpas šo krāsu laikam bloķē .
Uz jautājumu, kuru meitenes sev izvēlētos, vinnētāji bij Peach Sorbet un Tempting Toffee .
Es pati , pēc Vivi raksta , laikam iešu pēc  Watermelon Punch  . Nu ļoti mīlu arbūziņus :)

Kopumsavilkums -
lūpu spīdumi man patika,  vienīgi gribētos vairāk toņa piesātinātības . Personīgi es nemīlu valkāt lūpukrāsu , (izņēmums ir izcili naturālie toņi )  tāpēc lūpu spīdums ar lielāku pigmentāciju , būtu ideāli :)  Droši varu teikt, ka  no drogu klāsta lūpu spīdumiem, , šie noteikti ir visjaukākie, kādus gadījies lietot .




Pēcvārds . Sajūta, kad saproti, ka kosmētikas kompānijas nedzīvo savā pasaulē, bet labprāt seko līdzi pircēju domām un atsauksmēm, ir lieliska .  Milzīgs  stimuls , lai darītu un rakstītu.
Un par to paldies  :)

3 comments:

  1. O apsveicu, beidzot pamanīja :)
    Forš raksts, es kaut kur redzēju kā šos saildzināja ar Lancome Juicy tube spīdumiem un šie nebija zaudētājos.

    ReplyDelete
  2. Nav gadījies nogaršot Juicy tubes, tāpec diemžēl nemācēšu teikt vai taisnība , bet garša patīkama, citam mazāk, citam vairāk :)

    ReplyDelete