Monday 24 October 2011

vakara sāpīte

GlossyBox, BirchBox, Amarya Box, Latest in Beauty ...
Ja šie nosaukumi neko neizsaka, paskaidrošu  sīkāk  -   nesen uzradās mode uz servisiem, kas piedāvā katru mēnesi saņemt paciņu ar skaistumkopšanas produktiem - kosmētika , sejas kopšana, mati, nagi un tamlīdzīgi .  Šādas pakas cena  parasti iekš USA ir 10 dolāri, UK ap 10 poundiem . parasti pakā ietilpst vismaz viens full size produkts, pārējie ir travel produkti un papildus paraudziņi .

Katreiz , kad parādās jauna kompānija ,mana sirsniņa nodreb , jo mēs visas zinam, cik Latvijā grūti saņemt bezmaksas paraudziņu, nerunājot jau par lielāka izmēra paraugiem .

Pamanīju Feel Unique lapā iespēju pierakstīties uz viņu Beauty Box .   Palasīju atsauksmes , sapratu, ka viņiem ir skaistāk noformēta un izdevīgakā "beautybox" kādu esmu redzējusi .
bilde no Feel Unique saita
 Vai nav skaisti?  Pieci produkti, no kuriem viens obligāti būs full size, četri travel size un papildus mazie paraudziņi, iepakoti burvīgā atvilktnes tipa kastītē .  Pie tam tiek dots kods 10% atlaidei , ja pec izmēģināšanas būs vēlme iegādaties full size produktu .


Lēkšoju atpakaļ uz saitu, lai pasūtītu un vilšanās :(  Tikai UK :(  Bet es arī gribu ! Biju nodomājusi, ka ja jau esmu pirkusies pie viņiem, tad gan jau šo arī sūtīs visai Eiropai . Parsteidzīgi sapriecājos . Tagad jūtos kā bērns, kuram iedevuši apskatīt konfekti un tad atņēmuši .

Pavisam nesen es redzeju "beautyboxu", kurā viens no produktiem bija Madara Moon Flower fluīds 50 ml izmērā  ( tas, kurš  maksā 16 latus ) un ietilpst pakā, kas maksā 10 GPB ..  raksts, kurā figurē manis minētais MADARA fluīds . Ja Latvijā ražota produkcija ieiet šādu paciņu saturā, tad kāpēc lai arī mums  nebūtu tādu servisu ? Varbūt kāds lielāks veikals  varētu ņemt piemēru no šo kompāniju pieredzes un izveidot līdzīgu servisu arī Latvijā ?
Vai varbūt kāda no jums zin BeautyBox'u, kurš tiek sūtīts arī mums?

Un nobeigumam  :
tā izskatās   septembra Feel Unique beauty box   , oktobra Feel Unique Beauty Box (pieejama tikai UK )  un oktobra GlossyBox ( UK un ja nemaldos, arī Īrija - veseli trīs (!!)  Dermologica produkti  )

Ja šo lasa mūsu letiņu meitenes , kas šobrīd atrodas UK, ziniet, esmu zaļa aiz skaudības   , un bišķīt "apbižota " :(

P.S
Protams, es uzrakstīju FeelUnique  lūgumu apdomāt paku sūtīšanu visā Eiropā .  jau iepriekš zinu viņu atbildi, ka tas nebūs iespējams, dēļ pasta izmaksām utt, bet man bija jāmēģina .
Tāpat pamanīju, ka Glossybox saitā ir mājiens par internacionālu šipingu , bet pagaidām nekas vairak netiek izpausts .



Ive noticed that FeelUnique has montly Beauty Box and its the most beautifull beauty box ive seeen so far . I checked the reviews and wanted to suscribe for it so bad. but  found out its only UK . so now im feeling sad :(   Maybe some on you know BeautyBox'es that do all Europe shipping ?
P.s i did beg FeelUnique to make their box not Only-UK , to . of course , theyll say "cant do, shipping charges , policies and so" but i just had to try .

17 comments:

  1. Ai vispār besis ka uz Latviju maz ko var pasūtīt, tie paši Tom Ford parasti ir tikai noteiktas valsts ietvaros sūtāmi, nesen uzgāju nordstom veikalu, kur Armani otas ir divreiz lētākas nekā pie mums bet sūtīšanas izmaksas ir pasūtījuma vērtībā :(

    ReplyDelete
  2. tiešām negodīgi!

    ReplyDelete
  3. Ir tā bikīt škrobīgi, kad skatās uz to visu. Sak, vai es neesmu laba diezgan, lai arī varētu pirkt Mac' (un citus) tepat veikalā :(
    bet par šo kasti gan dikti sakreņķējos

    Par Nordstrom - kad es to atradu, biju tādā sajūsmā, nu ka pirkšu MAC un BB , un še tev, tos mums nesūta :/

    ReplyDelete
  4. Vot es tāpat jūtos, kad jau nokomplektēju Tom Ford pasūtījumu:( Eh jāgaida kāds ceļojums pašlaik tā ir vienīgā cerība tikt pie labumiem.

    ReplyDelete
  5. Es ar skaudību vienmēr skatos BirchBox un EcoEmi "haul'us".
    Besī, ka Latvijā paraudziņus gandrīz tikai ar lūgšanos var dabūt un ka žurnālos arī neliek klāt neko, izņemot paketes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouu, mīļā un absolūti nevajadzīgus tizlos Drogu šampūnus piemirsi uzraxtīt :)

      Delete
  6. Par paketēm trāpīji desmitniekā :D

    ReplyDelete
  7. es ar feelunique uzrakstīju par beuty boxu

    ReplyDelete
  8. Pēc laika rakstīšu viņiem vēl :p jo vairāk rakstu par feelunique boxiem lasu, jo vairāk gribulis to dabūt :( Tik pareizi izdomāts iepakojums , kas atveras nevis uz augsu, bet uz sānu . šīs melnās kastītes burvīgi izskatītos uz mana galda, saliktas viena uz otras :)

    ReplyDelete
  9. man re ko atbildēja

    Thank you for the e-mail.
    We are hoping to launch Beauty Box worldwide early in the new year.

    tā kā gaidīsim pēc jauna gada :)
    skatos tev pāris jauni rakstiņi pārādījās - malacis esi, es gan ar savu remontu nevaru tikt neko sarakstīt. izlasīju tavu dior rakstiņu un atcerējos, ka man takš ir burvīgs dior pirkumiņš, bet nav laika bildēt :(

    ReplyDelete
  10. Camille, tās ir lieliskas ziņas ^^ . mans email varbūt nozudis, uzraktīšu velreiz , atbildi vēl neesmu saņēmusi .
    ES Tevi pilnībā saprotu . Remonts ir kaut kas briesmīgs un neidvesmojošs . Bet vismaz beidzot man ir grīda, nekas, ka sienas vēl baltas :p kaķenei prieks, drifto pa laminātu katru vakaru . kurā stadijā tev haoss mājās ? :)

    ReplyDelete
  11. man viss pabeigts izņemot koridoru (un ņemot vērā, ka man ir studijas tipa mājoklis - baltie putekļi ir visur :( tāpēc visu kosmētiku esmu noslēpusi pēc iespējas dziļāk, arī pārvācoties ir pāris kosmētikas zudumi - saplaisājis lancome pūderis un vēl šis tas :( bet ceru, ka pa pāris nedēļām tikšu galā ar visu :)

    ReplyDelete
  12. uhh, man arī jau sen kārojas kādu no beauty boxiem, bet mums kā vienmēr tā ir problēma. :(
    Ārzemēs tik tiešām ir mega daudz visādu foršu momentu, kā pie mums reāli trūkst :(

    ReplyDelete
  13. Draugi, please check Latvian startup http://tvaik.com/box
    We will start shipping August 2012 to Latvia, Estonia and Lithuania!!!

    ReplyDelete
  14. Glossybox ir super sliktas atsauksmes

    ReplyDelete
  15. es saņemu glossybox, ir ok, kā kuru mēnesi. piemēram, harrods box bija super. Feelunique bija vilabākā, bet viņi februārī pārtrauca. un Carmine tagas arī ir zem glossybox. Ir vēl kāda kura UK sūta Glossybox? Kājums patīk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Feelunique tiešām bija žēl , tiešām labi un dārgi produkti .
      viņi solījās ar laiku noklāt lielāko daļu no eiropas valstīm , savādi ka viņiem nācās slēgt savu servisu tik pēkšņi :( Pat tukšās kastes palika, tās varēja nopirkt saitā.
      Glossybox mani piesaista , nav slikts :)

      Delete