Thursday 8 December 2011

Depot'ēju Urban decay 15 paleti

Ko darīt, ja jums ir milzīga , neērta palete, kas jau divreiz (trīsreiz, ja skaita vakarnakti )  ir izslīdējusi no rokām ?
Pareizi, jātrod veids kā izdabūt ēnas laukā , pirms tās pilnībā sadrūp un parvietot kādā ērtākā traukā . Ar to arī vakarnakt nodarbojos .

Vajadzīgais - šķiltavas + adata + pacietība ( ja tev nav 18,  vēl vajadzīgs pieaugušais, kurš palīdzēs )


Process īsumā .
Ņemu šķiltavas un sasildu plastmasu no apakšas . Līme , kas tur ēnu pie paletes , sasils un paliks mīksta un ēnu varēs izņemt . Ar uguni vienmēr uzmanīgi . Tāpat ar sasildītu plastmasu vai metālu, neapdedzinaties !

Ar adatiņu no sākuma lēnītēm ieduru katrā stūrīti, nedaudz pakustinu, ( ja vajag, vel pasildu ) un ēna viegli izņemas . Jābūt uzmanīgai, lai neiedurtu ne tur (bildītē redzams, ka trāpīju ēnā ) un nedrīkst celt uz augšu pārāk ātri,  metāls sāks liekties un ēna sadrups . Labāk pārliecināties, vai tiešām līme nekur vairs netur .

Abrakadabra , viss ir ārā . Diemžēl , atkal nometu paleti zemē ( Grr, trešā reize ! Tā  ir tik slidena un rokās galīgi neturas )  ! Un šoreiz divas ēnas neizturēja :(
otrā pusē katrai  ar marķieri uzrakstīju ciparus, lai zinātu toņa nosaukumu .

 Tā izskatās palete , kurā bija ēnas. Nedaudz apsvilināta, bet  nesabojāta .
Kad meklēju informāciju, kā dabūt ēnas ārā no šīs, nesabojājot pašu iepakojumu, atradu tikai caurumu taisīšanu palstmasā un ēnas grūšanu ārā . Bet to darīt negribēju. Tomēr iepakojums ir tik skaists  ( tikai neērts un milzīgs . un slidens . .)

Šie ir reālie 15tās paletes izmēri . Mazā Manhattan ēnu kastītē ( pirkta par latu drogās , kad Manhattan klapēja ciet , šķiet ka vairāk nav pieejamas) ieiet  8 ēnas no 15 !
Jau domāju pasūtīt  smukas magnētiskās paletes  (pagaidam neesmu izvēlējusies - Unii vai Z palette )
Piebildīšu , ka Manhattan nav magnētiska, ēnas turas klat labi dēļ līmes paliekām .

šī man bija pirmā "depotēšanas " reize ( nez, kā tas vārds ir latviski .. )
Lūk video, no kura mācījos :)



I depoted my Urban Decay 15 palette . I did that without damaging box ( almost). My first time  . Learned from this video  . Wanted to do that , cos this UD is really bulky  and slippy . Ive droped it 3 times ( last one during depotting ) .    I should done this long time ago .

2 comments:

  1. Mans ieteikums būtu, stiprāk turēt rokās, lai neizkrīt, bet redzu, ka Naktsmeita vienkāršus risinājumus neizvēlas! :D

    ReplyDelete
  2. Krāsojot , man sanāk turēt vienā rokā paleti, otrā otu . Nav kur ieķerties, lai būtu droši :)
    Bet tagad man ir sava mazā " Naked " palete no UD un wet n wild :)

    ReplyDelete