Saturday 14 January 2012

Lielisks atradums ! :)

Vakar devos uz Drogām, lai tiktu Maybelline instant age rewind konsīlera un  klienta  kartes .
Konsīleri neatradu, laikam līdz mums vēl nav atnācis, bet ar tukšām rokām ārā iet arī negribēju - vai tad par velti nācu.. kaut kur piecīti bija jāiztērē, lai klienta karti saņemtu ;)

Pirkums izrādījās īpaši veiksmīgs.
Gribēju atrādīt jau vakar, bet nočammājos .



Farmasi vaigu sārtums  cena zem 2 ls
Nekas īpašs, bet patīk . Bildē labi redzams  kā pavisam neliels daudzums sārtuma atdzīvina ādas krāsu. Ziemā esmu izcili pelēka , tāpēc šai laikā mans skatiens ik pa brīdim novirzās uz maigiem  toņiem.

Tagad pastāstīšu par ĪPAŠO

Maybelline palete - Glamour Browns , cena 4 lati ar santīmiem

Biju manījusi jau agrāk, bet vienmēr bez emocijām gāju garām . Šoreiz kaut kas bija mainījies un palete ieceļoja pirkumu grozā . Un labi ka tā !

Saskaņoti tonīši , pigmentācija un tik mīkstas..  Biju patīkami pārsteigta par kvalitāti .
Šīs ir noteikti vienā kategorijā ar Sleek un Wet n Wild ēnām un tikai nedaudz atpaliek no Urban Decay . Pie tam , esmu gandrīz 100% pārliecināta, ka manā UD jubilejas paletē ir  atrodami  identiski toņi .  Vēlāk salīdzināšu , bet šobrīd man jāiet pačučēt  . Šis pirkums likās gana svarīgs, lai steidzami padalītos, neraugoties uz to, ka miegu ciet :) .

Iesaku  izmēgināt šīs ēnas.
Es pilnīgi noteikti  šodien došos apskatīt pārējās  :)


11 comments:

  1. Es šīs ēnas savulaik nopirku kādas youtube dalībnieces iespaidā. Teikšu godīgi, aplikatora galiņš ēnu uzklāšanai gan ātri nokrīt nost(( 2 iepakojumiem jau tā gadījies) un tāpēc klāju ēnas ar otiņu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Es paletēs esošos aplikātorus izmantoju tikai lai uzklātu ēnas uz rokas, bet šis bija galīgi neparocīgs, pārāk smalks . Vispār paletīte būtu ideāla , ja aplikatora vietā būtu vēl viena ēna, piemēram , melna :)

      Delete
  2. Ļoti skaisti toņi! Manā īpašumā arī ir vienas no šīm ēnām, diezgan bieži izmantoju ikdienā, arī cena ir pieņemama, es gan savējās atradu Mildas tirdziņā Rīgā,pirms nepilna mēneša vēl bija, maksāja 1,99ls, ja nemaldos, ja kādai sanāk pa ceļam, var pameklēt arī tur! :)

    ReplyDelete
  3. Anonīmā..
    Aplikatorus dod vienmēr līdzi, bet ar tiem neko jēdzīgu paveikt nemaz nevar, tamdēļ ir domātas acu ēnu otiņas. Ar aplikatoru ēnas uzklājas daudz un ja veido smokey eyes , sapludināt arī nevar un beigās skatiens izskatās ne pārāk izteiksmīgs! Aplikatori parasti netiek veidoti ilgstošai lietošanai, vismaz cik pati esmu ar to saskārusies. Tas ir apsveicami, ka tagad lieto acu ēnu otiņu!

    Naktsmeita
    Ļoti skaists vaigu sārtuma tonis, neizskatās arī pārlieku mākslīgs.
    Šīs acu ēnas ir ļoti labas, tiesa gan agrāk lietoju citu toni , bet atmiņā palikušas tikai ar to labāko!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tieši tā , minimāli lietojot, tas nav pamanāms , bet dzīvīgāku izskatu sejiņai piešķir . kā viņš man šovakar noderēs .. :))

      Delete
  4. Es kārtējo reizi nobrīnos par to, kāpēc Tu pērc acu ēnas, ja, kā pati saki, identiski toņi mājās Tev jau ir?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tas, kas pēc krāsas izskatās pilnīgi vienāds , var krasi atšķirties izpildījuma ziņā :)

      Delete
  5. Omg Omg Omg! Šodien tieši beidzot nolēmu iegādāties vaigu sārtumu, bet nekur vairs neatradu to, no Bourjois [pašai ir tas oranžais, tagad izdomāju, ka rozā būs tikpat labs. Kāds btw zin, kur vēl Rīgā šim zīmolam ir gali?]. Tāpēc, izmisusi iegāju Drogās [un arī tāpēc, lai tiktu pie kartes], izlēmu iegādāties to, Farmasi.. un Omg Omg Omg - izrādās arī Nr.01!

    Gaidu tavu atsauksmi, jo pašai jau baigi patīk.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. patīk, pat ļoti. pamēģināju lietot ne kā vaigu sārtumu, bet drīzāk pūderi , ļoti plānā kārtiņā uz sejas un dekoltē. radīja dzīvības ilūziju , kuras man otrajā ballīšnaktī pēc kārtas parasti tik ļoti pietrūkst :)

      Delete