Tuesday 17 April 2012

Belweder

Belweder lūpu balzāmiņi - palīgs pret sausām  lūpām .


Belweder aizsargājoši reģenerējoša lūpu balzāms ar alvejas ekstraktu, E vitamīnu un kokvilnas  eļļu ,
Belweder vitaminizēts (С, Е, F) lūpu balzams ar saldā apelsīna eļļu . Cena  abiem 1.89 Ls

Abi patīkami, mitrinoši un garšīgi .  Bezkrāsaini .  Es  gan biežāk sniedzos pēc zaļā iepakojuma, bet lietoju abus  - viens kabatā, otrs kosmētikas glabātuvē  . 

Interesants ir pats iepakojums . Ērts . Bez noņemama vāciņa . vajag tikai pabīdīt ķepiņu uz leju un balzāms pats izvirzīsies uz augšu

Šāds variants man iet pie sirds .

Mitrināšanu jūtu , lūpas neplaisā, patīk . Vispār ar Belweder brendu sastapos pirmo reizi ,  bet gribu izmēģināt citus  lūpu balzāmus , piemēram - Belweder lūpu balzāmu ar spf 20 .  Interesē arī nadziņu  un actiņu kopšanas produkti . Vai esat kaut ko mēģinājušas  no šīs firmas produkcijas ?  Patika, nepatika ?
Aptieku produkcija lēnām ieņem manu uzticību .

Nopērkami Belweder.lv vai  dažās aptiekās Rīgā -  aptieku saraksts

5 comments:

  1. oo paldies par šo, sen jau gribēju viņu balzāmiņus pamēģināt bet nemaz nezināju kur tos meklēt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sākumā es gribēju Uriage Stick levres , bet Latvijā neatradu un vienīgais online veikals, kuru atradu , bija ar minimum 15 eiro par pasta izdevumiem , tapēc pārslēdzos uz Belweder . Bet neesmu zaudējusi interesi , noteikti tikšu arī pie tā :)

      Delete
  2. Es kāreiz nopirku to ar SPF20, bet man ir aizdomas, ka man viņš tika pārdots ar beigušos derīguma termiņu, jo balzāms smird (atvainojos par izteicienu) pēc vecas lūpukrāsas. Termiņu nevaru salasīt, tikai skaidrs, ka tas beidzas 2012. gadā, bet kurā mēnesī - nav ne jausmas. Es viņu pirku A aptiekā uz Barona ielas, maksāja Ls 2,15. Tā ka ja kāds tur pērk, tad pievērsiet uzmanību derīguma termiņam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. čābīgi gan gadījies . maniem ar termiņu viss kārtībā - līdz 2013. gada februārim.

      Delete
  3. es šādus vispār nebiju pamanījusi. Interesanti!

    ReplyDelete