Monday 16 April 2012

Nadziņi



Essence Wanna Say hello un  Make it Golden

6 comments:

  1. Mmmm, cik smuki!
    Man tikai rodas jautājums- cik bieži Tu pārlako nagus? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inga, ļoti bieži :)) Dažreiz gadās vairākas reizes dienā , citu dienu nelakoju neko . Bet reti staigāju ar vieniem nadziņiem vairākas dienas . Visilgāk nodzīvoja nadzņi ar KKcenterhk uzlīmētēm - puķītem un zvaigznītēm, jo bij žēl ņemt nost :)

      Delete
  2. Man nekad nepietiek pacietības nogaidīt, lai tie ātrāk nožūst. Nevari ieteikt kādu padomu kā varētu likt nagiem žūt ātrāk?
    Vakar pat mēģināju ar matu fēnu, bet tik ātri kā gribētos nežuva:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. es varu dziedāt ierasto dziesmu - Seche Vite virskārta ! Uzklāj , kad nagi vēl ķepīgi :) Beidzot pasūtju , šoreiz ar rezervi - 4 pudelītes un vēl restore thineri :)

      Delete
    2. Fēns nekādu labumu nedos un jebkāds cits siltais gaiss vai pūšana uz nagiem. Pirmkārt, pūšot gaisu, ir iespēja, ka radīsies burbuliši. Otrkārt, nagu lakas žūst aukstumā. Vislabākais veids ir pagaidīt pāris minūtes un tad aukstā ūdenī iemērkt. Esmu dzirdējusi, ka meitenes arī saldētavā nedaudz patur. Bet es iesaku auksto ūdeni. Nedaudz pasaldē pirkstiņus un tad uzpilini kādu eļļiņu vai iesmērē visas rokas. Eļļa nedaudz pasargās no maziem bružājumiem, īpaši, ja ir jāsteidzas. Bet uz to nevajag paļauties pilnībā. ;)

      Delete