Tuesday 22 May 2012

Folk Art akrila krāsas

Izmēģināju jaunās akrila krāsas .
Ļoti patīk. Kāpēc neiedomājos iegādāties jau agrāk ? :(

Viena tāda krāsas tūbiņa izmaksāja  90 santīmus .
Manuprāt, cena pieņemama . Rīgā šīs meklējiet  veikalā NAI_S , Dzirnavu ielā 92-12 .

Šajā postā redzamās puķītes zīmēju ar  bērnu komplektu un tās bija mocības, jo krāsas bija sausas un  negribēja smuki jaukties savā starpā. Ja atradīšu to krāsu kasti, salīdzināšu .

Profesionālā akrila krāsa ir pavisam citas konsistences, forša un padevīga . Zīmēt ar tādu viens prieks. Pie 2 latu  komplektiem  negribu atgriezties . Nav jau tā, ka nevar atrast labu  un lētu , bet liela iespēja uzķerties uz sažuvušām krāsām .

Uz ātru roku apzīmēju vairākus pirkstus . Neņemiet vērā kleksīšus uz rokām , radoša būtne bez tiem nekādīgi neiztiek un apzīmēšanas process vēl nav beidzies  :)

Bez topcoata . Kad zīmē dizainiņu ar akrila krāsu, lielais pluss ir tas, ka zīmējumu var notīrīt bez problēmām , ja gadās kļūdīties.  Ja krāsotu ar laku, kļūdas gadījumā būtu grūtāk.

Ar Essence Sealing topcoat. Nekur nekas nav izsmērējies.

Francītis tuvāk .  Ar akrila krāsu un smuku otiņu smaida līniju francītim  uzkrāsot  ir tik viegli, pašai neticas . Saku pēc pieredzes, jo ar nagu lakas otiņu tas tiešām nāk grūtāk .

Puķītes tuvāk . Lielāko puķi  zīmēju , mērcot otiņu dažādās krāsās. Katru ziedlapinu veidoju ar diviem otas vilcieniem .

Kā zīmēt uz nagiem ar  akrila krāsām :
Es daru tā -  ņemu jogurta vāciņu , padziļinājumā ieleju nedaudz ūdeni. Ūdens  palīdzēs jaukt krāsiņas, ja tās šķiet par biezu un noturēs otu tīru .  Otu tīru pret auduma lupatiņu vai slaveti . Pa vidu vāciņam izspiežu nedaudz no tūbiņām un māksla var sākties .

Par otām . Šoreiz izmantoju šādas otiņas . Pirktas grāmatnīcā , katra ap 50 santīmiem . Šķiet lielas, bet mazāku man nav un jādarbojas ar to, kas ir uz vietas .  Puķīšnagu   krāsoju ar lielāko otu, pārējos ar smalko .  Mazāko otiņu nedaudz apšnikāju ar šķērītēm, lai tā nespurotos un būtu precīzāka .

Kā bāzes laka šoreiz Essences  Colour 3 laka  tonītī Ticket to the Show  .  Viena kārta .

Noķēru spīdumiņus. Skaista ^^

Ļoti priecājos par pirkumu , francītis  nekad nav bijis tik viegls .
Pirkšu vēl  .  Vajag pamatkrāsas, kā arī melnu . Ceru atrast arī sudrabu un zeltu .

Jūsu pieredze  nadziņu apgleznošanā  ar akrila krāsām  ?  Kādas krāsiņas lietojat ?

9 comments:

  1. Ļoti patīk nadziņš ar puķītēm :)

    ReplyDelete
  2. Beautiful nail art. I love the flowers. I am a fashion blogger from Latvia. We can follow eachother if you would like. <3

    http://cherryfashion-buzz.blogspot.com/

    Love,
    Nia. x

    ReplyDelete
  3. sveika,nakstmeti,man tev ir jāpasūdzas,citādi nevaru :( noskatoties šo video mani vienkārši pārņēma tāda wtf seja,jo tik jaunai meitenei tiiiiiiiiiik daudz kosmētikas,tādos kvantumos ārprāc. man liekas,ka jums visām kopā nav tik daudz. :/
    video - http://www.youtube.com/watch?v=lyNNCKlHeR4

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ui, tas nav tik daudz . ir redzētas TĀDAS kolekcijas :)

      Delete
    2. Es domāju, ka trakāks ir fakts, vienam cilvēkam ir problēmas ar cita, sveša cilvēka, īpāsumā esošo kosmētisko līdzekļu kolekciju.

      Delete
    3. labi,labi,ko tad jau es,neko nesaprotu.

      Delete
    4. nu nu , nevajag sevi tā nolikt . Bet uz citiem fokusēties nav vajadzības , tikai un vienīgi uz sevi :)

      Delete
    5. es nesapratu,kas man tajā brīdī bija uznāvis,kad rakstīju to komentāru. tā kā tāda skauģe. :D tā nav - prieks,ka meitene izmanto savu talantu un tā,jo grimmi viņai tiešām smuki,es galīgi nesmuki izdarījos,ņemu savus vārdus atpakaļ. :)

      Delete
  4. Very pretty nail designs!

    http://dear-diary.dawnelia.com

    ReplyDelete