Wednesday 25 July 2012

Divi "kraklīši" no Flormar

Flormar Graffiti Nails  crackle nagu lakas - G01 un G09



Ar crackle ( jeb plaisājošo)  nagu laku nevienu vairāk nepārsteigsi,  bet ar skaistu krāsu salikumu gan . Flormar ir vien no maniem mīļuļiem laku ziņā un arī  kraklīši neatpaliek .
Pirmo nopirku violeto, pēc kāda laika arī zilo . Violetā pēc pavisam īsa laika jau palika bieza , lai arī lietojama vēl ir . Domāju, ka vienkārši neaizskrūvēju pietiekami cieši un tāpēc to nedaudz izbojāju  , jo zilā G01 pudelīte joprojām ir lieliska .
To arī rādīšu .

Draudzenes nadziņi

Krokojas ideāli :)

Un tā tagad izskatās Flormar violetā G 09 . Lietot var, bet uzklāšana nav viegla. 
Tā izskatījās uzreiz pēc nopirkšanas  . Krāsa man   patīk,  patiesi  skaists tonītis - matēts,  violets  ar spīdumiņiem.

Vēl divas bildītes ar violeto crackle G09
Atvainojos par nevīžīgo izskatu, toreiz eksperimentēju ar apakškārtām un smukums nebija galvenais. Nebija domas, ka publicēšu šīs bildes un biezu krakli uzklāt ir tiešām grūti  . Toties krāsa , kas man tik ļoti patīk, šeit ir vislabāk  redzama   . Es neatteiktos no parastās lakas šādā krāsā . Ieteikumi ? :)

Pret kraklīštipa lakām man ir savāda attieksme. Man tās drīzāk nepatīk , bet ja atrodu foršu krāsu ( kā šīs ) un iznākumā nadziņi izskatās interesanti, tad esmu sajūsmā .
 Kā jums - patīk, nepatīk ?

Flormar graffiti crackle nail polishes in shades G01 & G09 .  Purple is little too thick now , thats why I used blue on friends nails . Im not big fan of crackle polishes, but if I see fun color that looks good on nails, I like :)Sorry for messy photos at post end, I was experimenting with base colors . but these photos shows the purple crackle polish the best .  royal beauty  ^^ . 
I want regular polish in this color . Any suggests?

10 comments:

  1. Man patīk crackle nagu lakas, bet nedaudz jau tomēr ir apnikušas. :)
    Crackle nagu laku top laiks jau ir pagājis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tā jau ir ar tiem modes kliedzieniem. ja kaut ko ātri pasludina par trendu un tas tie rādīts visur, ļoti apnīk . Lai arī jāsaka, ka meitenes, kas nelasās blogus, nezin ne par kraklēm, ne magnētiskajām un pirmoreizi redzot, viņām patīk .

      Delete
  2. Zilais tonis ļoti smuks! Vajadzēs laikam iegādāties! ;)

    lvmeiteneem.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Kraklīši vai kraķīši! :D :D :D

    ReplyDelete
  4. A, starp, citu, tagad nāk modē kraklē ar čūskas ādas efektu, rudens Dioram tāds būs un Alessandro jau ir tagad, tik nezinu, vai LV pieejams.

    ReplyDelete
  5. Nja, īsti no piem. OPI neatšķiras..

    ReplyDelete
  6. it kā jau ieskatos blogos, bet par crackle tiešām neko nezināju! :D

    bet flormar nagulakas tiešām labas! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tad tomēr sanāk kādu pārsteigt arī :)

      Delete