Saturday 17 November 2012

Lēts un labs - Búk ?

Búk 3 in 1
Nagu stiprinātājs, bāze un tops vienā .


Ar Buk ( jeb Búk ) saskārusies esmu tikai divreiz - saimniecības veikaliņā nespēju paiet garām caurspīdigai lakai, kura spīd neona gaismās un šim spilgti bārbijrozā tonim
Pēc nosaukuma noprotu, ka šis ir lietuviešu produkts , nosaukuma tulkojums būtu  Esi!

Stāsts :
Vienā brīdī , pat nezinu kurā, ar nenosakāmu produktu ( es sliecos domat, ka pie vainas sadzīves ķīmija ) traumēju roku ādu , tai skaitā arī nagus

bilde runās skaļāk:

mani nagi oktobrī . Tas , kas izskatās kā netīrumi , īstenībā ir apdedzināta āda . To vairāk  traumēt negribu, tāpēc ļaušu tai ataugt un atgūt normālu stāvokli laika gaitā , smērējot krēmus un eļļiņas .
Vēl, kas ir redzams - plēkšņošanās nagos . Nadziņi man no dabas ir ļoti plāni , tāpēc nenolauzt tos pavājinātā stāvoklī ir gandrīz neiespējami . Kas arī pavisam drīz pēc bildes uzņemšanas notika ar rādītājpirkstu .
Sastādīju Wishlistu ar iespējamajiem glābejiem  un kamēr tos gaidu , apstaigāju vietējos veikaliņus, meklējot pagaidu nagu stiprinātāju, lai neaplauztu nagus pilnīgi un galīgi .Un tā , mazā saimniecības veikaliņā , acīs iekrita Buk 3 in 1 . Cena 93 santīmi . Saprotams, ka pērkot tādas cenas produktu , neko lielu negaidīju, bet šī pudelīte mani pārsteidza:

Tā pati roka tagad  , ar uzklātu Buk 3in 1 . Pa šo laiku nav parādījusies neviena plaisa, neviens nags nav aizlauzts . Vēl vairāk - bildē ir redzami vairāk kā četru dienu veci nagi ( tikai vienreiz no jauna "iepakoju " malas - katram gadījumam).
Spīdums nezūd arī pēc trauku mazgāšanas   . Nadziņi jūtami cietāki un izturīgāki . Lai parādītu , ka tie tiešām nelūzt, parādīšu otru roku pirms vīlēšanas

Redziet garumu ?! un pat nedomā lūzt ! Vairāk neslavēšu, vēl pieķērkšu nelaimi un aizlauzīšu :))

Esmu ļoti , ļoti apmierināta , labs līdzeklis par mazāk kā latu :)
Protams, ka vienmēr meklēju kaut ko labāku - ir noskatīts arī Nail Tek .


Buk  3in 1 nail hardener , base coat and top coat . I assume its a lithuanian nail brand .
Some time ago harmed my nails and skin  with some chemicals and searched for quick help .
I didnt except any good when i purchased it, but boy i was wrong . Nails are much harder , I have break none  and shine holds for long time  - you are looking at least  four days old mani , isnt that great ?

7 comments:

  1. pirku šīs firmas nagu lakas, kad mācījos skolā (sen jau tas ir bijis), tajā laikā nezināju daudz par profesionālām nagu lakām, bet šie turējās diezgan labi un nagi nebija pēc lietošanas dzeltenākas... labi, ka tev šis produkts ir līdzējis! lai nadziņi veseļojas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. rozā laka man ir vienīgā un tā ir feina - ātri žūst, labs tonis ;)
      Paldies par labiem vārdiem :)

      Delete
  2. Man jau kāda trešā vai ceturtā iet lietā!

    ReplyDelete
  3. Kur tieši viņu var nopirkt? Man arī ir plāni nadziņi un jau kādu laiciņu meklēju labu nagu stiprinātāju

    ReplyDelete
    Replies
    1. es atradu saimniecības veikalā , blakus pannām un kastroļiem :)

      Delete
  4. kādreiz lietoju nail tek. mani nagi ir trausli un viegli lūztoši, bet nail tek padarīja tos stingrus. vienīgi cena man galīgi nepatīk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Man fejas krustmāte apsolījās sagādat Nail Tek :)

      Delete