Saturday 11 May 2013

NARS

Atsauksme par NARS produktiem .
Sex Appeal un Orgasm vaigu sārtumi.


Pāris vārdi brīdinājumam - Nars, tāpat kā M.A.C , tiek spēcīgi viltots .
Ir jāuzmanās, lai nenopirktu viltojumu . Situāciju pasliktina arī tas, ka Nars iepakojumi laika gaitā ir nedaudz mainījušies . Un vēl biedējošā līdzība ar E.l.f sārtumiem .
Ja cītīgāk papētu savā īpašumā esošos NARSus, ir redzamas atšķirības iepakojumā un pat gramos, neraugoties uz to, ka abi ir autentiski .
Pirmais ir iegādāts ASV Sephorā  ražots Kanādā , svars 4,8 g.
Otrais strawberry.net , ražots USA, svars 4,5 g.  Šīs atšķirības sagādāja man ne vienu vien satraucošu brīdi , līdz Nars klientu serviss apstiprināja , ka tas ir "normāli"

Tad nu atpakaļ pie galvenā :

Nars Orgasm ir vislavenākais Nars produkts,  atsauksmju ir daudz arī bez manis, tāpēc es vairāk  pastāstīšu savas izjūtas - kāpēc tieši Nars ...
ar Nars Orgasmu man associējas divejādas jūtas .
Tas bija viens no maniem pirmajiem pirkumiem , kad parādījās mana saasinātā interese par kosmētiku .  Drīz vien es ieguvu rūgtu pieredzi, kas iemācīja nestaipīt līdzi somiņu ar dārgāku kosmētiku , jo somiņa iepatikās kādai citai, kas to nočiepa , ar visiem maniem labumiem :(
Atceroties saldi sērīgo nostalģiju, iegādajos otro Orgasmu, kuru gan no mājas neizlaižu .

tuvāk
Šis ir āķīgs ...
No vienas puses - tas ir rozīgs, no citas puses skatoties, redz oranžīgu persiku toni. Bilde to neparāda. Bonus visam ir zelta spīdumi . Piestāv visiem , padara ādu dzīvāku un jaunāku.  Man tiešām nav gadījies cilveks, kam šis sārtums izskatītos slikti

Šāviņš ar zibspuldzi . Līdzīgi fotogrāfijās  mirdzēs arī vaidziņi :)

Kādu laiku tika aktīvi lietots , bet tad manās mājās parādījās vaigu sārtums no Bourjois (atsauksme šeit) , kurš ir ļoti līdzīgs, nedaudz vairāk rozīgāks.  Tagad es pat nezinu, kurš man patīk vairāk.

Kā otrais ir Nars Sex Appeal .
Šis ir pilnīgi cits stāsts.
Ilgi prātoju - vai man vajadzīgs vēl viens vaigu sārtums, kur nu vēl tāds , kuru gandrīz nemana uz sejas . Noriskēju

Sex Appeal ir tiešām gaišs un maigs persiku tonis. Kā cerību stars meitenēm ar gaišu ādas krāsu .
Šķiet pilnībā matēts , bet uz sejas nav pūderains . Pēc tekstūras ļoti, ļoti maigs.

Kā tik neesmu ar šo grēkojusi - izmantojusi  kā vaigu sārtumu, kā pūderi ( gan visai sejai, gan zem acīm) , pat kā acu ēnas .
Man patīk vieglais tonis , kuru tas dod, pat ja tas nešķiet redzams
Kas ir interesanti , arī uz iedegušas ādas tas ir burvīgs  un var tikt izmantots arī kā hailaiteris .

Centiens nosvatčot abus . Pirmais - Orgasm,  otrais (ārpus fokusa) - Sex Appeal

Dodieties uz Temptalia , lai redzētu labākus svatčus , jo  es nevaru pārtrumpot viņas fototehniku un pat tā (pēc viņas pašas vārdiem ) nav bijusi spējīga pilnībā iemūžināt skaistumu .
Temptalia - NARS Orgasm swatch
Temptalia - NARS Sex Appeal swatch 

Nakts doma :
Ja pēkšņi jums pazustu soma ar visiem skaistuma krājumiem ...  (Piesitam pie koka, nospļaujamies un veicam citus aizsardzības  rituālus)  , vai būtu tādas lietas, kuras obligāti iegādātos vai gribētu nopirkt no jauna ?  Vienalga , krēms, acu ēnas vai smaržas?

Man tās pirmām kārtām noteikti būtu dažas no  Real Techniques otām , Too Faced Chocolate Soleil bronzeris un kādas no Wet n Wild matētajām ēnām . Vēl es gribētu savus sejas spīguļus no Victoria's Secret vai Milani .
Nevienam tonālajam neesmu pieķērusies, ideālā konsīlera arī vairs nav. Tāpat ar kopjošo kosmētiku.  Biodermas ūdens neskaitās, to tik un tā pērku katreiz kā beidzas kārtējā pudele . Un vēl Belweder lūpu balzāmu . Laikam gan viss .
Cik tomēr maz īstenībā vajag

13 comments:

  1. Slavenais Orgasm!! ^^
    Vai, es pat nezinu, ko pirku no jauna ja kaut kas nozustu, jo man nav vienu noteiktu produktu bez kuriem nevarētu dzīvot ne dienu. Vienīgais, droši vien man vajadzētu sejas bāzi, par to gan esmu pārliecināta. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ar Orgasmu noteikti var uzsākt iepazīšanos ar Nars :)
      Kādu sejas bāzi ? Es skatos, ka arvien vairak atsauksmju parādās par Revlon bāzīti, gribu ^^

      Delete
  2. tie nosaukumi! rr

    ReplyDelete
  3. Es domāju, ka es nestos uzreiz pakaļ Dzintara lūpu balzāmam un Catrice uzacu komplektiņam- abi toņi ir tik lieliski:)

    Pēc tam nopirktu arī Loreal telescopic tušu un Caresse lūpu krāsu tonī Rebel Red.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dzintariņi man ir bijuši , bet nesadraudzējāmies . Skropstu tuša arī īsti nav tāda, kas būtu must have , der gan vairakas no Maybelline, gan Essence, gan Gosh .
      Oftopiks - tev ir burvīgākā acu krāsa ! ^^

      Delete
  4. Mmm.. arī es to Nars Orgasmu sen pieskatu, būtu tik lieka nauda..
    Mans must-have ir bijusi tuša skropstām ilgus gadus. Tomēr šobrīd tas ir melns gēla laineris un kāds BB. Dažas maržas, kuras pirktu vēl - Gucci by Gucci, Angel, Flowerbomb, Agent Provocateur un vēl kaudze...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Es smaržas baidos pirkt . Esmu savāda - patīk, kamēr nav dabūjamas . kā nopērk, izrādas , ka nepatīk :(

      Delete
  5. Wow, great shades! NARS is one of the brands I'm planning to try soon. Expensive though... But I hope it is worth it.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its a great blush, no doubt . But I tend to like Bourjois more now :)

      Delete
  6. Man patīk tas persiku tonis.
    Pie mums jau nevar dzīvē apskatīties un iztaustīt?

    ReplyDelete
  7. NARS ir patiesi lieliska firma. Viņu "naked" acu ēnas un paletes ir mans izdzīvošanas minimums, un jā, tā būtu pirmā lieta, ko iegādātos,ja kāds mani apzagtu (vai arī kaķis visu nogāztu uz zemes, kā, protams, ir gadījies).

    Man patiešām patīk tavi raksti un atsauksmes par kosmētiku, tiesa, reizēm man rodas sajūta, ka raksts nav pārlasīts, un, ņemot vērā, cik daudz es lasu ikdienā, nelielās kļūdiņas var pamanīt. Tas ir tikai neliels ieteikums nākoteni.

    http://whiteisnewblack.blogspot.com/

    ReplyDelete