Tuesday 5 August 2014

Paciņa no Amerikas

Atnākuši mani labumi no Sephoras :)
Īsi , bet ar sajūsmu pastāstīšu par paciņas saturu

Bare Minerals Tutorials Neutral Eyes 
Metāla kastīte ar bāzīti/ēnu gaišā neitrālā krāsā ,  ēnu duo, automātisks acu zīmulītis  tumši brūnā krāsā un divpusēja otiņa .
Komplektiņu ieraudzīju pēc tam , kad viss pārējais  jau bija pasūtīts un papildus dancošanu ar atkārtotu pasūtīšanu nemaz  nenožēloju .  Šis nu ir mans ikdienas darba zirdziņš :)

NARSisst Cheek Kit 
No sākuma gribējās NARSisst ēnu paleti, bet sliktās  atsauksmes atbiedēja un tika izlemts par labu kontūrkitam . Kā nekā divas trešdaļas no paletes ir Orgasm vaigu sārtums un Laguna bronzeris, par kuriem atsauksmes ir vairāk kā labas un es nebūšu izņēmums . Vienīgais, kas man līdz galam nav saprotams ir - kāpēc paletē kā hailaiteris tika ielikts tonis Devotee nevis Albatross, jo tieši pēdējais daudz vairāk pārdots un slavenāks .
 Varbūt Nars centās vairāk izpatikt vidējam pircējam , domājot , ka rozīgibalts vairāk derēs cilvēkiem , bet tāds gājiens man nav skaidrs un tomēr  gribētos skaisto un  mazliet zeltīto Albatrosu . Ja taisīt ideālu kontūrkitu, tad tomēr būtu jāiekļauj labākie toņi .
Vēl viena mazītiņa darvas pilīte ir mazais izmērs , jo  pat ar ideālās formas Real Techniques Blush otu es ne vienmēr varu notrāpīt pareizajā pūderī .
Ā, nu vēl komplektā ir tikpat mazītiņa otiņa, kas man šķiet par stīvu un cietu.
Kopumā nav tā , ka nepatīk, bet arī pilnībā neapmierina.

Lieta tāda , ka Sleek ar savām sejas paletēm ir mani izlutinājis un gribās visur redzēt praktiski izmantotu vietu. Arvien biežāk atceros kontūrkitu no Sleek . Visdrīzāk atkal iegādāšos :)


Smashbox Master Class palette III  Color and Contour 
Kaut kas ģeniāls no Smashbox . Pirmās divas es tiešām nepamanīju un palaidu garām. Šī gan patīk , īpaši jau neitrālā , brūno toņu puse ar kontūrpūderiem . Otrā lapā ir krāsaināka palete ar trīs vaigu sārtumiem .
Tas , kas man īpaši patīk ,ir tas, ka katra puse  ir izņemama un ar vāciņu , tādejādi  pilnībā funkcionē arī bez grāmatas tipa paletes .
Ja Smashbox turpinātu šo taciņu un izlaistu dažādas "lapas" , kas būtu nopērkamas atsevišķi, ar lūpukrāsām, laineriem un citiem produktiem , manuprāt , tā būtu lieliska iespēja katram nokomplektēt savu ideālo meikapkomplektu .


Hourglass Ambient Lighting Palette 
Viss Sephoras pasūtījums tika balstīts tikai uz to, ka es tiešām vēlējos šo paleti jau kādu laiku atpakaļ . Tika sists pie koka, pie tam burtiski, lai viss sanāk , lai nav izpirkta,  laimīgi pie manis atnāk un pats galvenais, lai nav vilšanās par kaut ko tik  izslavētu . Viss izdevās un mazulīte ir manās rokās .
Jau par leģendāru kļuvušais hailaiteris no Hourglass trīs toņos tiešām glaunā paletē . Vilšanās nav , no mājas neiznesīšu, vēl somā kas nošvīkāsies , sargāju ar zobiem un nagiem  , nevienam neatdošu .  :))

Pēcvārds par to , kā tiku pie visa augstāk redzētā .
Neraugoties uz to , ka Sephora sūta arī uz Angliju, kur atrodos, lielā daļa brendu , kas šeit arī tiek pārstāvēti, tiek kaut kādīgi aizsargāti un gribētā precīte neieliksies grozā . Sak, ja kaut ko Bare Minerals var nopirkt tavā valstī, no štatiem pasūtīt tu to nedrīksti, pat ja pie jums tāds labums izpārdots vai nekad nav bijis klāstā . Nav smuki, bet ko darīt .

Man ar paciņas saņemšanu izlīdzēja jaukā Una ,  kas ne tikai pasūtīja precītes uz savu adresi ASV , bet arī ļoti aši nogādāja tās man . Noteikti apmeklējiet viņas  blogu Vēlais Rīts  , lai izlasītu par kosmētikas labumiem un dzīvi  aiz okeāna .
Lielais paldies TEV  :*

16 comments:

  1. Super! Ir labi, ka ir tik izpalīdzīgi ciklvēki! :)

    ReplyDelete
  2. Tagad jau Sleek uzradies konkurents, daudzi blogeri sajūsminās par šo
    http://www.makeuprevolutionstore.com/index.php/heartmakeup/face/i-makeup-i-definition.html
    P.S. Cik naudas izteiksmē izmaksāja šādas paciņas sūtīšana?
    Tagad jau visādi starpnieki sola ASV labumus, gribas saprats vai ir izdevīgi vai nē.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Papētīju, izskatās cerīgi :)
      Paciņa nāca kaut kur ap 30 $

      Delete
  3. Eh, man ar traki kā Rojas hourglass.
    Mani ar i-veikalā uzrunāja tā Narssist ēnu palete, bet labi, ka palasīju atsauksmes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anglijā daudzi tagad cenšās nopārdot to paleti tālāk , vairākas reizes manu sludinājumus . Bet tāda ēnu kvalitāte cenai un brendam nav attainojama :(

      Delete
  4. UUUU! Man lūdzu visu to pašu divos eksemplāros! :D Baigi forši pirkumi.

    ReplyDelete
  5. FOrši, es laikam par visu... izņemot to bare minerals... mini komplektiņu... pārējo visu arī man :)

    ReplyDelete
  6. Man prieks, ka labumi patīk! :) Man arī patika, tā nosiekalojos, īpaši par Smashbox. Man ir iepriekšējā Nars versija kontūrkitam - tur ir Albatross un arī bija diferencēti izmēri sārtums: hailaiteris: bronzeris bija 2:1:3 izmēros. Droši vien izdodot jaunu, kaut ko vajadzēja pamainīt, mainīšanas pēc. :)

    ReplyDelete
  7. Iekārdināji mani ar NARS cheeks komplektu! <3


    www.beautybyadnill.blogspot.co.uk

    ReplyDelete