Friday 29 August 2014

Vēlreiz par uzacīm


Šoreiz būs atsauksme par labākajiem  produktiem uzacu noformēšanai  - Maybelline  Color Tattoo ēna tonī Taupe un komplekts uzacīm no Catrice .
Šos abus  uzskatu par uzvarētājiem , kas bez mazākās  žēlastības sakauj jebkuru citu uzacu zīmuli vai ēnu .

Taupe ēnu tuvāk var apskatīt vecajā rakstā par Maybelline Color Tattoo ēnām . Neko jaunu nepastāstīšu, jo tonis ir brīnišķīgs , noturība izcila un klājas viegli . Šis ir mans otrais bundulītis , vēl viens neatvērts guļ noslēpts rezervei .
Catrice komplektiņš bija viens no pēdējiem ķērieniem Drogās , viena no tām lietām , ko paņēmu līdzi , pārceļoties , un ņēmu es tiešām maz - niecīgu kosmētikas somiņu.
Komplekts sastāv no mazītiņas melnas kastītes , kurā ir divas ēnas , pincete un otiņa . Mani iekaroja tieši vienkāršība, jo saņemam  tikai to, kas vajadzīgs , bez liekiem tukšumiem .
Mazā atvilktnīte , kurā atrodas pincete un ota, atverās un aizverās ar patīkamu  klikšķīti . To var izmantot kā slēptuvi, jo nezinātājs ne uzreiz saprot , kur kas jāpabīda  :) Es pievienoju mazītiņu papildus otiņu priekš Maybelline, jo lietoju abus raksta varoņus kopā .

Kā otiņas man kalpo lēts komplekts no ebaya . Otām ir dažāda garuma sariņi , nez gan vai speciāli, bet man tas nekādīgi netraucē . Ar brutālu sievietes spēku noraujam nost no koka kātiņa un miniotiņa ir gatava :)

Un te ir lielisks piemērs tam,  kāpēc Anastasia uzacu palete man likās tik briesmīgi  nepraktiska .

Manā skatījumā Maybelline un Catrice duets ir ģeniāls , varu tikai ieteikt :)

10 comments:

  1. es jau pus otru gadu strādāju ar Christian uzacu ēnām... noturības ziņā un ērtuma nekas nesit pušu- no Latvijas tirgū pieejamajiem produktiem, ne velti, 2 gadus jau ieguvušas Cosmopolitan apblavojumu kā labākais produkts uzacīm. Nav lēts 24eur un centi... bet iet apmēram gadu ... ir ūdens, sporta zāles, karstuma un visa cita izturīgas. Pricipā visiem patīk, ieskaitot mani :) Bet ja cena ir noteicošā- skaidrs, ka Catrice uzvar :)

    ReplyDelete
  2. Jā, nu Anastasia ar kompaktumu neizceļas.. :) Man vienmēr problēmu rada tas, ka nevar visus piederīgos instrumentus sakomplektēt kopā, un šis Catrice komplektiņš izskatās vienkārši ideāls! ASV Catrice nedabūsi.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jāsaka , ka man iepatikās krēmveida ēna no Anastacia paletes :)

      Delete
  3. Man vienmēr licies, ka gaišām uzacīm ir vieglāk atrast produktus. Man ir dabīgi tumši pelēkbrūnas uzacis, visi uzacu zīmuļi vai nu par gaišu, vai par rudu, vai uzreiz melni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oj, nemaz nerunā. Man ir tumši blondas uzacis ar izteikti vēsu apakštoni (praktiski pelēkas) un atrast kādu produktu un it īpaši zīmuli, jo ar ēnām nedraudzējos, ir tīrā elle! Tā kā esmu sava ideālā meklējumos (vēlams atomātiskā zīmulīša :D) varbūt kāda var kaut ko ieteikt? Gaidu ar nepacietību! :)

      Delete
    2. Apskati drogās doto Catrice komplektiņu, domāju ka derēs . Kas attiecas uz zīmulīšiem, Anastasia ir lielisks zīmulis tonī taupe , pati uz to skatos :)

      Delete
  4. Sveika, es sekoju tavam blogam un vēlos lūgt ka varbūt tu vēlies sekot manējam, es tikai nesen atsāku aktīvi rakstītu skaistuma rakstiņus. Bet galvenais varbūt vari man uz e-pastinu vai manā blogā uzrakstīt vai tev ir ad sense un kā tu viņus aktivizeji tāpēc ka mani viņi vienmēr atsaka- vai nu par maz teksta vai kā?! vvarbūt ir kāds padomiņš? :) Paldies un veiksmi blogošanā

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sveika, neesmu neko aktivizējusi , nav bijis laiks pētīt tās sistēmas un arī negribētos pārbāzt blogu ar reklāmām . Protams, ja būtu laiks nodarboties ar blogošanu profesionālāk , tad gan meklētu papildus risinājumus :)

      Delete
  5. Ar brutālu sievietes spēku noraujam nost no koka kātiņa un miniotiņa ir gatava :D :D :D Es domāju, ka es vienīgā tā daru :D

    ReplyDelete