Thursday 18 September 2014

Macadamia

Atsauksme par matu kopšanas komplektu no Macadamia .
Atkal bildes no telefona, jo kamera tika veiksmīgi aizmirsta mājasballītē .

Tajā ietilpst šampūns, kondicionieris, eļļa , dziļas iedarbības maska, krēms, kas nav jāizskalo un ķemmīte. ( Macadamia Rejuvenating Shampoo, Moisturising Rinse, Healing Oil Treatment, Deep Repair Masque, Leave in Cream, Oil Infused Comb)

Īsumā - ja mati ir sausi un briesmīgi pinkojas , iesaku vērst skatienu uz Macadamia .
Divas lietošanas reizes un zinu, ka masku man vajag pilnā izmērā :)  Arī eļļa un leave in krēms ļoti patīk.  Ar šampūnu ir sarežģītāk, jo tā iedarbību uzreiz tā pamanīt nevar - pēc šampūna  matiem ir jābūt tīriem un  tādi tie arī ir , tāpat kā ar jebkuru citu.
Kas attiecas uz kondicionieri , man jau ir mīļākais no Kenra , kas ir salonbrends un lai arī jāatzīst, ka tas ir diezgan grūti nopērkams, efekts ir tā vērts.


Vislielākais ieguvums izrādījās parasta ķemmīte, kura ir saudzīgāka par  manā īpašumā esošajiem Tangle Teezer, Denman Tangle Tamer un Wet brush.
Pats jautrākais , ka man bērnībā bija gandrīz tāda pati ķemme  :)

Kas attiecas uz slaveno Tangle teezeru, šeit ir atsauksme   , es nolēmu no tā atteikties pilnībā , jo pēc tā lietošanas vairāk kā gada laikā , mati ir kļuvuši briesmīgi plāni un ļoti šķeļās.
Protams, ir arī citi faktori, kas to ietekmē, bet es pat fiziski izjūtu , kā tīzeris skrāpē  un pēc pāris mēnešiem sariņi sāk ieliekties un tad tīzeris ir nelietojams
Joprojām nevaru noliegt , ka tā ir ķemme, kas ir spējīga izķemmēt manus matus pat šausmīgākajā stāvoklī  , bet nākas apdomāt  kā tas būtu iespējams , nenodarot ļaunumu matu struktūrai .
Uzsvēršu , ka tas ir tikai un vienīgi mans viedoklis un mana skumjā pieredze :(

Ļoti gribētos dzirdēt jūsu pieredzi vai stāstu par savu mīļāko ķemmi un matu kopšanu .

13 comments:

  1. Ko teiksi par Wet Brush? Jau labu liku skatos. Latvijaa ljoti patiikamas cenas, saliidzinaajumaa ar UK.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wet brush man ir , melnā krāsā , lietoju mazāk kā mēnesi :)

      sajūtu ziņā ir ok, līdzīga tresammei. Mati iekšā paliek, bet mazāk nekā tīzerim .

      vienīgais, ka ar cenām jābūt uzmanīgai , pēc atsauksmēm amazonē manīju , ka wet brusham esot viltojumi , ar daudz cietākiem sariem .

      Delete
    2. Stockmann tirgo, ceru, ka nav viltotas.

      Delete
    3. Kāda Latvijā viņai cena ?

      Delete
  2. Tu gribi teikt, ka matu ķemme sabeidza matus? Manējie pēdējā laika krīt ārā kā traki, bet tā ir katru rudeni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nevar jau tā droši apgalvot, bet tādas ir tās sajūtas . vienā brīdī nolēmu, ka steidzami jāmaina ķemme.padomāju, ja jau sari ielokās, tad kāds spēks tiek ielietots uz matiem un to, ka tos plēš , neizjūtu , tik redzu jau ķemmē :) mēģināšu atrast tīzeru , parādīšu sarus , man viņi ielokās ātri un tā pabriesmīgi :/

      Delete
  3. Man tas šampūns galīgi nepatika. ;/ Laikam tiešām domāts ļoti, ļoti sausiem matiem, jo man pēc izmazgāšanas, praktiski pēc pāris stundām mati palika taukaini. ;//
    Taču viņu eļļa un maska ir superīga! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. man bija līdzīgi ar burt bees šampūniem , nekādi nespēju pieradināt matus, nākamajā dienā atkal jāmazgā mati . dažreiz paņemu viņu kondicionieri:)

      Macadamia komplektam man nepatīk šampūna un kondicioniera iepakojums - tās pudelītes ir pacietas un jāpieliek spēks, lai dabūtu kaut ko ārā :(

      Delete
    2. JĀ! Pareizi, biju jau aizmirsusi. :D

      Delete
  4. Tikko padomāju un sapratu, ka laikam kemme jāmaina, kā gadu vinu lietoju un mati arī palikuši plānāki un krīt ārā.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa... Nu jau menesi nelietoju un zini, ir labak! Lietoju pilnigi parastu kemmiti. Tizeri pameginaju vienu dienu - galigi nepatika vairs. Varbut tas, ka gads nu jau bus ka vinu lietoju, varbut janomaina pret jaunu?? Bet nee, tiesi peec tava raksta vinu parstaju lietot un nemaz nevelk atpakal. Un iespejams ka tapec tie mati man bija tadi kadi bija.

      Delete
  5. Man arī tangle teezer un neko sliktu nevaru teikt! Lietoju jau gadus 2 laikam un viss ok. Es pat mazajam ar to matus ķemmēju (īpaši pēc gulēšanas, kad matiņi riktīgi savēlušies) un ir ļoti ok.
    Es jau domāju, ka ne ķemme pie matu stāvokļa vainojama...bet, kas to lai zina!

    Miss?

    ReplyDelete