Wednesday 8 June 2011

Izvēlies mani !

Man ir par vienu jauku paziņu vairāk :)  Iepazināmies mēs caur ebayu,  pirku wet n wild produktus , pārdevējs izrādījās ļoti patīkams cilvēks un piedāvāju nopirkt no viņas to, kas ebayā nav atrodams . Piekrita :)   Tad nu nesen saņēmu paciņu ar Essence nagu lietām un   Benefit High beam travel mazulīti.
Mans fotoaparāts nolēma izlādēties, pirms paspēju visu sabildēt, un es kā īsta brunete :p , lādētāju aizmirsu darbā, tāpēc sanāks atrādīt tikai vienu nagulaku. Bet tā ir ļoti skaista un grūti bildējama, jo katrā bildē krāsa sanak cita.
Tātad  te jums būs Essence - Chooose Me
Essence Color and Go nail polish - Choose Me




Essencei ir tā saucamie drugstore produkti, kas ir lēti un pārdodas veikaliņos, kas līdzīgi mūsu "drogām" . Saitā neatradu informāciju, ka viņu  produkcija būtu atrodama Latvijā , bet Lietuvā gan ir. Žēl, es labrāt redzētu Essenci mūsu veikaliņos. Viņiem ir gan dekoratīvā kosmētika , gan liels klāsts nagu laku, "straiperu" un pat stampošanas komlektiņi .

Essence Choose Me (picture from google)
Par pašu nagu laku. Tā ir mini - 5 ml un pārdroši sauc sevi par ātri žūstošu. Ja salīdzina ar Maybelline, tad jā, šī žūst ātrāk, bet noteikti zaudē, ja to salīdzinātu ar China glaze vai Orly .
Tonis ir apbrīnojams - zilganzaļa  ar nenosakāmas krāsas sudraba-zelta-zaļiem-ziliem spīdumiņiem (?)
 Daudzi raksta, ka šī ir līdzīga Zoya's Charla , man šīs lakas nav , tāpēc salīdzināt nevaru,  bet bildēs, ko atradu plašajā internetā  izskatās , ka Essence Choose Me smukuma ziņā uzvar Zoyu :)

Klājas ļoti labi , izskatās perfekti  divās kārtās.





probably the best picture dispaying true color

Pēdējā bilde laikam ir vistuvākais tam, kā Choose Me izskatās dzīvē. īsts hameleons :) Es šo laku nosauktu par Pamēģini mani nofotogrāfēt :p

My first Essence nail polish  .  We dont have Essence  in stores , (idk why) i guess Latvia isnt that Europe at all ;p .  so i got it from USA  friend . It has  amazing color ,  hard to capture in photo. Its so hard i would call it not "Choose Me",  but  "Take a Picture of me, i Dare You " . and i thought China Glaze Techno was pain to photograph.

4 comments:

  1. Burvīga krāsa un mani kaitina, ka Latvijā nevar nopirkt tik foršu firmu produkciju! ;)

    ReplyDelete
  2. Man arī, jo cik noprotu Essence ir Eiropas kompānija , bet jāmeklē caur Ameriku ;/

    ReplyDelete
  3. vai OPI Catch Me In Your Net nav tas pats? man liekas, ka jā.

    ReplyDelete
  4. jā izskatās, ka perfekta kopija :)

    ReplyDelete