Wednesday 29 June 2011

NYX kosmētika / NYX cosmetic

Turpinām ar kosmētiku :) 
Nyx ir lētā gala kosmētikas brends, kuram ir daudz labu produktu, starp kuriem interneta tautas mīlestību ir nopelnījušas lūpukrāsas, acu ēnas un resnīgi acu zīmuļi, kurus sauc par Jumbo pencil . Arī es jau pirms ilgaka laika tos iegādājos. Jāsaka, ka mana iepirkšanās internetā sākās tieši ar NYX. Ilgi pētīju un vācu nopūtas par to, ko un cik gribētos, līdz uztaisīju karti pirkumiem internetā . Un šie zīmulīši bija mans pirmais pirkums ebayā ! :)
Black Bean, Milk, Purple Velvet, Pure Gold, Rocky Mountain Green , Yogurt
 
Protams, tiem ir arī vāciņi, bet nobildēt tos aizmirsu  :) Jumbo ir ļoti mīksti un pigmentēti un rezultātam vajag ļoti maz, tapēc neesmu tos pat asinājusi .

Milk, Black Bean, Yogurt, Rocky Mountain Green, Purple Violet , Pure Gold
Pārsvarā lietoju zem acu ēnām , lai spilgtāks efekts.  Yogurtu lietoju ikdienas acij .  Milk (baltais) ir universāls , ar to un rozā acu ēnu esmu taisījusi pat spilgti Nicki Minaj tipa rozā lūpas:))

Vēl es pasūtīju trīs glittertipa  lainerīšus. Divus esmu kaut kur noslēpusi, bet viens vienmēr atrodas manā kosmētikas somiņā un saucas Disco Queen .

Šis mazais jaukumiņš piestāv pie jebkādas krāsas, ko arī parādīšu,uzliekot to pa virsu Jumbo zīmulīšiem .

Man visvairāk patīk kā spīdumiņi izskatās uz violetā un melnā . Ļoti efektīvi 

I wanna show  you my  NYX . my online shopping started with buying these on ebay. i made paypal just to order them :) I think pictures talks more i could write here. I like NYX cosmetics :)


3 comments:

  1. es lasīju arī diezgan daudz slikto atsauksmju,
    tev nav bijis tā, ka visa krāsa saiet acs plakstiņa grumbiņās?
    paskaties, piemēram, šeit: http://www.coleyyyful.com/2011/06/nyx-jumbo-eye-pencil-update.html
    ļoti daudzi nav apmierināti ar noturību un kvalitāti

    ReplyDelete
  2. man ir sausa āda , turās ļoti labi :) Ja taukaini plakstiņi,jebkuru krēmīgu produktu liekot, vajadzīga laba bāzīte un jāliek pamazām, iebungojot ādā. pa virsu ēnu :)

    ReplyDelete