Thursday 3 November 2011

Liz Earle sejas kopšanas komplekts sausai ādai .

Atcerējos, ka tā arī nepastāstīju sīkāk par pasūtīto Liz Earle  komplektiņu. Tā , kā fotoaprāta lādētājs man atkal ir nozudis , šis būs īstais laiks , lai atgrieztos pie šiem produktiem .  Kas tas ir , kur pirkts un kāpēc  , varat izlasīt  šajā rakstiņā   .

Pasūtīts sen, palietots ir labi un varu padalīties pilnos iespaidos( atradīsu fočīti, pievienošu jaunas bildes )


Pirmais solis : 
Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser   
Okey, šis ir vismīļākais produkts no visiem trim.
Es to lietoju parasti vakaros, lai noņemtu kosmētiku un dienas laikā sakrājušos kārtu uz sejas.
Un es nezinu , kā aprakstīt viņu, lai izteiktu savas sajūtas . Tas ir  vienkārši ideāls .

Kā lietot - piepildu izlietni ar karstu ūdeni , un iemērcu tur kokvilnas drāniņu, kas ir komplektā  .
Uzsmērēju vienu pumpīti Cleanse & Polish uz sejas . konsistence viņam ir krēmveidīga , nekas nepil un nelīst nost . Vienkārši uzklāju kā krēmu, planā kārtiņā pa visu seju , ieskaitot acu zonu . Tam ir kaut kāda specifiska medicīniska smarža, bet acīs nekož .
Paņemu drāniņu un   maigi berzēju to pret ādu . Karstās  auduma šķiedras  savienojumā ar Cleanse & Polish dara kaut ko neaprakstāmu  . Āda jau pēc mirkļa ir tīra , rozīga un svaiga .
Noskaloju seju ar aukstu ūdeni  kontrastam , lai asinis vēl vairāk cirkulē .

Joprojām vēl neesmu  izlietojusi  (visi trīs ir 50 ml tilpumā ), bet kad šis būs tukšs , pirkšu lielo iepakojumu. pilnīga uzvara , rokas augšā .
Liels bonuss ir tas, ka šis produkts ne tikai attīŗa seju, bet  tiek galā ar smagas  kosmētikas noņemšanu . Piecos no rīta, atnākot mājās, pēc helowīna, kad puse sejas ir nosmērēta ar melnu ūdensnoturīgu zīmuli ( biju kaķis :)  acis melnas, bieza kārta tonālā, pūderu , sārtumu , liekās skropstas, ūdensnoturīgā tuša  un hologrāfiski spīdumi ( biju mirdzošs kaķis :) to visu notīrīju no sejas ar divu pumpīšu daudzumu  piecās minūtēs   . Noņēmu visu pilnībā, ieskaitot skropstu līmi, un tā  parasti sagādā grūtus brīžus .
Lai, notīrītu tādu meikapu ar to pašu manu iemīļoto  Biodermu, man nāktos iztērēt kaudzi šķidruma un vēl vairāk vates plāksnītes  un daudz laika .
Parastam tusiņu meikapam pietiek ar vienu mazītiņu pumpīti šī līdzekļa . Esmu sajūsmā ,  neatradu nevienu mīnusu  .

Otrais solis :
Instant Boost Skin Tonic

dvielītī nosusinu  ādu pēc Cleanse & Polish , ar vates plāksnīti, viegli pasitot pa ādu, " iebumboju " šo ādā  .  Toniks , kā jau toniks ir šķidrs , un arī šim piemīt medicīniska smarža . īsti nezinu, man  atgādina kaut ko no zobārstniecības :) Mīnusus neatradu, bet neesmu tādā sajūsmā , kā par pirmā soļa produktu . Varbūt mēģināsu atrast kaut ko , kas būs " ak mans dievs " šī vietā, bet savu darbu toniks veic labi . Seja staro

Trešais solis :
Skin Repair Moisturizer

pēc tonika, uzklāju mitrinātāju . Atkal specifiska smarža , medicīniska, bet nešķiet nepatīkama.    Avocado eļļa ir trešā sastavdaļu sarakstā , (uzreiz pēc ūdens un Caprylic/Capric Triglyceride , kas tiek iegūts no kokosriekstu eļļas  ) . Vispār , Liz Earle produktu sastāvā stipri dominē dabīgie produkti  un arī šajā glicerīns ir vairāk uz vidu, nevis pirmo sarakstā, kā tas ir ar daudziem mitrinatājiem .

Par šo es vel neesmu izlēmusi - patīk vai nē . Avokado eļļa manai sejai ļoti patīk   , un tā kā esmu palietojusi tīru avokado eļļu, nespēju izšķirties, vai lietot eļļu  Skin Repair Moisturizer vietā , vai nē .
Viennozīmīgi , šis produkts  sejas ādu baro labi , bet man ir doma , ka tas ir pārāk barojošs , šķiet nedaudz taukains  . Īsāk sakot - miksētas sajūtas  . Noteikti izmēgināšu citu firmu mitrinošos krēmus

Kopumā - esmu ļoti priecīga , ka iegādājos šo kompletiņu. 50 ml produkta ir ļoti daudz un pietiks ļoti ilgam laikam . Smarža jūtīgākiem deguniem var nepatikt, man tā neizraisa nepatiku, jo zinu, ka tad produktam nav pievienotas speciālas smaržas .
 Cleanse & Polish pirkšu 100 %  , toniku un mitrinātaju - ja neatradīšu kādu citu, kas iepatiksies vairāk   :)

2 comments:

  1. būs jāizmēģina. Īpaši intersents izklausās attīrīšanas līdzeklis

    ReplyDelete
  2. to 30 ml cleanse & polish tūbiņu, ko bezmaksas dabūju, mammai iedevu un viņa arī grib full size tagad .

    Tev epasts :)

    ReplyDelete