Wednesday 9 November 2011

Stenders

Labās ziņas ir tādas, ka beidzot atradu fotoaprāta lādētāju,
sliktās-  apgriežot visu māju otrādi, izrādījās, ka tas  visu laiku bija  iesprausts rozetē zem galda ..  :p
Pa šo laiku ir sakrajušās jaunas lietiņas , bet nu mēģināšu visu pēc kārtas .:)


Kā pirmā pie manis ieradās liela kaste no Stendera .



Man vajadzēja jaunas ziepītes mājās , un Stendera  saitā ir lieliska iespēja tikt pie bezmaksas ziepju paraudziņiem . Un mājas apstākļos izmēģināt ziepītes , ir   daudz labāk par parastu ostīšanu veikalā .  Ko tur vēl apskaidrot, es mīlu paraudziņus  ^^ .
iemetu grozā Kafijas krēma ziepītes  ( cena 2, 30 Ls ) un paraudziņu "paleti" (bezmaksas)  . Pasta izdevumi  - lats ar kapeikām


Kafijas krēma ziepes jau esmu paspējusi palietot . Ļoti patīk . Krēmīgas un  smaržo garšīgi .    tā, kā aromāts nav uzmācīgs vai izteikti sievišķīgs , puisis arī nesūdzās  :)

Darbībā  . Ziepes kā jau ziepes :) puto kā ierasts . mazi kafijas graudiņi . patīkama skrubja sajūta . apakšā ir lielākas kafijas pupas, kas  kaitinoši krīt nost  un ripo izlietnē . Tās tiks noskrubinātas nost uzreiz pēc raksta pabeigšanas  . 


Paraudziņi .  3 grami reiz 10 . nav slikti .  Šos esmu tikai apostījusi, bet pirmie favorīti jau ir .


Citrus Fruit, Grapefruit, un Melon . Man patīk augļi :)

Vienīgais, kas mani mulsina ir iepakojuma izmēri . Nē , nopietni , kaste ir milzīga, ja salīdzina ar produktiem, kas bija  iekšā :) nesūdzos, man smukas kastītes vienmēr noderēs ,bet nu tā, jocīgi .
Piebilde, lielā izmēra dēļ es vairākas reizes pārrakājos kastē, lai pārbaudītu, vai nav vēl kaut kas iekšā noslēpts :))



Teikšu godīgi, ja nebūtu paraudziņu paletes bonusā , nebūtu  pirkusi . Aizietu uz veikalu un paņemtu kādu ierasto škidro ziepi .  Bet tā nolēmu, ja jau lats par pastu,  pie reizes kādas ziepes izmēgināšu .  Paraudziņos ir spēks . Prieks, ka tā , kārtīgāk izmēģināšu paraudziņus un došos uz Stendera veikalu . parasti es no tiem izvairos, jo tur iekšā ir tik spēcīgs aromāts, ka pēc tam galva sāp.

Nobeigumam padalīšos ar savu lielo prieciņu :))
Vakar  man bij ziemassvētki  un dzimšanas diena kopā . Tiku pie sava jaunā Caboodles kosmētikas kofera .  gaidīju es to ļoti   ilgi . Pat nodancoju prieka deju :)

Atpakaļ pie remonta .. Līdz vēlākam :))



I purchased Coffee cream soap and free sample palette from Stenders.  Box was BIG.  Soap is nice, smells good, foams medium, hands are feeling creamy after using .  my bf isnt complaining too )  Sample palette was main reason i purchase there.  3 grams x 10 . Not bad at all .  gives you enought product to test out.  I love samples and in my country stores dont like to give them out . Booo for that . 
I love fruits and yummy aromas, so i got few favorites from there already - Citrus , Grapefruit and  Melon
Also my Caboodles arrived from USA . happiness dance time :) Its so hard to find someone who'll ship you this to Europe, but finally its mine , yay ! :)

4 comments:

  1. Wow! Shi ir loti loti nepiecieshama lieta!!! Es visu laiku domaju, kaa glabat savu mekaipu un pashlaik manos krajumos valda istais haoss. Kur Tu vinu pirki un vai varesi paraadit, kaa tas izskatas no iekshpuses :)))

    ReplyDelete
  2. Sandija, parādīšu, tik man tik daudz visa kā sakrājies un vēl papildus remonts iet (nobeiguma stadija), ka visu uzreiz nespēju izstāstīt, spēku nav . :) bet nu padzeršu nakts tējiņu un bildēšu nākamo :)

    uzreiz varu teikt, ka nav uz vietas pirkts, bet sūtīts no štatiem

    ReplyDelete
  3. Eh štati... ja man sanāktu uz štatiem aizbraukt kādreiz es tādus piecus koferus pilnus ar kosmētiku atvestu!

    ReplyDelete
  4. Definitely imagine that which you said. Your favorite justification appeared to be at
    the net the easiest thing to bear in mind of.
    I say to you, I certainly get annoyed even as other people consider concerns
    that they plainly don't understand about. You controlled to hit the nail upon the top as smartly as outlined out the whole thing with no need side-effects , other folks could take a signal. Will likely be again to get more. Thanks
    Feel free to surf my web site ; unlock iphone 4s orange

    ReplyDelete