Thursday 8 December 2011

Wet n Wild Color Icon ēnas

Vanity un Lust ēnu paletes  (šobrīd jau depotētas)



Vanity . Šo man sanāk lieto visvairāk, tāpēc rezervēju sev vēl vienu .
Visi toņi lieliski . Mīļākos atzīmēju


Lust . No šīs īpaši atzīmēšu abus gaišos krēmīgos toņus. Pirmais ir pilnībā matēts , otrais  ar nelielu spīdumu, bet ļoti pigmentēts un vairāk līdzinās matētajiem toņiem.   Tik foršu ēnu vēl nebiju lietojusi. Urban decay ir mīkstas un ziežas kā sviests, bet tikai tās, kas pilnas ar spīdumu. Šī ir bez piecam minūtēm matēta un tik lieliska!

Par pasūtītajiem wet n wildiem : tie ir atnākuši, smuki stāv kastītē un pacietīgi gaida, kad spēšu tikt uz Rīgu. Pagaidam nekādīgi nesanāk. Apdomāju iespēju iedot kādai draudzenei, kas Rīgā mācās . Ja ļoti gribas saņemt ēnas līdz Ziemassvētkiem, uzrakstiet epastā . Diemžēl Vanity bija izpirkta, tapēc dabūju tikai divas . vienu sev, otru rezervēju Kristiānai . Izskatās, ka visa šī sērija tiek strauji izpirkta un ne visas izdodas atrast . Domāju, ka būs jāsūta vēl .




Wet n Wild Color Icon palettes in Vanity and Lust . Pictures talk for themselves . I marked my favorites . 
Cream one in Lust is on shiny side , but it feels like rich buttery matte with tiny hint of shimmer. It got the most amazing texture ive seen . UD may be smooth, but there so packed with glitters . This seems  almost matte and feels so nice

1 comment: