Friday 6 January 2012

Vēlēšanās

Mana kosmētika ir salikta pa kurpju kastēm un diviem koferiem un katreiz , krāsojoties, nākas to mantību stiept uz vannasistabu, kur ir labākais apgaismojums .
Tāpēc 2012ajā man ir viens liels sapnītis -
pārcelt visus  skaistumkrājumus  uz  mazu , jauku stūrīti, kurš būtu tikai mans :) Spoguli vīrietis apsolījās pats uztaisīt ^^
Uzmetums ir uzskricelēts - tātad lielākā daļa darba izdarīta . Vai iznākums būs līdzīgs ? domāju, ka nē, bet ceru pēc kāda laika atrādīt savu jauno skaistuma zonu.  Turiet īkšķīšus :)

Vai jums ir savs skaistumstūrītis?

P.S Sniega nav , bet izjūtu ziemas baciļus . Kakls sāp un kasās kā traks :( Es atsakos šoziem slimot , ni un ni :(

11 comments:

  1. Vairāk kā divi koferi kosmētikas? Un man šķita, ka mana paliela izmēra kosmētikas atvilktne ir par daudz! :D
    Man viss stāv jau minētajā atvilktnē. Ko vajag, to izņemu ārā, paņemu apaļo galda spogulīti un eju pie datora. Parasti krāsojoties fonā vēl skatos kādu seriālu :D Godīgi sakot, man pat šķiet, ka neko negribētu mainīt.

    ReplyDelete
  2. man ir padaudz visvisādu sīkumu , kas ceļo pa visu māju . Es tos savācu vienā vietā un pēc pāris dienam atkal roku krēms ir pie datora , lūpu spīdums virtuvē un ēnas ne tajā somiņā :) Kā sacīt- kārtībai jābūt :))
    Apaļo galda spogulīti arī es gribētu .

    ReplyDelete
  3. Nevaru nepajautāt - kamdēļ ir nepieciešams TIK daudz kosmētikas? Ar lielu interesi sekoju līdzi blogam un interesantam, pamatotam viedoklim par katru jauniegādāto produktu, bet nespēju salikt kopā ar reālo krājumu apjomu, kas tādējādi Tev veidojas.. Un vēl tie trakie tēriņi.. piemēram, kādēļ ir vajadzīgi vairāki otu komplekti, un rodas vēlme pēc jauniem? Es nekad nespētu lietot TIK daudz dažādu ēnu palešu un nagu laku - vienkārši sajuktu prātā un aizmirstu par vismaz pusi no viņiem :D
    Man vispār patīk atrast THE favorītu un palikt pie tā, tāpēc Tavs 2012 sapnītis mani fascinē [spoguli gan es tādu gribētu, jā].

    Bet turpini iesākto - šis vienalga ir mans mīļākais blogs! ;)

    Un pavisam neliels off-topiks - kā iet ar Essence laineri? Joprojām patīk?

    ReplyDelete
  4. lai sapnis piepildās :)
    Man arī ceļojošā kosmētika, nav gan čemodānos mērāma ;). Spoguli arī gribu.

    ReplyDelete
  5. Anonīmā, atbilde ir vienkārša - jaunas lietiņas padara mani priecīgu :)
    Un tādu Must have man nav daudz. Tiklīdz atrodu kaut ko, kas pilnībā apmierina - kā Biodermas ūdeni vai Seche vite virskārtu nagiem, neko līdzīgu vairs nemeklēju. Bet tonālie, lupu spīdumi , zīmuļi- manuprāt, vēl kaut kur eksistē ideālie, kas vēl jāatrod :)Un tieši izmēgināšanas process ir visjaukākais .

    Par otiņām - to gan man nav daudz , lietoju tās, kas redzamas Sigmas rakstā , pārējās atdevu draudzenēm vai izlietoju krāsošanas darbiem :) Bet pāris otas tomēr pietrūkst- piemēram slīpā lainera ota , idealā ota uzacīm un stingrāka stippling ota.

    Par Essences laineri- patīk, bet pedējā laikā šķidrā lainera vietā lietoju tumšāko brūno ēnu no UD Vegan paletes, ar samitrinātu otiņu sanāk burvīga pigmentēta līnija. Essences lainerus lietoju, kad vajag izteiktāku līniju .

    P.s Man ļoti patīk ELF flomīša tipa laineris , par to tā arī aizmirsu uzrakstīt .



    Skaistumlapa , viens koferis ir tas rozā no štatiem, otrs vīrieša vecais dj čemodāns . abi vienā izmērā, tapēc nav jau tik daudz .

    Kad meklēju tos spoguļus, sapratu, ka tie ir nenormali dārgi , šausmas. Mīļi, ka vīrietis pats pieteicās uztaisīt , tik tam brīvu laiku vajag, kura pagaidām nav :) Bet nu cerēsim

    ReplyDelete
  6. man līdzigs sapnis vannas istabā. Galdiņš jau ir, tagad atliek viss pārējais, ceru, ka šomēnes tikšu pie spoguļa :)
    Anonīms, man ar kaut kad bija kā tev :) tagad gan esmu makeup geek :D

    ReplyDelete
  7. Lai izdodas tikt pie sava skaistumstūrīša ;)

    ReplyDelete
  8. es arī gribu tādu skaistuma stūrīti! Diemžēl pagaidām man ir tikai nokrauta palodze virtuvē, kur krāojos no rītiem, kaste pie gultas un divas atvilknes ar lakām.

    ReplyDelete
  9. aw,tik jauki. ļoti ceru,ka tev tas viss piepildīsies. ^^

    bet tāpat nesaprotu priekš,kam ir vajdzīgs tik daudz kosmētikas,bet es jau izlasīju. man tās ir ļoti maz,bet nepārdzīvoju :DDD

    ReplyDelete
  10. Man visa kosmeetika celofana maisos stav - es pagaidaam esmu cilveks bez noteiktas dzivesvietas, tapec nesanaak visu salikt pa plauktiniem, lai gan ari es alkstu pec kaartibas un sistemas:))) tapec Tavs sapnis man ir loti tuvs! Lai viss piepildaas! Keep us updated!

    ReplyDelete