Saturday 18 February 2012

Garnier BB krēms

Klusuma laiks ir garām, esmu uz kājām un atkal gatava darboties :) Pa šo laiku daudz kas sakrājies, tāpēc par visu pēc kārtas . Sākšu ar jaunumu no Garnier - BB krēmu Miracle Skin Perfector



Šis produkts pie manis nonāca , pateicoties Garnier LV akcijai feisbukā .

Ko produkts sola :
1 ) 24 stundu mitrināšanu
2 ) sejas toņa izlīdzināšanu
3 ) mazināt grumbu un nesmukumu redzamību,
4 ) veselīgu spīdumu
5 ) SPF 15

Par diennakts mitrināšanu nevarēšu teikt, jo tik ilgi kosmētika uz manas sejas netiek turēta . Sejas toni noteikti izlīdzina, un pleķi vai citas nejaucības ir mazāk pamanāmas . Seguma efekts ļoti viegls . Labai ādai pilnībā pietiks , bet problemātiskai  ( kā manai ) pa virsu noteikti  prasās  konsīleris un tonālais . Veselīgs spīdums ir un tas manai sausajai ādai ļoti patīk . Pēc uzklāšanas gan pagaidu , kamēr produkts iesūcas ādā un ar salveti viegli piespiežot , nosusinu . Tas noņem lieko kremu un ādai nav taukainības izjūtas.
SPF - to pārbaudīt nevaru , bet produktam ir nedaudz no raksturīgās spf līdzekļu smaržas, tāpēc kaut cik no saulītes noteikti aizsargās.

Tonis numur 02 . Man diemžēl par tumšu. Sabildēju daudz un dažādā apgaismojumā, lai atrādītu krēma  efektu


Pirms pāris gadiem, kad noliedzu savu balto ādu un visādi to "tumšināju" , es lēkātu aiz prieka, ja manās rokās nonāktu šis produkts  . Dotais tonis  dod iedeguma efektu un noteikti vienmērīgāku, nekā manis  mēģinātie līdzekļi.

 Lai arī nosaukumā ar lielajiem burtiem figurē vārdu salikums - BB krēms ,  tas , manuprāt, ir tieši tas, ka rakstīts   zemāk  - daily 5-in-1 moisturizer . Tintēts mitrinātājs ar SPF :)
Mana pieredze ar BB krēmiem nav liela, bet pāris esmu izmēģinājusi . Īsti tā arī nevaru pateikt vai Āzijas tirgus BB krēms ar kaut ko atšķiras no mums ierastā tonālā krēma . Nepamanīju atšķirību .

 Kosmētikas kastē atradu divas maza tilpuma Skin 79 BB krēma tūbiņas.  Varam veikt salīdzināšanu ar Garnier  BB :)

pēc tekstūras Skin 79 krēmi ir biezāki un tonīši bālāki .

Kopsavilkums -
Garnier BB krēms ir mitrinātājs ar vieglu tonālo un spf  aizsardzību . Tieši tik, cik vajadzīgs ziemā  .  Vasarai šis krēms man būs par smagu un spf par maz . Es  momentāli apdegu, tāpēc vasarā  atsevišķi lietoju krēmu ar lielāku spf.
Ja atradīšu gaišāku toni , šis ir produkts manai ādai aukstajā sezonā. Sausai ādai lieliski , taukainai gan baidīšos ieteikt. 

1 comment: