Monday 20 February 2012

Maybelline Fit Me


Ar kārtīgu nokavēšanos, bet labāk vēlu nekā nekad , pastāstīšu par Maybelline Fit Me produktiem .
Daudz bilžu, daudz domu un vēl nav gulēts :)


Saku lielo paldies Maybelline pārstāvniecībai Latvijā par doto produktu piegādāšanu  izmēģināšanai.  Ir jābūt pārliecinātam par savas produkcijas kvalitāti ,  lai mudinātu  skaistumblogerus par to runāt  , tapēc   prieks par  drošumu un  mūsu neoficiālā smukumpļāpātāju  klubiņa aktīvu atbalstīšanu :)

Maybelline Fit Me tonālais  krēms  toņos 115 un  135.
Iepakojums - ļoti patīk, izskatās labi gan kosmētikas somiņā , gan pie spoguļa .
Un beidzot varam teikt, ka mums ir vairāk paveicies , nekā aiz-okeāna pircējiem . Amerikas draudzene izstāstīja, ka viņu Fit Me tonālajiem nav pumpīša , tikai skrūvējams korķītis , kas krietni apgrūtina  produkta lietošanu .  Eiropas zonai Urrā ! :)

Seguma efekts - no viegla līdz vidējam . Ar savu darbu tiek galā -  ādas nesmukumiem pietiek , bet  priekš riņķiem zem acīm un sarkanumiem ap degunu  prasās  konsīleris . Nav taukains un poras neaizprosto - vismaz izsitumi un citi pārsteigumi nav bijuši  . Oksidāciju arī  nemanīju .
Es ļoti baidos no saulītes un  SPF 18  ir milzīgs pluss  , tapēc īkšķīši uz augšu.
Patīk , ļoti patīk

Svatči :
1 - Uzklāts ar pirkstu,  2 - ar tonālā krēma plakano otu,  3 - ar stippling otu

(Fonam lieliski  kalpo kaķene, kas aizņemta ar putninu izlūkošanu  pie loga.. )

Patīkams tonālais - klājas bez strīpām , gludi un vienmērīgi .
Tonis  ir bik - bik par tumšu un škiet arī  nedaudz  rozīgāks nekā gribētos  .   Nesen paziņa  uzjautāja vai neesmu atsākusi staigāt uz solāriju ,  bet  pats  tonālais man patīk tik ļoti, ka lietoju ikdienā un nedomāju mainīt.  :) Domāju, ka vasarā 115-tais man būs tiešs trāpījums
Apdomāju vai gaidīt , kad 110-tais tonītis parādīsies pie mums , vai arī nopirkt to ebayā uzreiz .


Īpašs prieks, par to ka man atsūtīja arī   šo tumšāko tonīti . Neviens nav vienā krāsā , tāpēc bieži sanāk jaukt tonālos kopā . 135-tais man kalpo bronzera vietā . Agrāk sejas kontūrēšanai lietoju birstošu bronzeri vai tumšu pūderi , bet šoziem āda tik sausa, ka  nolēmu ierobežot pūderproduktus un lietot vairāk krēmveida . Piemēram - mīļākie vaigu sārtumi šobrīd ir divas lūpukrāsas  :) Un tumšāks tonālais tiek galā ar bronzera aizvietošanu .

Pēdējais sarakstā  - Fit Me pūderis tonī 120
Iepakojums super !

tonis nav dzeltens , fotoaparāts izstrādā jokus.

Zem pūdera noslēpies spogulītis un ietilpīgs nodalījums , kura ietilpst ne tikai mīksts spilventiņš .
Pirmo reiz verot šo vaļā , pamanījos iekniebt sev  īkšķī  :)

Grūti parādīt pūderi, ja tā pienākums  ir būt neredzamam un noturēt tonālo krēmu vietā .
 Lietoju ar komplektā esošo spilventiņu , tikai  uz pieres un deguna  . Uz vaidziņiem baidos , jo tur āda šobrīd  izcili sausa .


Kopsavilkums -

Maybelline Fit Me tonālais krēms man šķiet lielisks. Sākumā biju nobažījusies, ka tas būs par plānu, bet , pārejot sejai divas reizes  ar stippling otu , izrādījās,  ka segums ir pietiekams .
Nākotnes plānos ir tikt pie visgaišākā pieejamā toņa .
Pūderis šķiet kā labs papildinājums, bet manas ādas tipa gadījumā  , ne must-have  produkts. Taukainākai ādai tas varētu būt vairāk vajadzīgs.

Fit Me līnijā ir arī konsīleri , vaigu sārtumi un bronzeris , ceru  redzēt  tos arī mūsu veikalos  . Sīkāk par tiem palasīt varat šeit .

Par tonālā krēma  toņiem - zinu, ka gaišās ādas īpašniecēm ir problēmas ar sev piemēroto tonīšu atrašanu . Savās Drogās atradu tikai 120- to un uz augšu .
Laipnā Maybelline pārstāve pastāstīja, ka šobrīd  Latvijā  visgaišākais nopērkamais tonis ir manis atrādītais # 115  (meklējiet lielākos veikalos  )  , bet nākotnē sagaidīsim arī #110 . Diemžēl precīzs datums , kad tas varētu notikt, nav zināms .  Gaidīsim :)

Kolēģīšu domas par Fit Me var palasīt Bubio blogā  Santas blogā   un   Santas blogā :p
Vai tev ir kas no Fit Me līnijas ?



Maybelline Fit Me Foundations in shades 115 and 135 , Fit Me Powder in 120 .   Love the foundation, although #115 isnt match for me  , but im still using it . #110 isnt available in my country, yet .As for # 135 - i use it for contouring .
And  we got a pump , yay ! :) 
Powder isnt the must have for me , my skin is incredible dry this winter .


11 comments:

  1. es vairākos drogu veikalos redzēju tikai 125, kas uz manas ādas izskatās nepiedienīgi oranžs :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. žēl gan . Mēgināšu uzjautāt , kur gaišākie toņi nopērkami :)

      Delete
  2. Šo es nesen uz rokas intereses pēc izmēģināju garāmskrienot un biju patīkami pārsteigta par konsistenci un finish'u, tiešām kvalitatīvi. Paostīt gan aizmirsu, vai tam ir pievienotas smaržvielas?

    ReplyDelete
    Replies
    1. uzliku uz rokas un apostīju . Ierastā tonālā smarža ir, bet ļoti minimāla . Sajutu tikai iegrūžot degunu ādā . Tikai man ir iesnas, varu nebūt objektīva :)

      Delete
  3. arī ar nepacietiibu gaidu 110 toni,gribas izmēģinaat to tonaalo,bet man tiiik gaisha aada,125 arii izskatiijaas nenormaali tumsh,un 115 nemaz neredzeeju

    ReplyDelete
    Replies
    1. Es arī :) Pirktu uzreiz internetā usa versiju , bet gribu iepakojumu ar pumpīti , tāpēc būs jāuzgaida .

      Delete
  4. Man, atklāti sakot, tonālais nepatika, neglīti iekrīt porās, pat aukstajā laikā, kad mana āda ir tikai ar noslieci uz taukainību. Pūderis gan man patika!

    ReplyDelete
  5. tie produkti ilgi noturās uz sejas? visas dienas garumā?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Grūti teikt, ikdienā tonālo nelietoju. Ballītes naktis iztur , tātad kādas 7 - 8 stundas noturība ir

      Delete
  6. Prieks, ka Maybelline piedāvā šādu iespēju izmēģināt produktu + iegūst iespēju dabūt labu atsauksmi, kā saka, divi zaķi ar vienu šāvienu! :)
    Man ļoti patīk tas, ka ar tonālo ir ļoti viegli strādāt, ikdienā var klāt pavisam maz tikai tonītim, brīvdienās var uzlikt vairākās kārtiņās un būs full coverage, kas turēsies visu nakti.
    P.S. Paldies par atsauci. :)

    ReplyDelete