Wednesday 27 June 2012

skropstiņas

Turpinot rīcineļļas eksperimentu , atrādu skropstiņas.
Efekts ir, lai arī nobildēt ir grūti . Tik daudz skropstu man nekad nav bijis !
Abas bildītes "pēc rīcineļļas" , pirmajā bildē normālas skropstiņas, otrajā - ar skropstu uzliecēju .  "Pirms rīcineļļas" bildes ir vecajā kompītī, ceru tikt klāt , bet pagaidām salīdzināšanai varat apskatīties manas skropstiņas , kādas tās bija pagājšajā gadā  un  CS rakstā.

Tumšā puse  šiem priekiem -  pāris reizes pamodos ar tik sapampušiem plakstiņiem, ka gribējās mest to eļļas smērēšanu pie malas, bet tad ieskatījos spogulī  , papriecājos un atkal zieķēju vien virsū .
Domāju  vēl kadu laiku pasmērēt un tad mēgināt Kredo un Loreal skropstu līdzekļus 
Apdomāju ar rīcineļļas smērēšanu matos  , jo skropstu rinda  100% ir kļuvusi biezāka, ir parādījušās jaunas skropstas  . Matiem šāds efekts neskādētu. Vienīgi nedaudz bail, ka pēc tam nespēšu eļļu izmazgāt ārā.

P.S pret plakstiņu piepampumu palīdz gurķīšplāksnītes - uzlieku uz actiņām  , virsū guļamo masku , pačuču 20 minūtes  un viss atkal ir labi.

10 comments:

  1. Pērn es arī šo brīnumu pamēģināju. Ļoti patika, efekts tiešām bija redzams, liekas, ka šogad atkārtošu.
    Arī Tev, manuprāt, efekts ir redzams :)

    ReplyDelete
  2. es ņemos ar kredo, vispār esmu cietusi no zīda skropstām, nevaru tikt no tām vaļā, kas nu ir palikušas, cerēju ar eļļu tikt vaļā, bet nu tas bija baisi:D
    jau nedēļu lietoju kredo, tik īsas skropstas kā tagad man nekad nav bijušas...manīs kas būs tālāk...esmu ļoti satraukusies.

    ReplyDelete
    Replies
    1. PAr skorpstiņām neuztraucies, man bija tāda pat situācija. Tās, kas palikušas, akurāti nogriez ar nagu šķērītēm, bet nerausti ar spēku ,tad ilgāks laiks paiet, lai atkal ataugtu! Bet - pēc laika tās ataug kādas bijušas, diemžēl man tas prasīja veselu gadu... :( bet kredo palidz un rīcineļļa arī! Veiksmi :)

      P.S.: un skropstu uzleicēju arī kādu laiku neiesaku leitot, lai leiki nemocītu.

      Delete
    2. Ataugs, ja daba pirms tam devusi labas, tad atjaunosies, galvenais, necelt paniku, barot un lieki nemocīt!

      Delete
    3. Paldies , meitenes, uzmundrinājāt:)
      bija doma griezt nost bet baidījos, dodos rīkoties!:)

      Delete
  3. tiešām arī iesaku Pupa Lash energizer skropstu tušu- wiņa stiprina skropstas, un tiešām paaugas arī garākas kā sola. Man vienu brīdi skropstiņas bij galīgi sanīkušas, bet nu jau atkal ir ok. un es nesmērēju ne rīcineļļu ne kredo, bet lietoju pupa skropstu tušu :)

    ReplyDelete
  4. We all miss you, don't you realize that?

    ReplyDelete
  5. are you dead or something? O_O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Im alive, thank you for asking :)
      its just not the best time in my life and writing is hard.

      Delete