Sunday 27 January 2013

Kas ir manā ( lielajā ) kosmētikas somā?

Cik ir novērots , kolēģītes bieži raksta "kas ir manā somā/kosmētikas somiņā " rakstus,  nu būs kaut  kas līdzīgs no manis .




Mana soma diez vai kādai būs interesanta, jo ikdienā cenšos visu sabāzt kabatās, bet ja kaut kur jābrauc  , tad  soma  ir atbilstoša manam nenosakāmajam vecumam - gaiši zila mugursoma ar zaķīti :) Parastā plecu soma neder, jo ir jābūt līdzi dejojamām kurpēm ( bez naktsdzīves nekādi ) , lielajām austiņām, kladei, kādai grāmatai ,  ērtām biksēm , protams - kosmētikai un vēl pusiedzīvei  :)

Nedēļās nogalē bija brauciens  , ar nakšņošanu un  klubošanu ,  tāpēc izmantojot izdevību , nolēmu izrādīt, ko tad šādā gadījumā ņemu līdz.  Varbūt kādai būs interesanti .

mazītiņš bardaks .

Mana kosmētikas soma parasti izraisa ažiotāžu un tiek aktīvi dalīta . Arī šoreiz daži produkti izvirzījās publikas mīļuļos.

Šis ir  Biodermas Sensibio ūdentiņš . Pārlēju  izlietotā kontaklēcu šķīduma pudelītē . Ērti un nav jāstaipa lielā pudele līdzi .

Ādas kopšana . Esmu jau pieradinājusi ādu pie nakts krēma , tāpēc pirms gulēšanas nevaru nesaziņķēties ar kādu krēmiņu  .
Laneige Multiberry Yogurt Repair  pack un Laneige Water Sleeping pack - saņēmu kā bezmaksas bonusiņu, pērkot kosmētiku ebayā.
Jogurtiņš ir ar ļoti patīkamu smaržu, lietoju kā masku. atsauksme
Sleeping - želejveida konsistence,  tiešām mitrinošs , liku kā nakts krēmu . atsauksme
ļoti patīk, gribu iegādāties pilnos izmērus .

Kontaklēcu trauciņā ir nolēpies Velvet Mimosas "čiču krēms" . Izlietots , arī patīk . liku pāri mitrinošam krēmam, ejot ārā un  pat kārtīgos mīnusos  āda jutās lieliski . Gaidu atlaides Biodermai :)

Zaļais ķobītis nav bodyshop ( lai arī kādreiz tur kas tāds ir stāvejis un pamatīgi saēdis plastmasu )
Tajā ir gandrīz vai brīnumlīdzeklis , viens no produktiem , kuru man paraudziņā atsūtīja Sugarmakeup . Baidos kļūdīties, bet šķiet, tā bija Dermalogica , nosaukumu precizēšu. Tā ir Naturica Siberica Night Detox maska .  Brūna, caurspīdīga maska , kura nav jānoskalo . Kas man viņā patīk - uzlieku uz nakti un no rīta jūtu, ka āda burtiski saka "paldies ! " Vairāk mitrināta, atpūtusies , līdzīgi kā pēc Laneige Sleeping Pack , bet tai ir vel viens bonuss , kuru atklāju:
man tā ļoti palīdzeja pret sarkanumiem .  Piemēram, vakarā pamanu sarkanu pleķi , jau noskaņojos uz to, ka no rīta tur būs izlīdis kāds briesmonis, sasmērēju tā vairāk un no rīta, nav ne apsārtuma, ne pumpas!  Vēl viens produkts manā gribulistē :)

Lūk arī pierādījums, kāpēc kosmētikas tirgotājiem aktīvāk jādala paraudziņi, tas īpaši attiecas uz kopjošo kosmētiku . Ja patiks , gribēšu iegādaties arī lielo tilpumu . Ja iegrābšos un iztērēšu naudu par līdzekli, kurš man neder , rodas nepatika pret citiem šī ražotāja produktiem .

Seja .
Meteorīti  - atsauksme ,un  atsauksme .
Royal bronzeris - atsauksme  , dažreiz negribas matēto  Too Faced bronzeri, tad šis palīdz .
Pshysicians Formula vaigu sārtums - atsauksme  , mīļākais vaigu sārtums .
Too Faced Candlelight Chocolate Soleil duo - atsauksme un atsauksme .
Max Factor 3 in 1 tonālais krēms . Paņēmu divus tonīšus patestēt , patīk . Spēcīgs pārklājums , līdzīgi būs MUFE HD un Catrice Infinite matt . Jaucot kopā divus toņus, tieku pie sava .
Maybelline Lumi konsīleris  - staipu līdzi, bet neizmantoju, pilnībā pietiek ar tonālo krēmu .

Manhattan ēnu palete , piepildīta ar
2 Wet n Wild matētie toņi ( kvadrātiņi )  , no Vanity paletes
Artdeco matētā ēna 520 24E ( nav pirkta Latvijā , cipari var atšķirties) . Lietoju uzacīm , patīk , jo tonis vairāk pelēcīgs neka brūns, diezgan neitrāls .
3 The Balm ēnas , gadījumam, ja prasās nedaudz mirdzuma - atsauksme  un atsauksme

Sleek Ultra Matte palete V2 Darks . Šī tika laista pa rokām uz riņķi, pavadot ar sajūsmas saucieniem . Ja jums patīk matētās ēnas , šo var ņemt . Es lietoju bēšīgos/brūnos toņus .

Illamasqua Sealing gel . atsauksme, atsauksme, atsauksme . drīz būs tukša, nobirs asariņa un pirkšu jaunu .
Urban Decay Stray Dog  ilgnoturīgais zīmulis . atsauksme
Eļļa skropstām . Efekts ir, kamēr lieto . Pamanīju, ka arī nokrāso skropstas melnākas . esmu redzējusi sliktu atsauksmi, ka cilvēks ir palicis gandrīz vai bez skropstām , šo lietojot, bet man nekas tamlīdzīgs nav bijis . Bet nu katram gadījumam, brīdinu :)
Mega Plush tuša atsauksme .  mūsu platuma grādos , klons tai ir Maybelline Falsies

Otas sejai . Protams,  lietotas un vēl nemazgātas.
Catrice otas - atsauksme
Sigma F30 atsauksme  , joprojām nesmuki met sarus :(
Real techniques otas - no sejas un acu komplekta . oranžā sejas otiņa ir mīļākā tonālā krēma uzklāšanai . Lai arī maza , ļoti forša .  Ziemassvētkos iegādājos sev vēl RT otiņas, tās gan vēl gaida izsūtīšanu no ASV . Būs man arī slavena lielā vaigu sārtuma ota no RT :)

Sigma E40 atsauksme
Real Techniques atsauksme
Sigma E25 ( nelietoju, iemaldījusies somā  )
Sigma E45 atsauksme
Real Techniques konsīlera ota atsauksme
Catrice otiņas - atsauksme

Somiņā nav neviena lūpu produkta , šoreiz biju aizmirsusi savu lūpu balzāmu .  Lūpas pateicīgas nebija - mājās atbraucu ar sausām, sasprēgājušām lūpām .   Protams, neizpaliek arī bez ķemmes, kontaktlēcām .
Jāņem vērā, ka soma bij vākta uz divām dienām , man ir arī mazā , tikai vajadzīgo lietiņu somiņa , bet tajā  tādu lēramu nesastūķēt . Kosmētikas somas organizēšana parasti ir cīņa ar sevi, jo vienmēr gribas paņemt līdzi vairak nekā nepieciešams , jo nekad nezinu, ko lietošu vakarā , un ja vēl nostrādā doma, ka  " vēl draudzenei šito noteikti vajadzēs " , tad mājās no kosmētikas paliek .. nekas.
Atzīstu, kosmētikas maniaks , vieglā stadijā . :)

Jautājumi ?
Sanāca garāk , nekā biju cerējusi, cepums man un jums par tikšanu līdz raksta beigām !

13 comments:

  1. Rakstiņš interesants. Dāmām jau vienmēr patīk ieskatīties otras somiņā. :)
    Man jautājums. Jau agrāk lasīju, ka veikalos ej ar saviem ķobīšiem pēc paraudziņiem, vismaz es tā sapratu. Vai šos tonālos arī tā ieguvi? Ir daži krēmiņi, ko arī vēlos notestēt, bet jautājums, ko par šādu lietu saka pārdevējas, konsultantes vai apsargi veikalos? Nupat kā aptiekā nopirku Sensibio Rich krēmu, protams, uz rokas mēģināju, bet, lietojot uz sejas, izrādījās, ka tekstūras ziņā light būtu labāks. Tik ļoti jau apnicis šādā veidā kļūdīties.

    Karlīna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kolonnā cenšos neiegriezties, domāju, ka tur mani sadedzinātu uz ugunskura par tādu joku :D

      Drogās nav bijušas problēmas, bet man pilsētā ir mazītiņas Drogas, tur pat apsarga nav .

      Delete
  2. Karlīn, es Tev varu atbildēt no savas pieredzes, es gan neeju un neķeksēju krēmus trauciņos pati, bet pieklājīgi palūdzu. Piemēram, Lush veikalā vienmēr dod, Alfas Kolonnā ir meitenes kas dod, citur skatās kā auns uz jauniem vārtiem. Respektīvi, mana pieredze - kaunu pie malas un jājautā, neko jau nevari zaudēt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rīgā noteikti būs vieglāk ar paraugiem, tāpēc prasiet, prasiet un vēlreiz prasiet :)

      Delete
  3. skan smieklīgi, bet vienmēr ir paticis ieskatīties kādas somiņā. he šie raksti vienmēr ar kaut ko paņem! :)
    No Sleek paletes ļoti iepatikās zaļie toņi!
    Catrice otiņas pirki Latvijā? es nebiju pamanījusi viņas plauktos. :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sleek otiņas man sagādāja Velvet Mimosa, ar visiem jautajumiem pie viņas, bet jā, pirktas Latvijā :)
      žēl, ka sleek paletēm ēnas nedodas viegli laukā, man tie zaļie netiek lietoti , uzdāvinātu :)

      Delete
    2. Naktsmeita, es Tevi palabošu, Catrice otas! :)
      Santa, jā, ir pieejamas, turpat stendā stāv, izķer jau izķer, bet es pati redzēju, ka pieved!

      Delete
    3. Nu ja, par ko domāju, to uzrakstīju :)

      Delete
  4. Interesanti, kādēļ RT otas nāk no ASV? Samanta, t.i., autore taču dzīvo Anglijā, vai tad no turienes nesūta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tāpēc, ka vislētāk viņas nopirkt iherb.com. Un ražotas viņas ir Ķīnā.

      Delete
    2. Diemžēl ir tā , ka pašā UK otas ir divreiz dārgākas , nekā USA . Ražotājs otām ir tas pats, kas taisa Ecotools otiņas . Atceros lielo breku feisbukā, kad Samantas otas no sākuma parādījās tikai ASV tirgum un tad UK, pie tam tiešām divreiz dārgāk.

      Delete
  5. Biodermai janvārī 25% atlaide vēl bija Euroaptiekā:)

    ReplyDelete