Friday 8 February 2013

Adorebox februārī

Februāra Adore Box - šoreiz ar konfektēm

Šodien kurjers piegādāja Adore Box kastīti , kurai pie manis  bija janonāk jau vakar, bet es dzīvoju ar izslēgtu telefonu :)

Kas ir manā kastītē :

Tom Tailor New Expierience smaržas ( paraudziņš ) - teikšu , kā ir - šādu brendu nepazīstu, nav iepriekš redzēts .

Lavera dienas krēms ar balto tēju ( 2 gab paraudziņi) - cik es spēju uz etiķetes izlasīt,  lietuviski rakstīts, ka krēms intensīvi mitrina, aizsargā no UV starojuma , palīdz pret ādas pigmentāciju , aizsargā no brīvajiem radikāļiem ,   100 % naturāls , vegāns produkts .

Dr. Organic  Moroccan Argan Oil un Royal Jelly šampūni ( paraudziņi )- bez parabēniem, SLS, un citiem briesmoņiem ( jābūt labiem)

Rasa roku krēms ar kafiju un mandeļu eļļu ( 2 gab paraudziņi ) - patīk !

Perspi-guard pretsviedru līdzeklis
Hmm , ne gluži tas, ko meitene gribētu saņemt dāvanā, tapat kā svara vērotāju abonomentu :) es skaistumkastīti uztveru kā dāvanu tāpēc nu jā , ir nedaudz smīniņs, bet izmēģinās , produkta apraksts sola 5 dienas bez sviedriem .

Cheri L'amour Peony roku un nagu krēms - par šo mūsmājā nav viena viedokļa - man smarža liekas tik stipra traucējoša, ka burtiski  sāp galva, toties  vīrietim krēms  ļoti patīk .

Ambroozija lūpu balzāms - apraksta lapā kaut kas nojucis , tāpēc burtošu lietuviski - dabīgs produkts , sastāvā nerafinēts kokosviests , (sviestmedis -kas, ja nemaldos ir šī sviests) , ekoloģisks bišu vasks , medus, utt

NYC Expert  nagu laka - frost finišs , ļoti strīpaina, nepatīk

Cherry  ziepes - atkal aromāts man šķiet par asu , vīrietim patīk . Ja ziepes nebāzt gluži degunā , lietot varēšu, bet kāds maigāks aromāts man patiktu vairāk .

Bioderma Sensibio ūdentiņš 20 ml x2 . Nu forši ! Protams, ka patīk :)

un končas ( apēstas,  bij garšīgas )


papildus bildes
Dr .Organic Royal Jelly  šampūna sastāvs tuvāk

Perspi-Guard

Ziepes

Ambroozija lūpu balzāms . Patīk , ātri iesūcas .

NYC nagu laka . Garām ..  vienā kārtā caurspīdīga, grūti klājās, jo strīpaina .

divas kārtas

Rasa roku krēms ar brīnišķīgo kafijas aromātu . Ņam ! Šo es daudz labprātāk redzētu pilnā tilpumā . Patīk , rokas kā ar zīdu pārklātas .

Biodermas Sensibio mazulīši .


Vairāk par Adore Box varat uzzināt mājaslapā - www.adorebox.lv

citas atsauksmes izlasīt var šeit - Velvet Mimosa

No sevis pāris vārdi - prieks par ikmēneša skaistumkastēm manī sāk noplakt, jo tomēr neredzu to , ko gribētos , ir par maz . Man šķiet, ka ir pārāk liela iespēja , ka produkti nepatiks .

Šī mēneša kastīti man piegādāja pats Adore Box , bet objektīvi skatoties , ja pati būtu to iegādājusies , visdrīzāk būtu vīlusies, jo šoreiz trāpījumi manai gaumei ir maz - Bioderma, lūpu balzāms un roku krēma paraudziņš  - par tiem es zinu, ka patīk un vienmēr noderēs . Par pārējiem produktiem nav tādas pārliecības , tomēr vajag vairāk dažādības . Un , kas attiecas uz paraudziņiem , nav īstas skaidrības, vai gadījumā , ja kāds produkts tiešām iepatīkas , tā  ka " nu vajag un viss "  vai būs iespējams pie mums to nopirkt ...
Joprojām ceru, ka Adore Box skaistumkastīte augs bagātībā  un starp mums meitenēm runājot , konfektes  vajag biežāk ! :p


22 comments:

  1. Viss tik smuki sabildēts, izskatās, ka visa kā ir daudz, bet tas varbūt tāpēc, ka pati neesmu nevienu Adore Box pasūtījusi. :)

    ReplyDelete
  2. Ehh,kāpēc pie mums nava Ellbox vai Glambox! :( Es pat vienam no vinjiem rakstīju,bet atbildēja,ka pagaidām neplāno par mums neko.Nu bet godīgi,Krievijā par tādu pat naudu produkti ir 100 reizes labāki.
    Piekrītu,ka tikai Bioderma un lūpu balzāms ir daudz maz normāls. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. es caur paziņu Maskavā pasūtīju pagāšgad Septembra glambox , kurš bija sadarbībā ar Allure žurnālu . BET , viņiem pasts ir briesmīgs, paka līdz adresātam nenonāca, otreiz nepasūtījām


      Tā tik bija kaste ^^
      http://karamelka09-89.blogspot.com/2012/09/allure-glam-box.html

      Delete
    2. Jā,ļoti laba kaste,diez vai mēs kādreiz tādu sagaidīsim. :( Nu,vai tad arī pie mums nevar kaut ko tādu uztaisīt?It kā jau kasti beidzot sagaidijām Latvijā,bet tā kaste diemžēl neiepriecina.
      Nu par pastu atsevišķa tēma,man liekas,ka visā pasaulē pasts "haltūrē"!
      Es to sūtījumu no UK tā arī nesaņēmu,kas vainīgs,protams-pasts!(((

      Delete
    3. Jā, bet neaizmirsīsim, ka Krievijā kastīšu pasūtītāju skaits ir reizēs lielāks, kas kastītes veidotājiem ļauj vairumā iepirkt lielākus produktu daudzumus, iegūstot maksimālās atlaides,izdevīgu iepirkuma cenu un piegādes nosacījumus, kā arī kastīšu izplatīšanas posmā (kurjerdienests/pasts) ir iespējas iegūt apjoma atlaides. Domāju, ka mūsu, Latvijas, un pat Lietuvas-Latvijas patēriņam, šis scenārijs nav reāls un veidotājiem neatmaksājas un neatmaksāsies, likt tādas kastītes kā Krievijā vai Francijā.

      Delete
    4. Tur tev taisnība, bet es uzskatu, ka šāda veida kastītes, kuras piedāvā pie mums pašlaik ir bezjēdzīgas! Pirmkārt, produkti, ko mēs iegūstam vairums vairs nav pieejami, tātad, ražotājs nekādā veidā negūs peļņu, jo produktu, kuru nevar nopirkt, neviens arī nepirks, otrkārt, drīz domāju arī pasūtījumu apjoms samazināsies, jo kā pieredze rāda, ne vienmēr pārsteigums ir patīkams. Runājot par to, vai atmaksāsies, vai nē, domāju, sākumā tad arī cenu par kastīti var nedaudz paaugtināt, lai atmaksājas. Un domāju, ka daudzas kosmētikas kompānijas ietu pretī ar produktu paraudziņiem, jo tā ir savā ziņā produkta reklāma, tātad arī kompānija iegūs no tā, ja produkts patiks, tātad to pirks!

      Delete
    5. Labi, es ar izteikšos :)
      Pārdomas, kas manī ir jau no pašiem pirmsākumiem. Zinu, ka ir neskaitāmi UK interneta veikali, kur tirgo discount kosmētiku un tur ir atrodami precīzi visi piedāvājumi, kas bijuši AdoreBox, sākot ar slaveno Royal, tās pašas Revlona ēnas, Calvin Klein, NYC utt. Viss tiek tirgots par tiešām kapeikām, līdz ar to man ir pamatotas aizdomas, ka vnk kaut kur ir sapirkta kaudze pa lēto un tagad tiek pasniegts kā kaut kāda ekstra. Tipiskais bizness "lēti nopirkt/dārgi pārdot" garā. Nebrīnīšos, ja aizmugurē stāv tie paši lietuvieši, kas kādreiz bija pārņēmuši visus Rīgas veikalus ar saviem 10 latu smaržu komplektiem.
      Labojiet mani, ja kļūdos, bet skaistuma kastīšu ideja ir ielikt āķi lūpā ar labiem paraudziņiem, lai rodas vēlme iegādāties lielo iepakojumu. Turklāt bieži tie ir mārketinga izdevumi no ražotāja puses. Vienīgi Bioderma patīkami pārsteidz.
      Es vnk domāju, vēl pāris šādas - nekādas kastītes, un bizness aizies pa burbuli.

      Delete
    6. IceCream, jā, tāds iespaids ir, tad redzēsim, kā tas attīstīsies.

      Aija A, nu diemžēl LV patēŗiņš ir tik mazs, īpaši selektīvās un luksus klases segmentā, ka ražotājam tas neinteresē. Esmu šad tad uz info dienestiem rakstījusi, aptuveni tādu tekstu, ka kāpēc tas un tas nav LV. Atbilde ir viena - tirgus ir pārāk mazs, bet varat to iegādāties Vācijā, nu kkā tā.

      Delete
    7. Kaut kāds apburtais loks! Un tā vienmēr,nav pieprasījuma,tātad nekādus jaunumus pie mums nevajag ievest.Ja šo tēmu turpināt,var nonākt pie politiskām diskusijām. :)))) Nu vismaz nākotnē kāda ārzemju kastīte varētu sākt sūtīt arī ārpus savas valsts robežas.

      Delete
    8. par Krieviju piebildīšu, ka viņu glambox un ellebox daudzas neapmierina, jo (uzmanību), viņiem daudzos veikalos pirkumiem līdz dod ne vienkārši kaudzīti paraudziņu , bet arī produktu miniatūras , tai skaitās arī burvīgās mini smaržu pudelītes . Tāpēc jā, šis ir strīdīgs temats .
      Bet ja teiks, ka viss kārtībā un nemudinās uz pārmaiņām, situācija noteikti nemainīsies .


      Manā skatījumā , skaistumkastītei ir jābūt iespējai izmēģināt daudz jaunus produktus, kurus pēc tam varu uz vietas nopirkt bez problēmām, Lai nav tā , ka jāpavada ilgs laiks , rokot internetu, lai atrastu Rasas roku krēmu

      Delete
  3. Biodermas pudelītes tiešām visvērtīgākais, kas ir šai kastītē. :)

    ReplyDelete
  4. Great box :)
    It's good that you've find Ambroozija as an attractive product :) We have an organic cosmetics mania here in Lithuania. Is it the same in Latvia? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I also loved Rasa hand cream , but sad fact about adorebox that I'm not sure if lot of these products are available in Latvia , and thats wrong way to go , as beauty box in my opinion should be chance to try new products you could buy easily if you like them .

      we have little time of organic mood while after while , but not too much yet )

      Delete
  5. Es saprotu, ka tāda kastīte var sagādāt vilšanos... pati šobrīd dzīvoju UK un gaidu savu pirmo Birchbox :)) BET meitenes, neesiet tik kritiskas, gan jau tur otrā galā arī cenšās, bet visu uzreiz nevar gribēt:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saprotam, ka cenšas , it īpaši, ka viss darbs, cik noprotu Latvijā ir uz viena darbinieka pleciem , bet tā kā man gribētos palikt objektīvai , nevaru teikt, ka viss super . Vienkārši no mana skatu punkta šobrīd izskatās ka dotā skaistumkaste virzās nepareizā virzienā , jo maz vietējo un pārāk daudz lietuviešu produktu bez norādēm , kur iegādāties, ja iepatīkas .

      Delete
  6. Es dzīvoju USA un te, lai tiktu pie kastītēm, jāstāv rindā - stāvu jau kādu brīdi Glam Bag rindā un nupat pierakstījos arī uz Birchbox.. Laikam traki daudz gribētāju..

    ReplyDelete
  7. par Rasu runājot, agrāk tā kosmētika bija Maximā, jāiet čolēt, jo mani arī sajūsmināja krēms!!!

    ReplyDelete
  8. man tās kastes saturs ir diezgan līdzīgs :) tikai man biodermas vietā bija kaut kāds dziedinošs krēms :) nakamreiz ceru vairāk uz dekorativo

    ReplyDelete
  9. jau vairākus mēnešus Adorebox nepasūtu un nejūtos vīlusies... Paskatīties patīk kas tajās kastītēs ir, pēc tam palasīt vai vaig vai nevaig nopirkt ar, bet pašai šādu saturu saņemt ne visai gribētos.

    ReplyDelete
  10. Es pasūtīju Adorebox 4. mēnesi un varu eikt, ka daži produkti atkārtojas, piem. pretsviedru dezodorants, lūpu balzāmi, gribētos, lai tomēr saturs atšķirtos un vairāk dekoratīvās kosmētikas gribētos. Bioderma ūdenīts - mans mīļākais, par šo gan papriecājos :)))

    ReplyDelete
  11. Līdzīgi kā Velvet mimosa lūpu balzāma vietā saņēmu vazelīnu, bet Bioderma Sensibio ūdentiņa vietā – līdzekli pret pumpām un apsārtumu/sarkanumu. Tāda sajūta ka Adorebox sūta dažādus produktus blogeriem un parastiem lietotājiem (((

    ReplyDelete