Wednesday 18 May 2011

Color Club nagu laka - Yum Gum

Ar Color club es iepazinos nesen, bet esmu paspējusi pāris iegādāties .  šī laka atceļoja pirms pāris dienām . Pirkta ebayā, izmaksāja 3,50 Ls   .



Tā ir supervasarīga, supermeitenīga , spilgta , košļenrozā laka (par  ko liecina arī nosaukums ) no Wicked Sweet kolekcijas  . Es dievinu šo laku   un tā būtu ideāla , ja nebūtu viens liels mīnuss . 


















Aplikācija .  
Es nezinu, kas pie vainas - varbūt formula, varbūt man vienkārši nav paveicies un nagulaka ir veca , bet to ir tik grūti uzklāt ! Tā ir bieza un dikti neparocīga . Man dažreiz nākas nagu krāsot reizes 3 , kamēr sanāk bez strīpām un nesmukumiem .


Bet neraugoties uz murgaino formulu ,  šī noteikti ir mana vasaras laka . Yum Gum izskatās labi uz gaišas ādas, es nespēju iedomāties cik labi tā izskatītos uz iedegušas . Tālāk runās bildes.
es centos  fočēt dažādās gaismās, lai iemūžinātu to krāsu, bet dzīvē tik un tā nadziņi izskatās uz 300% labāk

Color Club Yum Gum 3 coats

Color Club Yum Gum 3 coats

Bet ir arī vēl  liels pluss , kas man bija negaidīts .
Smarža .   Jā, šī laka smaržo . Pēc košlenēm ! viņai nav ne bikīt smakas, kāda ir parastajām lakām . Es varu mierīgi  krāsot nagus un neviens  to nesajutīs . Un to es saku pilnīgā nopietnībā . Smarža ir patīkama, atgādina tādas nedaudz skābas bērnības košļenes papīrīšos ar formulām vai sunīšiem  . Man tagad ir ieradums , kad neviens neredz , ik pa brīdim paostīt nagus . No malas noteikti izskatās amizanti .
 
Parakos internetā un uzzināju, ka visa kolekcija ir smaržīga , pie tam dažādos aromātos ,tāpēc nāksies vien iztērēties uz visu komplektu  . Krāsas izskatās ļoti piemērotas vasarai .  Ja pārējās smaržo tik pat labi, kā Yum Gum, tad es nevaru paiet tām garām - puisis neķircinās mani par to, ka taisos saostīties acetonu, kamēr krāsoju nagus :D

Color Club Wicked Sweet Collection


Es mīlu šo  krāsu,  gala  iznākums ir super  , dievinu smaržu , bet aplikācija mani beidz nost. Un tomēr - tas ir tā vērts

8 comments:

  1. Vakar iegādājos toni coral cascade,notestēju uz vīra, zini, tev noteikti trāpījās kāda veca laka, jo šī ir diezgan šķirda un divas kārtas pietiek, lai pārklājums ir labs (vismaz man tā izskatījās uz vīra naga) vēlāk testēšu pati! :)
    Bet laikam man ir cita kolekcija, mana ož pēc parastas nagu lakas!

    ReplyDelete
  2. jā, tā ir cita kolekcija . smaržīga ir tikai šī .
    Man ir pārītis citas color club lakas un arī ar tām nebija problēmu . :(
    Vīrs tev gan labs , medaļu viņam :))

    ReplyDelete
  3. Zini, bet pēc uzlakošanas ar nav tāda acetona smarža, ir kkas kožļenīgs, pagaidām esmu apmierināta.
    Nu vīrs pie bezmaksas manikīra tika! :))

    ReplyDelete
  4. Jā, piekritīšu, arī parastajām smarža nav pārāk indīga .

    Diemžēl , nedēļas beigās zaudēju šo jaukumiņu , tā ka vēl viens "par" lai nopirktu visu kolekciju . Nokrita zemē . Žēl bij dikti :(

    ReplyDelete
  5. Kā, burciņa uz pusēm? :o
    P.S. Mani ļoti interesētu Tava pieredze ar OPI un Orly nagu lakām, un vēl esmu ieskatījusies tajā Orly kaučuka bāze nagu lakai, nez laba?

    ReplyDelete
  6. uz pusēm un pa flīzēm ;/ pirmo reizi sanāca saplēst nagulaku .
    ja godīgi, man nav nevienas OPI, no orly bāzēm man ir tikai bāze/topcoat vienā. ir ok, bet nekāds spridzeklis nav.

    ReplyDelete
  7. Aha, skaidrs, man šīsnedēļas plānā ir tā Orly bāze ar kaučuku, matējošā virskārta (nez tā tiešām dod tādu pašu efektu kā Tava profila bildes nagiem) un kāda laka no OPI.

    ReplyDelete