Monday 23 May 2011

Salīdzināsim ? ( melnās nagulakas )

Gribēju parādīt atšķirību starp lēto nagulaku un tādu, kas maksā dārgāk. Uzreiz gribu precizēt, ka nedomāju, ka visas lētās lakas būtu sliktas. ir arī izņēmumi - man ir vairākas Eveline lakas, pārsvarā rozīgās, kuras man ļoti patīk .


Tātad (1) Orly Vinyl Matte, (2) Color Club Where's the Soire,  kas ir augsto cenu grupā un

(3) Groje ?  un (4)  mis Selene - lētākas lakas, nopirktas vietējā veikaliņā .
Salīdzināsim ?







Viena kārta katra .
mazais pirkstiņš - ORLY, zeltnesis - Color Club, vidējais pirksts - Groje, rādītājpirksts - Mis selene .
 kā jau redzams , dārgākās lakas tiek galā ar uzdevumu jau ar vienu kārtu, bet lētākās izskatās drīzāk brūnas , nekā melnas .

Lielākais  mīnuss ir caurspīdīgums . dēļ tā nagulaka ir jāklāj vairākās kārtās un tad parādās otrs lēto laku mīnuss -  žūšanas ilgums. Liekot jaunu kārtu, apakšejā paliek mīksta un dēļ tā nagi žūst ļoti ilgi un parasti, gaidot, kamēr tie kļūs sausi, sanāk " iebraukt" kaut kur un izbojāt manikīru.

lai pēdējie divi pirkstiņi turētu līdzi pirmajiem diviem, nācās uzlikt vel divas kārtas un pat pēc 20 minūtēm nadzini nebija sausi. apnika gaidīt ,tāpēc  bildēju slapjus

Ar šo visu es gribēju pateikt, ka China glaze, Orly, Zoya, Color Club , Opi un citas lakas nav smuks nosaukums vien. Tam , ka tās maksā dārgāk nekā ierastās lakas , ir iemesls . Un tie ir vairāki - kvalitāte , lietošanas ērtums un mazāks kaitīgu ķimikāliju daudzums.

man visvarīgākais ir tas, lai es ,pēc nadziņu uzkrāšonas , pēc iespējas ātrāk varētu darboties. Es negribu sēdēt pustundu, baidoties pieskarties kaut kam  vai mukt no puiša kutināšanas , kurš zin, ka esmu neaizsargāta :D 

un tāpēc , ja jums ir iespēja, izmēginiet firmu lakas   . Domāju, ka nožēlas par pirkumu nebūs :)
Man bij žēl, ka nenopirku savu pirmo China Glaze agrāk .

1 comment: