Saturday 4 June 2011

Kosmētikas otiņas

Kādu laiciņu meklēju, kur nopirkt kvalitatīvas  kosmētikas otas, bet zemākā cenā nekā MAC otas.
Uzdūros atsauksmēm par Sigmu . Saņēmos un veicu test sūtījumu . Es vienmēr, pirms tērēt lielu summu, pasūtu kaut ko mazāku, lai redzētu, vai mana paciņa izcīnīs mūsu pasta sistēmu :)
Vakar  saņēmu savu pirmo  ( un noteikti ne pēdējo ) Sigma otiņu  ^^

Sigma Small Tapered Blending - E45




Man patīk, ja sūtījums atnāk ne vienkārši iemests aploksnē, bet ielikts dāvanu maisiņā. Tas parāda , cik ļoti pārdevējs  rūpējas par pircēju .  Pie tam neizpalika  izturīga kartona kastīte, kas nodrošināja, lai mana otiņa atnāktu sveika un vesela :)

 Sīkāk  par pašu otiņu - tā ir Sigma Small Tapered Blending - E45  .  Maksāja 9 dolārus (jeb Ls 4,46)


Sigma Small Tapered Blending - E45


Sigma Small Tapered Blending - E45

Ļoti laba
blending ota. Nedomāju, ka tā man tik ļoti patiks, jo šis  bija šāviens uz labu laimi. Man ir mazas actiņas , tāpēc izvēlējos tieši šo, dēļ izteikti smailās formas .  Trāpīts desmitniekā !
Sariņi ir dabīgie, par ko es sajūsmā gan neesmu. Būtu ideāli, ja tie būtu sintētiskie,jo pēc pieredzes varu teikt, ka dabīgās otiņas ir grūtāk tīrīt , jo baktērijas mīl dabīgumu :)   Bet ja dabīgie, tad nu dabīgie. Ota mīksta , parocīga un ideāla manam mazajam plakstiņam .


Spied te, lai nopirktu

Pirku to šeit -> Sigma Makeup              
Ja pirkums pārsniedz 30 $ , dabū dāvaniņu.
es ar šipingu iekļāvos 12 dolāros, tāpēc dāvanas izpalika :(  .

Pačukstēšu, ka mana paciņa bija noformēta kā "gift" , kas ir zaļā gaisma , lai es pasūtītu pilnu otu komplektu. To noteikti darīšu, pagaidām nespēju izvēlēties krāsu :)

10 comments:

  1. Interesanti, ko Tu saki par Body Shop un MF (laikam), tās, kas nopērkamas Kolonnā otām?

    ReplyDelete
  2. body shop neatzīstu kā tādu un izvairos .

    Mf nav bijusi darīšana . tas ir Max factor, cik noprotu :) man bija crown otiņas un 3 no mac ( 217, 224 un 222) bet diemžēl soma, kura tās atradās tika pazaudēta, tāpēc otu kolekcija tiek vākta no jauna .
    šobrīd man ir Beauty of essence komplektiņš no ebay un 2 NYX otas. Un šī, kas vienozīmīgi patīk

    ReplyDelete
  3. Skaidrs, ka nekas nav skaidrs :)
    Mēģināšu nopirkts vienu tādu, otru tādu, kaut gan tādā karstumā nemaz nav vēlmes taisīt tādu kārtīgu make up.

    ReplyDelete
  4. zinu to, ka noteikti vēlreiz nopirkšu Mac 224 . bet pārējām naudu tērēt neredzu vajadzības ,jo ir lētākas un labākas otiņas :)
    par karstumu , tas gan :) vasarā modē minimālisms.
    gaidīšu atsauksmi :)

    ReplyDelete
  5. jā, es arī par sigmu, domāju, ka MAC kārtējo reizi vienkārši izmanto situāciju, ka ir daudz amerikāņu un citu tautību meitenīšu, kas neko citu izņemot MAC nezina un nemēģina, tāpēc uzskrūvē astronomisko cenu, kur tajā pat laikā sigmas veselu komplektu (MAC nemaz tādu veselu komplektu nevar tā dabūt) var dabūt pa kādiem 50 ls ar visu maciņu. riktīgi gribu to 12 otu komplektiņu pa 99$, gribēju jautāt kā pasūtīji, es nekad neko neesmu pasūtījusi, man nav kredītkartes, man ir tikai debetkarte, es nezinu vai tāda der vai vispār ar tādu var pasūtīt, laikam jau ne...?

    ReplyDelete
  6. Daļēji tev taisnība ir . Mac nav viegli dabūjams un cena ir salīdzinoši augsta, tāpēc, ja pirkt, tad jāzin , kādu tiesi otu tev vajag . Bet kvalitātes ziņā Sigma tomēr noliek pekas Mac priekšā . Mac otas ir kvalitatīvākas un ilgākdzīvojošas nekā Sigma.

    Par maksāšanu , es maksāju caur paypalu. Ja tev nav kredītkartes, tev vajadzētu papētīt E-check sistēmu paypalā . caur to arī var samaksāt , bet tuvāk ar šo sistemu pazīstama neesmu .domāju, ka visvieglāk būs, ja pati uzrakstīsi un uzjautāsi Sigmai . viņu klientu apkalpošanas serviss ir foršs un atsaucīgs .

    Es pati jau pāris mēnešus skatos uz tiem komplektiņiem :) tik viss apstājas pie krāsas izvēles :D

    ReplyDelete
  7. nu kā sacīt cik cilvēku, tik viedokļu, tiešām daudzas meitenes tajā paša youtube tā arī saka, lai pērk vien sigma, pašām ir gan MAC, gan sigma, uzskaita visas atšķirības un maz viņu ir, bet cena atšķiras ļoti krasi, es jau pieļauju, ka arī kāda mazāk pazīstama firma gan jau ražo ļoti jaukas otiņas vienkārši visi jau vairāk koncentrējamies uz tiem zināmajiem brendiem un uz tām lietām, kas daudziem ir un jau izmēģināts.

    mani vienmēr tas paypal ir vilinājis, bet es kaut kā iedomājos, ka tur tikai ar kredītkartēm visas ģēlas notiek un man tā negribās taisīt un vispār tās karšu padarīšanas nepatīk, esmu vecmodīgais skaidrās naudas variants (cik ironiski, jo tēvs nodarbojas ar karšu ražošanu un karšu čipu un programmu izveidi) :D

    ReplyDelete
  8. redz, Mac'am ir liels klientu loks,it īpasi profesionāļi, tāpēc viņi nevar atļauties ražot otu, kurai birs sariņi, vai kairinās ādu :) tāpēc maksājam par kvalitāti. Bet Sigma, kaut arī lētāka, atpaliek maz. vismaz pēc atsauksmēm. ir otas, kas neder, un ir otas , kas stāv blakus Mac :)

    es arī neatzīstu kartes. ar karti maksājot, galīgi neskaitās naudiņa.
    vienīgā karte , kas man ir , ir speciāli paypalam taisīta , kurā ik pa laikam ieskaitu nedaudz naudiņas priekš pirkumiem internetā :) vari mēgināt darīt tāpat :)

    ReplyDelete
  9. Sveika!
    Es arī gatavojos sūtīt otiņu komplektu no Sigma. Gribēju zināt cik ilgā laikā tās tika piegādātas un kuru sūtīšanas veidu izvēlējies no abiem Sigma piedāvātajiem?

    ReplyDelete
  10. izvēlējos lētāko . par piegādes laiku vairs neatceros, bet tas nebija ilgs , manuprat apmēram 7 darba dienas .

    es pagaidām vēl neesmu pirkusi vairāk Sigmas otu , gaidu kad būs pieejams otu komplekts no citas firmas, kas razo līdzīgus otu komplektus , tikai lētākus.
    Varu ieteikt nedaudz nogaidīt , līdz to iegādāšus un varbūt varēšu ieteikt vēl lētāku variantu . Mani ieinteresējošās otiņas solās būt pārdošanā ap 10. septembri + laiks, kamēr pasūtījums atnāks .

    ReplyDelete