Saturday 4 June 2011

Maybelline nagulakas - Urban Coral

čau :) Vakar iegriezos Drogās un pamanīju diezgan jauku nagulakas tonīti. protams, pavisam nemanāmi iepirkumu grozā ieslīdeja vēl pārītis , un pie kases nonācu ar 4 nagulakām :)




Kā pirmo izmēgināju 110 Urban coral .  Patīkami pārsteigta par nagulakas kvalitāti . pat vienā kārtā izskatās tīri labi. Nedaudz strīpaini, bet vasarīgi.

Maybelline Urban Coral 1 coat
Krāsa patika tik ļoti, ka bij žēl tīrīt nost un pārējās izmēgināšu, tad kad šī būs apnikusi :)
Uzliku otro kārtu .
Maybelline Urban Coral 2 coats

Diemžēl (kā parasti) fočītis īsto krāsu parādīt nevēlējās, centos fotošopot īsto krāsu, bet nesanāk :)

 Maybelline manās acīs noteikti ir pacēlies, jo lakas man tiešām patīk un plānoju doties sapirkt vēl tonīšus , atceros, ka redzēju superīgu kapučīno krāsu , kas perfekti derēs "francītim" .  Tiešu cenu lakām  neatceros, bet apmēram latiņš par katru :)

Nice cheap drugstore nail polishes from  Maybelline . i like Urban Coral that much, i dont want to try rest now. ill swatch them later, when ill be over this color.  A nice summer shade , maybe a lit bit too orangy, but i still like it

4 comments:

  1. Es gan īsti neesmu sajūsmā par šīm Maybelline nagu lakām. Kaut kas man viņās nepatika.

    ReplyDelete
  2. man nepatīk tikai tas, ka viņās, kā jau lētajām lakām pieklājas, nekad nenožūst. uzkrāsoju nagus, aizgāju pēc stundas pagulēt un pamodos ar sabojātu manikīru. it kā nožuva, bet uz pirkstiem palika segas nospiedumi

    ReplyDelete
  3. man tas pats ir arī ar sparitual lakām, lai arī neskaitās pavisam lētās, bet nu, ja uzklāt pa virsu to nagu lakas izlīdzinātāju vai kā viņu tur sauca, tad var pat izlīdzināt nospiedumus vai nelielus izsmērējumus. tās maybelline biš dārgākas par latu, 1.70 viena.

    ReplyDelete
  4. tagad jā, toreiz bija atlaide. par 1,70 es tādu nepirktu . ;/

    ReplyDelete