Monday 20 June 2011

water marble ?!

Sveikas, meitenes :) pagaja pāris dienas  un mani nadziņi man apnika ,tāpēc pārtraucu virskārtas eksperimentu un nolēmu iemācīties kaut ko jaunu - manikīru, izmantojot ūdens tehniku. Ņemos jau kopš  agra rīta  . Tas nenāk viegli, bet ir dikti jautri . Tāpēc šodiena man ir jaunatklājumu un treniņu diena . cerams, galu galā sanāks kas labs . Vissmieklīgākais ir tas, ka ir izbeidzies nagulakas noņēmējs ,tāpēc rikšošu uz veikalu ar šādiem pirkstiem :p


Hello, ladies. Today im learning how to do watermarble. its not pretty sign , but its lot of fun for sure.  The greatest is that im out of nail polish remover and i have to go shopping for it with fingers like this :)
Practise and enjoy ! :))

6 comments:

  1. izskatās skaisti :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hehh.gan jau, ka jautrs gājiens tolaik izvērtās iet uz veikalu pēc nagu lakas noņēmēja ar šādām rokām.(giggle)
    es pati ar jau pasen esmu izmēģinājusi šo tehniku, man patīk, esmu sajūsmā :) tikai parasti, lai nesmērētos šādi roka/pirksti, es aplīmēju visu ar skoču,protmas, ne visu pirkstu, bet ap nagu, tā ir daudz ērtāk, noplēs pēc tam tik skoču un lieta darīta :)

    parasti es sev tikai ceturto pirkstu šādu uztaisu,jo man liekas, ka man nagi izskatās pārāk raibi. bet kopumā man patīk :) malacis, skaisti!

    ReplyDelete
  3. Es ar arī skoču mēgināju, bet man kaut kas nesanāca ar viņu . Pavisam biju aizmirsusi par šito tehniku , sen nav mārblots :))

    ReplyDelete