Friday 11 November 2011

Caboodles make-up koferis


Jaunu koferi es meklēju ilgi.  Vidēja izmēra, kurā salikt biežāk lietojamās lietas.
Galvenā prasība- lai tas nebūtu smags. Nomocījos ar iepriekšējo .
vēl gribēju, lai iekšā būtu spogulis,  izbīdamāmi nodalījumi  un , lai tas būtu apsists ar mīkstu oderi ,lai kosmētika negrabētu.
ar pēdējo punktu būs problēmas, bet varbūt izdomāšu kā uztjūnēt .


On The Go Girl  modelis. Retro stilā.

Interesanta klapīte . jāpaceļ uz augšu, tad uz leju . Ērti. Atverams ar vienu pirkstu.

Koferis man atnaca piestūķēts ar iesaiņotām paciņām. Tā kā pasta kaste viņam bija liela, pie reizes atsūtīja citus manus pirkumus . To visu izsaiņoju un saliku atpakaļ , lai apmēram var nojaust nodalījumu izmērus.

Spogulītim ir aizdares puļķītis, kas notur to vietā, kad aiztaisīts ciet. Nodalījumu, kas atrodas zem tā, var izņemt .

Par koferi .  

Ļoti ietilpīgs. Es to esmu to piepildījusi tikai nedaudz. Vietas vēl daudz.
Un vienalga, ka tas ir rozā ( magneta ),  un izskatās bērnišķīgi.  Šis bija pārdomāts pirkums .
 Meklēju es koferīti tiešām ilgi, salīdzināju visus veidus, skatījos youtubā, lasīju atsauksmes. Pusgadu vismaz. Katreiz atmetu domu par pirkšanu , jo kaut kā pietrūka . Arī šis nav pilnība -  ja iekšpuse būtu apsista ar mīkstu mateiālu, tad tas būtu ideāls .
Tomēr beigās nolēmu  ka tieši  caboodles man derēs vislabāk . Un šķiet, ka  nekļūdījos . Vispraktiskākais , kādu spēju sev piemeklēt.

Štatos veikalos nopērkams par  12 dolāriem. Atrodami ebayā , pie tam, pat ja pārdevejam rakstīts , ka sūta tikai uz ASV, ar daudziem var sarunāt arī sūtīšanu uz Latviju .
Bet pasta izdevumus man visi sauca 15 latu apmērā .( kaste liela, apdrošināšana utt) Lētāk diez vai būs atrodams. Pasta izdevumi būs lielāki nekā paša kofera cena, ar to jārēķinās.

Latvijā šos vai līdzīgus koferus neesmu redzējusi. Ja zināt veikalu, kurā pārdod līdzīgus vai varat ieteikt foršu koferīti,  laipni lūgtum komentāros :)


Ja ir jautājumi par kosmētiku , kas redzama  koferī, par to var izlasīt   te .    Nolēmu nelikt visas bildes vienā, jo sanāktu nogurdinoši gari  :)



I got Caboodles case from my USA friend. She's like a fairy godmother  to  me :)
I love everything about this case- yes, it may look girly, but its practical and holds lot of makeup . Not heavy, got mirror.  Serious stuff.

3 comments: