Sunday 13 November 2011

EOS lūpu balzāms


Svētdienas rīta rakstiņš par neierasta paskata lūpu balzāmu :)



Manās rociņās nonāca šī visādi izslavētā  oliņa :)
Es esmu balzāmu meitene, lūpukrāsas un spīdumus lietoju retāk , tāpēc bija liels prieks atrast eos starp labumiem, kurus man atsūtīja .


Garša- Summer Fruit . Tiešām garšo pēc augļiem, kā pirmo sajutu persiku . Smaržo gan pēc kaut kā cita. ilgi nevarēju saprast, bet palasot sastāvu, rodas sajūta, ka tās varētu būt saulespuķes. Nez, vai saulespuķēm ir smarža ? vai varbūt tās ir olīvas.. nezinu gan.

Iepakojums , protams ir skatienus pievelkošs, it īpaši, ja mēģināsiet to uzklāt uz lūpām klubiņā :)  Manam vīrietim ir humora izjūta un viņš nepretojās, ka ietestēju viņa reakciju uz šo . Nekādu īpašo emociju , kā parasts balzāms .

Starp citu, te būs bilde gossipgirl meitenēm
Labākais veids kā pārdot produktu? Iedot to smukākajam vīrietim no meiteņu iemīļotā seriāla . Kaboom ! Un naudiņa plūst :)

"oliņai" ir kaut kāda gandrīz maģiska īpašība. To visu laiku gribas ņurcīt pa rokām . Pamanīju, ka pat tagad, rakstot , esmu vinu sažņaugusi kreisajā rokā un drukaju tikai ar rādītājpirkstu :)  Iedarbība kā antistresa bumbām , tikai šo ripinu ar pirkstiņiem .

Kopsavilkums.

Patīk ? Jā  , bet ja nebūtu orģinālais iepakojums, diez vai piesaistītu uzmanību. Man tas šķita kā parasts Nivea balzāms , tikai bišķīt garšīgāks. Varbūt jau esmu sevi izlutinājusi :(
Vai pirkšu citus? Jā, pāris garšas ir "wishlistā" , tāpat arī roku krēms .

Un tik un tā tas neizstumj Clarins Instant Light  Lip Perfector no mana mīļāko lūpu produktu saraksta augšdaļas. Clarins joprojām ir mans Nr1.  Lai arī tas skaitās spīdums, tas mitrina un uzklājams   vēl un vēl . Un fakts, ka pēdējai tūbiņai mistiski pieauga kājas, runā pats par sevi. Sliktas lietas nečiepj :P

Par EOS   darbību vairāk varēšu pastāstīt, kad būs klāt sali. Ziemā manas lūpas vienmēr cieš un parasti nekādi balzāmi nepalīdz . Ja šogad izdzīvošu ziemu bez sāpīgam lūpām, dziedāšu  slavas dziesmu :)

12 comments:

  1. Clarins neveic mitrinošu darbību, tas ir pārbāzts ar minerāleļļām uc sliktumiem un tikai rada tādu sajūtu, bet EOS sastāva un smaržu klāsta ziņā noteikti būtu labākā izvēle lūpām, jo tomēr to visu arī apēdam. Vēl iesaku Burt's Bees lūpu lietiņas, spīduma stikus, piemēram :)

    ReplyDelete
  2. Man arī ir tieši šis EOS balzāms. Pilnībā piekrītu par stresa noņemšanu, patīkami paņurcīt rokās. Turklāt, ja gadās vienkārši iemest somā, labi var pēc taustes atrast. Pagaidām vienīgais pret kuru mans vīrietis neburkšķ, ka ir lipīgs utt + šad tad nočiepj pats savām lūpām.

    ReplyDelete
  3. wou,super. vajadzēs nopirkt. lv var?


    un par nagu laku tēmāt tev varbūt vajadzētu pamēģināt tās graffiti nagu lakas un no avon inky blue,varbūt tev patiktu ^^ !!

    ReplyDelete
  4. Wow! Ja pats Chaks lieto sho luupu balzamu, tad shis ir istais ļuksa klases produkts! :))))))

    ReplyDelete
  5. Spriežot pēc googles, Latvijā var nopirkt .
    http://www.ekoveikals.lv
    http://www.bergubode.lv

    Ja kāda zin veikaliņus, kur Eos ir nopērkams, lūdzu padalieties :)

    Un paldies par ieteikumu, noteikti apskatīšu .

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. eos balzamus tagad var nopirkt Latvijā june.lv e-veikalā.

      Delete
  6. Es savējo iegādājos Stockmannā :)

    ReplyDelete
  7. Ieva, kādā cenā? tur ir stends veltīts eos'am ?

    ReplyDelete
  8. Neatceros precīzi, bet 5 lati ar santīmiem bija.

    ReplyDelete