Wednesday 16 November 2011

Sarkans


Spilgti sarkana nagulaka , viena kārta ,  uzklājas kā sapnis , nožūst momentāli...




Flormar . tieši tā  . Cena ap 70 santīmiem .
Nav mana . Šī laka manās rokās nonāca nejauši un nolēmu uz ātru roku izmēģināt . Lakoju aši  , tapēc atvainojos par noķēpātajiem pirkstiem :)

Sajūsmā par kvalitāti . Vieglāk uzklājama laka man vēl nebija gadījusies .

Par krāsu gan šaubas  . Gribētos jua pievienoties sarkano klubiņam , bet man  nav nevienas sarkanas lakas vai lūpukrāsas . Es domāju, ka nejūtos vēl pietiekami pieaugusi, lai spētu nēsāt sarkano krāsu :) Neraugoties uz vecumu , es izskatos un jūtos ļoti jauniņa un sarkans uz nagiem man liek izskatīties kā Lolitas tipa varonei . .
Un es neizprotu mūsdienu jauno meiteņu vēlmi pēc iespējas atrāk izaugt, izskatīties vecākām un nobriedušām  (utt)  Pati plānoju būt  bērnišķīga  un jauna , cik ilgi vien varēšu tāda būt :p  .

sarkans pilnīgi noteikti ir kaislīga krāsa .
ar šo nagulaku , siltas garās zaķes un adīta  , bērnišķīga mājas kleitiņa ar briedīšiem parvēršas par ļoti provocējoša paskata kleitiņu ar briedīšiem  .


Pagaidām svārstos starp "patīk" un "nepiestāv" .  Kurpes gan šai krāsā gribētos 100 %

Tomēr  šodien apskrēju veikaliņus , meklējot šo sarkano  tonīti  ( kā sacīt, kolekcijai )  :) . Neatradu, bet ar tukšām rokām arī neatgriezos . Rīt veikšu vēl vienu apgaitu


Pārliecinājos, ka Flormar ir daudz  lielisku , interesantu toņu .  Dažreiz ir vērts novirzīt skatienu no China glaze un  citiem augstajiem brendiem un apskatīties apkārt.



4 comments:

  1. Skaistumlapa, viņš dzīvē ir mazāk spilgts:)

    ReplyDelete
  2. kur var nopirkt šīs dievīgas nagu lakas? :) drogās varētu būt?

    ReplyDelete
  3. Drogās kādreiz redzēju , bet dārgākās cenās. Es parasti ieskrienu Mego veikalā , tur tās ir lielā izvēlē atrodamas . Vai mazos saimniecības veikaliņos, kur viss nopērkams , tur cena ir vēl lētāka

    ReplyDelete