Monday 6 February 2012

Un atkal par Sigmu (plusiņš un mīnusiņš)

Atkal runāšu par rozā komplektiņu no Sigmas.
F30 un F50 otiņas   izrādījās ne tik labas, kā pārējās  . Palietojot biezāk, pamanīju, ka abas spēcīgi met sarus  un piedevām  F50 baltie sariņi krāsojās zili , kad otu  tīrīju.  Tas būtu mīnuss
Sazinājos ar Sigmas klientu servisu un izstāstīju  sāpīti. Vini  izteica nožēlu, ka tā gadījies un laipni piedāvāja atsūtīt jaunas otas . Tas ir plusiņš :). Piektdienā sanēmu paciņu


Jaunās otiņas ir palietotas un sariņu krišanu nepamanīju, kas ļoti priecē .

F50 izmazgāju vairākas reizes un ar lielu atvieglojumu konstatēju, ka sariņi nekrāsojas  :)

Žēl tas,  ka jaunās ir smukākas nekā orģinālās komplekta otas. Tās ir vienādas pēc izmēriem un formas, bet kāti gan atšķiras . Izmaiņas gan ir minimālas, bet man tīkamas :)

Jaunā ota salīdzinājumā ar veco. Metāla daļā parādījies Sigma gravējums un ota marķēta ar hologrāfisku uzrakstu , kas grūtāk padodas fotogrāfēšanai , bet piesaista skatienu .

Esmu vēl labvēlīgāk noskaņojusies  pret Sigmas kompāniju . Klientu serviss ir  LIELISKS . Situācija, kad gadījies nopirkt  brāķētu produktu  un  ir tiesības saņemt aizvietotāju , man ir kaut kas jauns . Tik ļoti pierasts pie ierastā - "nopirki? neder?  pati vainīga !" , ka ne uzreiz spēju saprast, ka man kā pircējam būtu jāsaņem tieši tas, kas solīts un ne mazāk :)

Un rodas jautājums - vai mums maz ir veikali, kuros varam atgriezt kosmētiku, kas ir nopirkta, atvērta , izmēģināta un atzīta par nederošu , saņemot iztērēto naudiņu atpakaļ ?  Aiz okeāna tā ir ierasta lieta, bet man šķiet pilnīgi nereāla . Sūdzēties jau negribas, bet apdalīšanas izjūta tomēr ir .  Īkšķīši uz augšu Sigmai par drošības sajūtas radīšanu :)

Recently Ive purchased Sigma brushes and got problems with two of them . f30 ,  f50 was loosing hair and f50 even bleeding . Ive contacted Sigma and they send replacement brushes. Theyre updated look  and good quality. Thumbs up for Sigma :)

3 comments:

  1. I really need to get myself some sigma brushes.

    Great post.

    Xxx

    ReplyDelete
  2. Pieļauju, ka šīs otas vienkarši met sarus līdz brīdim, kad visi vāji piestiprinātie ir izkrituši un sakrāsošanās arī beidzas, tāpēc otas tā īsti iepazīt un novērtēt var tikai pēc kāda mēneša. Iesaku neizmest to plastmasas sargātāju dual fiber otai, jo citādi melnie sari ar laiku kaut kā atkarās un izskatās tādi izspūruši.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tieši tāpēc nogaidīju kādu laiciņu, pirms rakstīt un sūdzēties :) Bet ar jaunajām viss labi, pirmajā mazgāšanas reizē pāris liekos sarus izmeta un vairāk nav bijis :)

      Delete