Wednesday 29 June 2011

Aveņkrāsas strīpas ar Essence / Essence nail art striper

Šorīt mani nagi izskatās šādi




Ļoti vienkāršs manikīrs, kuram izmantoju China Glaze Encouragement, Essence straiperi (pink) un Seche Vite virskārtu .

Tiešām, ļoti žēl, ka Essences produktu nav mūsu veikalos . Cik zinu, šis straperītis maksā zem dolāra . Es to saņēmu no savas Amerikas paziņas :*  .  Kvalitāte superīga . Toņa nosaukums ir Pink  , lai arī   tas sastāv no smalkiem aveņkrāsas spīdumiņiem . Ļoti jauka tieva otiņa .

Priecājos paziņot, ka mans nagu stāvoklis uzlabojas. :) Uzbruku tiem ar visiem iespējamiem pīlingiem, skrubjiem un mitrinošiem līdzekļiem, kas man bija un man šķiet, ka nu  ir labāk .


Par Seche Vite virskārtu . Ilgu laiku dzīvoju bez tādas un nolēmu, ka ja jau jāpērk, tad jāpērk labāko un internets visās mēlēs slavē šo produktu. Arī es sliktās īpašības tai neatradu, bet tā, kā šī ir pirmā virskārta , kas ir nonākusi manās rociņās, man īsti nav ar ko to salīdzināt :) Citu nemeklēšu, jo nedomāju, ka varētu vēlēties vēl kaut ko  - nožūst momentāli, nogludina manikīru, dod spīdumu un turās ilgi . Kā parasti, pirku ebayā.


Simple  nails  using China glaze Encouragement & Essence nail at striper ( Pink!)  We dont have Essence, and thats so sad, cos quality is amazing ! Color is so nice . it contains small raspberry color (?)  sparkles . The brush is really precise .  If you got these stripers in store near you, you are so lucky :( im jealous to those who have great cheap products at local stores and they  dont have to hunt internet for stuff :)
Im glad to inform that my nails are feeling a lit bit better. i think so. I attacked them with all nail care stuff i got, so i hope for best :)

3 comments: