Thursday 22 September 2011

Too Faced vaigu sārtumi / Too Faced blushes

Sen vēlējos kaut ko Too Faced .

Izpakots no kastītēm.


Pats sārtums izskatās tik piemīlīgi .  Cieta kartona kārbiņa ar spogulīti ( tam pāri vēl aizsargplēve) un magnētisku aizdari . Man ļoti patīk "aizklapītes " iepakojumi - ērti un ļoti parocīgi . Un  rozā pumpas uz melna fona  .. Ko tur vēl piebilst - sākumā gribēju iegādaties tikai vienu   , bet nespēju noturēties ...


Par toņiem :
Pinch My Petals ir maigs pastelrozā , nedaudz nude . La Vie en Rose - rozā ar zelta spīdumiņiem,
Papa Dont Peach - persiku tonis ar bronzas piesitienu , Mocha - gaiši brūns .
Jau iepriekš biju izpētījusi toņus internetā un vislabākās atsauksmes bija par Papa Dont Peach .  Diemžēl , tas ir vienīgais, kurā esmu vīlusies. Tas izskatās par tumšu un bronzīgu, lai būtu sārtums . Biju cerējusi, ka tas būs vairāk oranžs . Bet varbūt kļūdos un uz sejas tas izskatīsies labāk nekā uz rokas . 


Abi rozīgie ir jauki manai gaišajai ādai un Mocha būs labs bronzeris ( iepriekš lietoju ļoti tumšu pūderi, ar kuru bija grūti nepārforsēt) Par trešo - pagaidām šaubos .

Kur pirku :     ACW  , šipings bija 16 $ , kas ir 8 lati . padārgi, bet tā , kā pasūtīju draudzenēm daudz ko, paka atmaksājās un katrs sārtums izmaksāja zem 6 latiem . Sūtīts ar USPS Priority Mail international. Paciņa atnāca  apmēram 12 darba dienās . Iepakots bija droši un ceļā nekas  nebija cietis . P.S Papildus nodokļu nebija :)

Kopumā :
 Ja cenšas aizmirst mīlīgo izskatu un runāt par pašu produktu, es to objektīvi izdarīt nespēšu . Jā, toņi ir ļoti jauki un lietojami, bet tie man patiktu, pat ja būtu zilganzaļi . Tik ļoti man patīk  šīs burvīgās kastītes ar klapītēm .
Iepakojums man ir pārāk piesaistošs, pin-up miečas atgādina Benefit, vienīgi Benefit dāmas man nepatīk , šķiet pārāk lētas, ja tā var izteikties :) Toties Too faced skaistules ir koķetas, bet ne vulgāras.

Mīļākā noteikti ir Mocha , un ne tikai tāpēc, ka abas esam brunetes :p

Tikko pamanīju, ka šis ir 100ais raksts
! To vajadzētu nosvinēt  :))


Too faced blushes, bought from ACW . I was sold by packaging. Its too cute . Pinup ladies, pink dots on black, mirror, magnet . i love how it looks so much that i could buy it , even if it got green blush inside.  Im not blown away with Papa dont peach, dont like the bronze in it . 

4 comments:

  1. Iepakojumi tiešām ir skaisti!
    Apsveicu ar 100. rakstu! ;)

    ReplyDelete
  2. Paldies, Viviāna , kura tev vairak patīk ?:)

    ReplyDelete
  3. Laikam jau vislabāk man patīk Pinch My Petals un Papa Dont Peach! ;)

    ReplyDelete
  4. Ahā. Skaic. Kastītes tiešām varen smukas! Man arī patīk magnētiskās aizklapītes.

    ReplyDelete