Friday 25 November 2011

Sigmas otas

Padalīšos ar noderīgu  informāciju :)

Šobrīd Sigmas saits ir ļoti noslogots un spēcīgi bremzē . Iemesls tam ir Black Friday atlaides un bezmaksas vispasaules šipings  . Informācija ir tāda, ka free šipings ir līdz 5 PM pēc standarta Amerikas laika . Cik noprotu  , tā  ir apmēram 7- 9 stundu starpība ar mūsu laiku . Bet ņemot vērā , cik ļoti problemātiski ir veikt pasūtījumu , jo saits ir maksimāli lēns un var jebkurā brīdī "nobrukt " , domāju  , ka termiņš tiks pagarināts .

Kods bezmaksas pasta izdevumiem  ir BF2011  ( kaut  arī  man uzreiz  iespējamajos sūtīšanas variantos bija iespēja izvēlēties free šipingu , bez koda rakstīšanas )

Tāpēc, ja vēlies Sigmas otas  , spied  šeit  , apbruņojies ar pacietību un pogas spied tikai vienreiz ( lai nejauši neveiktu dubultpasūtījumu )
Man izdevās tikt līdz čekoutam un veiksmīgi samaksāt, bet tas nenāca ātri  un prasīja kaudzīti nervu šūniņu . Vēlreiz atgādinu - pacietību un vēlreiz pacietību . Lai veicas !

P.S Termiņš pagarināts līdz 12 AM :)

7 comments:

  1. Black Friday piedāvājumi ir daudziem USA tirgotājiem. Tā kā ja ir lieka naudiņa, šis tiešām ir īstais brīdis, lai iepirktu ko sen kārotu.

    ReplyDelete
  2. Ja tu esi 2x pasūtījusi, domājams, arī tad satraukumam pamatā nebūtu - te ar rokām atrautu lieko komplektu! :)

    ReplyDelete
  3. Diemžēl nē , kaut arī tā būtu bijis vieglāk , ilgi nespēju krāsu izvēlēties ( kā parasti ) :)

    ReplyDelete
  4. Neslinkoju. Fočīti māmiņai aizdevu . pati kā bez rokām tagad jūtos :p

    ReplyDelete
  5. es gan laikam slinkošu, iesnas, galva pilna, nevaru neko uzrakstīt, kaut arī mēģināju :)

    ReplyDelete